در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنیدنقل قول:
Printable View
در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنیدنقل قول:
داداشی همه این کارا رو کردم میگم که حتی مدیا پلیر کلاسیک هم تصویر نداره و فقط صدا پخش میکنه پات پلیر هم با همه پلاگین هاش همین مشکل رو داره. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟؟؟نقل قول:
گفتی با ویندوز دیگه همچین مشکلی نداری؟ از روی dvd نصب کردی یا فلش؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ویندوز8.1 داشتم اوایل خوب بود بعد این مشکل پیدا شد دو سه تا ویندوز 8.1 دیگه نصب کردم باز درست نشد 10 هم نصب کردم اوایل باز خوب بود ولی بعد یه مدت ویدیو ها با لگ خیلی زیاد اجرا میشدن دیگه رو اعصاب بود میگم که تنها پلیری که هیچ مشکلی نداره همون vlc هستش وگرنه هیچ پلیر دیگه ای کار نمیکنه رو لپ تاپ من.نقل قول:
مشخصات لپ تاپ چیه؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
راه دیگه نه راستش:n13:نقل قول:
من خودم بعد از یه ورژنی از پات پلیر با مشکل صفحه سیاه (فقط صدا) مواجه شدم که بعدا فهمیدم باید کدک هاش رو نصب کنم و مشکل رفع شد
i5نقل قول:
رم 4 گیگ
گرافیک ati hd5650
سلام اینو دانلود کن DriverMax Pro تموم سخت افزارت اپدیت کن با این نرم افزار ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
اگه درست نشد ویندوز مدیا پلیر رو کلا پاکش کن یه بار دیگه نصب کن بیین حل میشه مشکلت ؟
اگه بازم حل نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو دایویکس نصب کن خب؟ این حتما مشکلت رو حل میکنه.. وقتی میخواد نصب کنه میپرسه چ ملحقاتی رو مایلید نصب کنید همشو تیک کن تموم اجزائشو و نصب کن مشکلت حل میشه
جواب نداد داداشمنقل قول:
سلام
من زمانی که سیستم بالا میاد این پیام میاد مشکل چیه ؟
ویندوز من چند ماهه اکتیو هست و زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]