خوبه ، ولی فرکانس cpu رو بیاری پایین بهتره .نقل قول:
Printable View
خوبه ، ولی فرکانس cpu رو بیاری پایین بهتره .نقل قول:
مادر بورد هايي كه مثل P5LD2-X شركت ASUS ؛ داري بخشي براي تغيير FSB و ... در Bios شان نيستند و همچنين قابليت اين تغييرات با جامپرها هم (مثل مادر بوردهاي قديمي) ممكن نيست ! براي استفاده بيشتر از توان قانوني cpu چكار ميتوان كرد؟
!!! overclock cpu !!!!
با سلام
:40::40::40:
:40::40:
:40:
در اور پردازندههای amd بهتر است گزینه cool n quite فعال باشد یا غیر فعال؟؟؟؟؟
خیلی مهم هست لطفا کمکم کنید
:40:
:40::40:
:40::40::40:
سلام
دوستان مشخصات سیستم من این هاست :
asus p5kc
core 2due e6550
گرافیک 8400 gs
2گیگ رم با مشخصات زیر (تا 1گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز پیش این سی پیو رو اور کردم و به این نتایج رسیدمکد:http://i30.tinypic.com/ekggzp.jpg
فقط همین 3 مورد رو تغییر دادم
cpu ratio setting=0.7
fsb frequency =430
cpu voltage=1.3125
از 333 همین جور 10 تا 10 اضافه کردم و وقتی سیستم ویندوز بالا نمی آمد ولتاژ رو به اندازه 0.125 بالا می بردم تا ویندوز بالا بیاد وتا 435 بردم و سرعت تا 3.02 بالا رفت که کمترش کردم و عکس گرفتم
اما بعد از اینکه به این سرعت رسیدم تصمیم گرفتم که رم ها رو هم اورکلاک کنم .اما اصلا نتونستم رم ها رو تغییر بدم .یعنی مینیمم فرکانس رم من در این حالت (3.01هرتز) 886 بود و عدد بعدی که می تونستم انتخاب کنم 1033 بود ولی دیگه سیستم بالا نمی آمد حتی ولتاژ رم ها رو یکبار به 2.2 رسو ندم ولی باز هم سیستم بالا نمی آمد .بالا خره منصرف شدم و تصمیم گرفتم که به همون ادامه اورکلاک سی پیو ادامه بدم اما دیگه نتونستم از 430 فرکانس سی پیو رو تغییر بدم !!!!!!!! حتی بایوس رو آپدیت کردم و دوباره به تنظیمات اولیه برگردوندم و از اول 10 تا 10 تا اضافه کردم باز هم نشد!!!!!!!!کد:http://i28.tinypic.com/3586pnt.jpg
جالب اینکه دیگه از 423 (نسبت به دفعه قبل 7 آمد پایین) بالا تر نرفت وباز هم جالبتر اینکه cpu voltage=1.2000 بود و سیستم پایدار بود!!!!! (فکر می کنم در واقع وقتی از 2.99 هرتز می خواد وارد 3 بشه این طور میشه)
یعنی این همه ولتاژ کم شده بود:18:
حالا از شما دوستان تقاضا دارم اگر می تونید من رو راهنمایی کنید تا بتونم اورکلاک رو ادامه بدم و اگر باید تنظیمات دیگه ای رو انجام بدم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید:11:
راستی بعضی ها میگن ضریبmultiplie رو بگذار رو 10 ولی خدمت شما عرض کنم که من 3 حالت بیشتر ندارم 0.6 یا 0.7 یا اتومات:13:(cpu ratio setting)
اگه میشه بگید که طبق عکس زیر کدوم گزینه رو به چه میزانی تغییر بدم تا بتونم اورکلاک رو ادامه بدم
]چون من فقط این 3 گزینه رو تغییر داد ه بودم
cpu ratio setting=0.7
fsb frequency =430
cpu voltage=1.3125
و
max cpuid value limit=disabled
یک گزینه دیگه هم مادربرد داره که این عکسش هست آیا چیز خاصی هست که به درد اورکلاک بخوره؟کد:http://i25.tinypic.com/4zxqv4.jpg
این در حای هست که این سی پیو تا این اندازه (حتی تا 3.800 هم دیدم ولی لینک عکسش رو گم کردم) اور شده:کد:http://i30.tinypic.com/2mpfvxi.jpg
کد:http://xtreview.com/images/Intel%20Core%202%20Duo%20E6550/intel%20core%202%20Duo%20e6550%20505fsb.png
آیا من ولتاژ رو زیاد دادم؟
آیا مادر بردم ضعیفه؟(که بعید می دونم:46:)
منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم
با تشکر از forum.p30world و مدیراان و دوستان خوبش
:11::11:
در کل این ضعف پردازنده های ، fsb بالا و mp پایین هست ! تو اورکلاک این جور پردازنده ها چند چیز هست که oc رو محدود میکنه :نقل قول:
اما بعد از اینکه به این سرعت رسیدم تصمیم گرفتم که رم ها رو هم اورکلاک کنم .اما اصلا نتونستم رم ها رو تغییر بدم .یعنی مینیمم فرکانس رم من در این حالت (3.01هرتز) 886 بود و عدد بعدی که می تونستم انتخاب کنم 1033 بود ولی دیگه سیستم بالا نمی آمد حتی ولتاژ رم ها رو یکبار به 2.2 رسو ندم ولی باز هم سیستم بالا نمی آمد .بالا خره منصرف شدم و تصمیم گرفتم که به همون ادامه اورکلاک سی پیو ادامه بدم اما دیگه نتونستم از 430 فرکانس سی پیو رو تغییر بدم !!!!!!!!
1 - عدم تحمل RAM برای فرکانس های بالا ، در صورتی که چیپست مادربورد مورد نظر توانایی اورکلاک کردن به صورت Unlink رو برای RAM نداشته باشه . ( در حال حاضر یکی از مشکلات شما میتونه این باشه ) .
2 - تو این جور پردازنده ها چون MP پایین هست ، و باید FSB بالاتری رو به مادربورد تحمیل کرد ، زمانی که این فرکانس از حد متعارف قابل تحمل برای NB ( در چیپست P35 این فرکانس 1600MHZ هست ) خارج بشه ، دیگه نمیشه رو پایداری 100% حساب باز کرد .
اما چگونگی حل این مشکلات :
1 - برای حل مشکل محدودیت RAM در صورتی که ماژول ها خیلی داغ نباشه میشه تا ولتاژ 2.3V هم برای این ماژول ها حساب کرد ( البته به صورت لحظه ای و ثبت رکورد ، نه برای استفاده دائم ! ) . برای استفاده دائم برای ماژول های بدون سینک بیشتر از 2.0V توصیه نمیشه .
2 - برای حل مشکل دوم ، می تونید برای BOOT شدن سیستم یه این قسمت ها 1 یا دو STEP ولتاژ بیشتر اعمال کنید :
North Bridge Voltage : 1.55v
fsb Termination Voltage : 1.4v
نکته : در صورتی که مشکل از قسمت اول ( محدودیت فرکانس RAM ) باشه ، تغییرات برای حل مشکل دوم بی فایده هست .
:31: کی گفته ؟!! خیر ، همچین امکانی فقط برای پردازنده های EXTREME اینتل امکان پذیر هست .نقل قول:
راستی بعضی ها میگن ضریبmultiplie رو بگذار رو 10 ولی خدمت شما عرض کنم که من 3 حالت بیشتر ندارم 0.6 یا 0.7 یا اتومات
خب هر پردازنده ای تا یه فرکانسی خاص به ازای افزایش فرکانس ، افزایش توان مصرفی کمی داره ، ولی زمانی که این فرکانس از یه حدی ، بالاتر میره ، این افزایش توان مصرفی به صورت تصاعدی بالاتر میره . این جاست که مادریورد خوب تو این قضیه ارزش پیدا میکنه !نقل قول:
جالب اینکه دیگه از 423 (نسبت به دفعه قبل 7 آمد پایین) بالا تر نرفت وباز هم جالبتر اینکه cpu voltage=1.2000 بود و سیستم پایدار بود!!!!! (فکر می کنم در واقع وقتی از 2.99 هرتز می خواد وارد 3 بشه این طور میشه)
یعنی این همه ولتاژ کم شده بود
هر چه تعداد Phase های مادربورد بیشتر باشه ، Power consumption هم به همون اندازه کمتر میشه ! این تعداد phase در مادربورد شما 3 عدد هست .
در مادربورد های حرفه ای برای اورکلاک با خنک کننده های air این تعداد باید از 6 عدد بیشتر باشه ! در اصل هر چه تعداد phase ها در مادربورد بیشتر باشه ، نیاز به اعمال ولتاژ بیشتر به پردازنده کمتر میشه !
درسته که پردازنده شما با فرکانس 3Ghz رو با ولتاژ 1.2 boot شده ، ولی به شما تضمین میدم که ای فرکانس با این ولتاژ 100% پایدار نیست و هر لحظه امکان crash کردن سیستم وجود داره .
شما می تونی برای رسیدن به فرکانس های بالاتر تا ولتاژ 1.375v یا 1.4v رو هم به cpu اعمال کنی .
موفق باشی / .
باید Disable باشه.نقل قول:
در ضمن اینو بخون برای شروع خوبه
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=12987&d=1212693480
:40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40::40:
:40::40::40::40:
دستت درد نکنه خیلی ممنون
ولی اونقدم که فکر میکنی خنگ نیستم عزیز:27::27::27::27:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
[IMG]file:///M:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]با سلام
من روی سیستم 2 تا رم 512 دارم با مشخصات زیر:
می خواهم بدونم تا چه میزان میتونم در اور رم تغیییرات بدم
کسی نبود از دیروز بهم بگه چه کنم؟
این ضرایب که برای رم هست آیا میتونم تغییر بدم؟ مثل Tras,Trcd,Trp,Trc,Read To Write Time,Write Recover Time
و یک مساله دیگه من میزان فرکانس که در ستاپ دارم برای رم روی 266 هست و گزینه بعدی 333 هست که وقتی روی اون میزارم سیستم بالا نمیاد
لطفاً از دوستان هر کسی میدونه راهنمایی کنه
شب سوم هست و من منتظرم همچنان اگر امیدی نیست بهم بگید نیام سر نزنم با اینکه هر روز میام