دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟
Printable View
دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟
بر اساس تجربه باید تو سطح باشگاهی بالا یا سطح خوب به طور مستمر بازی کنه و خوب هم بازی کنه اونوقت میتونه به تمام پتانسیلش برسه هر کدوم از این فاکتورها کمرنگ بشه یا اصلا نباشه سرعت پیشرفت کمتر یا متوقف میشهنقل قول:
البته نوع تمرینات فردی و تیمی و تاکتیکی که اتخاذ می کنی فوق العاده تاثیر داره.نقل قول:
آره درسته یادم رفت:n02:نقل قول:
البته من چون بیشتر اوقات یه دستیار یا مربی خوب میگیرم و بخش انفرادی تمرینات رو میسپارم بهش زیاد به این موضوع توجه نکردم ولی بقیه تمرینات همیشه با خودمه کلا حال تمرین دادن انفرادی ندارم:n05:
لیگ تموم شد و تیم سوم شد و من به عنوان بهترین مربی فصل انتخاب شدم. لوکاکو هم با 26 گل آقای گل و بهترین بازیکن فصل شد و جایزه اش رو به من تقدیم کرد:n10:
فینال جام حذفی هم دراماتیک ترین بازی ای بود که تا الان تو منیجر داشتم و آخر سر تو پنالتی ها 19-18:n38: من یو رو بردم و قهرمان شدم:n10: فقط به دقایق گل های زده شده نگاه کنید و بقیه چیزهایی که توی عکس معلومه:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایشالله فصل بعد قهرمانی :دی
لوکاکو رو هم با قلاده ببند :دی
خب اینم عملکرد دو ماه اخیر من توی بوندسلیگا :دی
جدولم هفته ی دهم میزارم :دی
spirit's
بهم تو تلگرام پی ام بده :|
id: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zdn
اینم آی دی نلگرام من: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه
- - - Updated - - -
اینم آی دی نلگرام من: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه
سلام دوستان من میخوام این بازی رو بازی کنم یکی توضیح بده چجوریه آنلاینه یا آفلاین