مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:نقل قول:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری
البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:
Printable View
مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:نقل قول:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری
البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:
علاقه ي شما كه براي تصميم گيري من كه ملاك نميشه اگه ميشه لطفا در مورد كارايي هاشون نظر بديد
ممنون
ایشون نظرشونو گفتن نگفتن برو اینو بگیر که .....نقل قول:
ببخشيد، شايد لحنم تند بوده ولي نمي تونستم طور ديگه بگم
ممنون ميشم از نظرات مقايسه اي تون بين اين دو گوشي
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم
w700 گوشیه مناسبیه واست ... !نقل قول:
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم
میشه بگید بهترین گوشی قلمی موجود در بازار کدوم گوشیه؟
من که دیگه گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.
بین p990 و jam-in و w950 موندم اگه یه مشورت بدین ممنون میشم.در ضمن من به صدای گوشی خیلی اهمیت میدم
عزیز بسگی داره شما از گوشیت چی بخوای ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با اون قیمتی که گفتی تقریبا میشه گفت یا p990 یا w950 یا یکی از مدلهای PPC
حالا خودت انتخاب کن و ببین کدومش بیشتر به کارت میاد
p990----> صداش بلند تر از ppc - کیفیت دوربین بهتر از ppc - تعداد نرم افزار ها و بازی ها کمتر از ppc
w950 ---> صدا بهتر از ppc , p990 - دوربین ندارد - ( بسیـــــــــــار زیباست )
اگه برات امکانات جانب مهمه jamin و اگر قیمت برات مهم باشه p990 و اگر کیفیت صدا مهم باشه w950 .نقل قول:
هر کدو از این گوشی ها یه سری خوب و یه سری بدی دارن.
باید ببینی هدفت از خرید گوشی چیه؟
اگه صدا برات مهمه وب w950 بگیر ولی بجاش دوربین نداره
به نظر من اگه خیلی اهل برنامه بازی و اینها هستی بد نیست ولی در غیر اینصورت پشیمون میکنینقل قول: