-
سلام.مانیتور من acer x203h هست وقتی با اینترنت اکسپلورر کار میکنم کلمات در هم میشه .مثلا نصف جمله هست نصف دیگه از صفحه زده بیرون .مانیتور تو بازی و کارای دیگه خوبه .کارت هم 4650 1گیگ هست.ممنون.وقتی تو گوگل سرچ میکنم نتایج سمت چپ تصویر میاد واسه همین در هم میشه.ie 8 استفاده میکنم ایا تنظیمی داره؟
-
سلام دوستان راهی نیست که مانیتور رو یه تنظیمات کارخانه برگرداند اخه تنظیمات صحفه نمایش بهم ریخته هر کاری میکنم درست نمیشه
-
سلام مانیتور من T220P سامسونگ هست و با نرم افزار Magic Tune اون مشکل دارم ، وقتی بازش میکنم قسمت ساپورت اون باز میشه و بقیه قسمتها غیر فعالند ، آیا باید این نرم افزار فعال بشه یا اینکه ورژن اون با مانیتور سازگار نیست .
-
یه سوال دیگه ، شما چیزی در مورد منوهای مخفی مانیتورهای سامسونگ شنیدید ، من این مطلبو جستم ولی چیز
زیادی ازش نفهمیدم و نمیدون چطور این کارو باید انجام بدیم و آیا روی T220P هم جواب میده یا نه ؟
کد:
http://www.digitalversus.com/article-538.html
-
کمک
سلام به همگی
یه سوال فنی داشتم.مانیتور LG 2261v دارم.تصویر رو از پورت DVI میگیرم. رزولوشن رو روی 1680*1050 روی 60Hz گذاشتم. کنتراست و روشنایی رو هم خیلی کم کردم. اما وقتی بیشتر از نیم ساعت پای مانیتور می شینم چشمم شروع میکنه به سوزش و هی شدیدتر میشه. تمام تنظیمات رو هم یکی یکی تغییر دادم اما توفیری نکرده. از عزیزانی که در این زمینه تجربه ای دارند درخواست راهنمایی دارم چون واقعا نمیدونم چکار کنم
-
سلام L1755s دارم امروز وقتی اومدم کامپیوتر را خاموش کنم یهو دیدم که نصف مانیتور هاله اومده که انگار مثلا یک مانیتور 100 پیکسلی شده و نقاط سیاه سفیدش را راحت میشه شمرد مشکل از کجاست سخت افزاریه یا ویروسی شده اصلا میشه کاریش کرد؟
ممنون
-
سلام
یه سوال از اساتید محترم داشتم:
مانیتور من مدل LG L1960TR و 19 اینچ هستش و حدود 3 سالی میشه که خریدمش تازگی ها یه مشکل تو نمایش تصویرش بوجود اومده طوری که و می لرزه و این تو رنگ یفید بیشترین اثر رو داره!؟!
کارت درایوش رو هم وصل کردم, کابلش رو هم عوض کردم! حالا میشه کمک کنید مشکل از چیه؟
-
رنگ مانیتور به هم ریخته مدلش:hansol 510p
مشکل:مثل اینکه یک سطل رنگ نارنجی ریخته باشی روی صفحه کامل نارنجی نیست خطخطی و نوشته ها قابل خوندن نیست .بع از اینکه ده دقیقه سیستم را روشن بکنم اینطوری میشه؟حالا چی کار کنم؟
-
سلام
من یه مانیتور Flatron F700P دارم ابتدا مشکلش با تغییر رنگ شروع شد (مثل بالا ولی نه به این شدت) یعنی یه کمی طیف رنگها شیفت پیدا کرد کلا قرمز رو خیلی خوب نشون نمیداد و کمی به سمت تیره میزد البته همه رنگها کماکان قابل تشخیص بودن بعضی وقتها هم برمیگشت به نظر میرسید هرچه بیشتر کار میکرد این اتفاق واسه ش بیشتر می افتاد تا اینکه کم کم بیماریش حادتر شد و الان بعد از ۶-۷ ماه ۹۰ درصد اوقات رنگش کمی به سمت تیره میزنه (بیشتر هم با قرمز مشکل داره) ماجرا به اینم ختم نشده
حالا بعد از مدتی تصویرش تقریبا فریز میشه یعنی اغلب عرض تصویر یه ۳۰-۴۰ درصدی کم میشه و بر میگرده به نظر شما مشکلش جدیه؟
میخوام بدونم اول اینکه مشکلش چیه؟ و دوم اینکه میصرفه خرج تعمیرشو بدم؟
-
در اولین فرصت ماینتور به یه تعمیرگاه (مجاز :)) میبرم و نتیجه شو سعی میکنم اینجا بذارم هرچند این تایپک هم به نظر میاد خیلی سوت و کور شده :)