برای چی گفتن بری سایت php دانلود کنی؟ مگه چی بهشون گفتی؟؟؟! چی میخواستی دانلود کنی؟نقل قول:
Printable View
برای چی گفتن بری سایت php دانلود کنی؟ مگه چی بهشون گفتی؟؟؟! چی میخواستی دانلود کنی؟نقل قول:
چقد بالا بسته خطتو شاتل؛ 128 رو روی تقریبا 5مگ (4608) بسته!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خطت بیشتر از این دیگه نمیکشه؛ همین الانشم با توجه به اینکه snr ات روی 10 عه ،ممکنه تو ساعات اوج مصرف با پرش لینک یا نوسان تو سرعت رو به رو شی...
منم 128 که بودم دقیقا رو همین مقدار بسته بودنم تازه شبانه هم 12 گیگی میگرفتم :دینقل قول:
تو کرمانشاه رو 576 می بندهنقل قول:
من الان دو مگ دارم رو 3600 بسته!!!!!!
والا من 1مگ داشتم رو 2750 بستن؛ 2مگ داشتم رو 3750بستن خطمو.نقل قول:
دیگه این آخریا 4مگ گرفتم رو 4750 بستن خطو،هرچیم اصرار کردم بیشتر نکردن!!!!
فک کنم 6مگ میگرفتم رو 6750 میبست!! نمیدونم چه اصراری دارن رو این 750 عه : ))
خخخخخ من با همین ارتم تک کانکشن رو تست کردم سرعتش خوب بود رو 100 کیلو بایت میومد :) از این نظرش خوبه حالا بین این 128 بدون شبانه با ارت 3 موندم کدومو بگیرم به نظرتون کارمم نویسندهگی هست اخبار فناوری مینویسم کدوم یکی بیشتر به کارم میاد به نظرتون ؟نقل قول:
این امضام ماله زمانی بود که 128 داشتم جه قدر خوب بود کیفیتش الانم خوبه ولی زیاد استیبل نیست :(
Emma watson رو عشقه [emoji7]نقل قول:
داخل تنظیمات مودم هست این اعدادنقل قول:
دوستان کدوم سرویس شاتل شبانه رایگان داره؟
برای شاتل هم قرار هست از 10 آذر شبانه رایگانش برداشته بشه؟
دوستان بنده به نمایندگی شهرمون تماس گرفتم و در مورد سرویس های 1 مگ اکو سوال کردم که ایشون گفتن اگه شبی 2 گیگ و همینطور کلا در ماه 60 گیگ دانلود داشته باشید محدود نمیشید! ولی اگه مثلا یه شب 3 گیگ دانلود کنی باید فرداش دانلود نکنی تا محدود هم نشی!!! و اگه محدود بشی تا سر دوره بعد باید واستی......
میخواستم بدونم تمام گفته های بالا رو تایید میکنید؟ با توجه به اینکه من مصرف شبانم هم نهایتا ماهی 40 گیگ هست ایا پیشنهاد میدید بیام این سرویس رو بگیرم؟