اگه دوستان یه مدل خوب تا 70 تومن از akg یا sennheiser میشناسن معرفی کنن (لطفا فقط مدل معرفی شده تست شده باشه )
اینو فقط برای موسقی میخام
Printable View
اگه دوستان یه مدل خوب تا 70 تومن از akg یا sennheiser میشناسن معرفی کنن (لطفا فقط مدل معرفی شده تست شده باشه )
اینو فقط برای موسقی میخام
من خودم px100 سنهایزر دارم و تست که هیچی چند ماه هست که دارم خودم باهاش حال میکنم قیمتش حدود 70 75 هست نمایندگی سنهایزر تخفیف هم میده.:27:نقل قول:
دوست خوبم اقای azpz هم گرفته اونم راضی بود.
شما هدفون می خوای یا earphone ؟نقل قول:
حامد جان (حامد بودی عزیز ؟:دی) ... مگه earphone زیر شاخه هدفون نیست ؟ ...
به طور کلی زیر شاخه هاش به صورت زیر هست :
Circumaural یا فول سایز
Ear cup یا one ear
inear headphones که شامل canalphones میشه
Earbuds یا earphones
البته خودت استاد بنده هستی اخه احتمالا متوجه حرفت نشدم؟
raphone برای ایپاد که میکروفون داشته باشه چنده؟؟؟
خواهش، البته حق با شماست و اسامی درستش همونه که اشاره کردی. من یه مقدار با اصطلاحات قدیمی گفتم، که به اون دو مورد اول می گفتیم هدفون (که اسمش روشه یعنی روی سر) به دو مورد آخر می گفتیم earphone (که داخل گوشه):20:نقل قول:
ipod یا پلیر دیگه ای ورودی هدفون استاندارد دارن، بنابراین مشکلی از بابت اتصال نخواهی داشت ..منظور earphone (یا بهتره بگیم هدفونی) که میکروفون هم داشته باشه ، اغلب هدست هستش .. شما هم هدست میخوای درسته؟ ...نقل قول:
چقدر میخوای هزینه کنی؟ ... اگه میخوای تا حد 30-40 تومن هزینه کنی میتونی به ترتیب سراغ کارای کریتیو و فیلیپس بری ... توی اکثر پاساژهای کامپیوتری براحتی میشه نمایندگی شون رو پیدا کرد... سونی هم شاید هدست هاش کمیاب تر باشه (بازار رضا رو چک کن) اما اگه پیدا کردی میاد بالای جدول به نظر من.
هدفون های خود اپل برای ایپاد :
Earphones with Remote and Mic
قیمت 29$کد:http://store.apple.com/us/product/MB770G/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MTA4NTA2ODU
.................................................. ................................
مدل دوم که >in ear هست :
In-Ear Headphones with Remote and Mic
79$کد:http://store.apple.com/us/product/MA850G/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MTA4NTA2NzA
تا قيمت 20تومن يه هدفون خوب ميخوام .
كريتيو كه فكر كنم همون EP630 باشه . درسته ؟؟؟؟؟؟
AKG چي ؟؟ تو اين قيمت مدلي داره ؟؟؟؟ معرفي كنيد لطفا . ممنون ميشم .
تا اونجایی که میدونم AKG همچین قیمتی برای هدفون هاش نداره چون کاراش حرفه ای هست مثل Sennheiser ...