نگاه کن فقط یه چیزی هست که فکر کنم همون باشه که تو میخوای!!!نقل قول:
وقتی میری اس ام اس بنویسی!!! دکمه optin رو بزن!!! و بعد insert بعد picture حالا انیمیشن مورد نظر تو انتخاب میکنی!!!
امید وارم به دردت بخوره!!!
نگاه کن فقط یه چیزی هست که فکر کنم همون باشه که تو میخوای!!!نقل قول:
وقتی میری اس ام اس بنویسی!!! دکمه optin رو بزن!!! و بعد insert بعد picture حالا انیمیشن مورد نظر تو انتخاب میکنی!!!
امید وارم به دردت بخوره!!!
البته سوالت بیشتر کاربردی و باید v3x دارها جواب بدن!! اما تا اونجایی که من میدونمنقل قول:
1- اول تنظیمات گوشی ت رو بگرد اگه نبود تو مپ که قبلا گذاشتم بگرد ببین هست یا نیست!!!
2-اگه منظورت بیرونی ها است باید از طریق سیم این کار رو انجام بدی!!
3- خوب این دیگه چه سایلنتی است!!!!
4-به احتمال زیاد اسکین مخصوص گوشیت نیست یا اینکه به چند نکته توجه نکردی!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
چنین برنامه هنوز پیدا نکردیم !! نه ما هیچ کس!!! اما اگه دیدیم حتما براتون میزارم!!!
سلام HITLER_fashist جان!!! کم پیدایی!!! شرمنده دیروز نتونستم جواب بدم!!!نقل قول:
این هم یه آموزش بسیار ساده همراه با عکس که خودم نوشتم و براتون آپ کردم امید وارم دیگه مشکلی نداشته باشین!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم اون ها رو هم میزرم فقط یه کم به من فرصت بدین!!! ممنون
سلام بچه ها...
به یه مشکل خیلی بزرگ خوردم.
بعد از ریختن فایل صدا گوشیم هنگ می کرد.
گوشی رو مستر کلیر کردم هم صدای تصویری ها قطع شد و هم قدرت صدا برگشت به حالت قبلی...
تازه وقتی زنگ می خوره جواب می دی نه صدای طرف رو می شنوی و نه اون صدای تورو می شنوه...
چیکار کنم...
راستی گوشیم وقتی وصل می کنم به کامپیوتر شناسائیش می کنه اما با سی دیه خودش یا درایور هائی که از اینترنت گرفتم نصب نمیشه...
تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم گرفته شده...
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان مسترریسیت که میکنی چی میشه!!! چیزی هم تغییر میکنه!!!
در مورد این که گوشیت رو نمیشناسه!!
بهتره یه بار از اول نصب کنی!! یعنی همه چیز هارو پاک کنی و بعد با استفاده از درایور اون رو نصب کنی!!
منظورم از پاک کردن همون برنامه های سی دی گوشی است و درایور های اون!!!
اگه کارت نشد که خدا نکنه باید فلش کنی!!!
که اونم تا کامل یاد نگرفتی انجام نده!!!
موفق باشی
منم یکی از دوستام v3x داره که با گوشیه من خیلی فرق می کرد از لحاظ منو هاش...نقل قول:
گوشیه تو هم پشت قاب و روی lcd جلوش عدد 3 نوشته؟؟؟
اگه نوشتست بدون گوشیه تو هم مثل گوشیه دوست منه...
ولی اون rename داشت و دقیقاً مثل گوشیه من توی manage گوشیش بود.
ببین الان مستر ریست که می کنم هیچ اتفاقی نمی افته...
ویندوز سیستمم رو چند بار عوض کردم اما فایده ای نداشته...
در ضمن Alarm clock هم از منوی تولز پاک شده...
یعنی بهتره بگم تمام گوشی به هم ریخته...
راستی دیکه تو قسمت picture نمونه عکس رو نشون نمی ده...
اگه می تونی من رو راهنمائی کن تا گوشیم رو درست کنم.خیلی کارم لنگ شده.
ممنون میشم ازت...
سلام برای من عدد 2 نوشته در ضمن دوست عزیز تو قسمت پیکچر فقط عکس میشه اورد من منظورم چیز دیگریست مثلا شما وقتی sms میخوای بنویسی برای نشون دادن حالتتون از یه سری شکلک که تو گوشیتون هست مگه استفاده نمیکنید درست مثل شکلکهای یاهو مسنجر مال من مال بقیه را که شکلک میفرستند دریافت میکنه ولی مال خودم نمیدونم کجاست تا برای بقیه من هم بتونم بفرستم در ضمن گزینه رینیم داره پیداش کردم ممنون
تورو خدا اگه می تونی کمکم کنی تا گوشیم راه بیفته کمکم کن چون خیلی کارم گیره gsm.