من این مورد رو که در مجموع و برآیند قضاوت ممکنه قضاوت به سود تیم های بزرگ باشه رو نمی تونم با قطعیت تایید یا رد کنم، البته این خیلی خیلی تفاوت داره با صحبت های بالا که عملا لالیگا رو فاسد اعلام کردین و احتمالا یوفا هم از این مسئله بی خبره یا شاید هم در ازای این مسئله حق السکوت می گیره:n02:
اما من این برداشت رو محدود به لالیگا یا سری-آ نمی دونم، احساس می کنم برداشت عمومی(شاید به حق) اینه که به طور کلی تیم های بزرگ هر لیگ در مجموع از قضاوت ها سود می برند.
مثلا چون شما لیگ انگلیس و باشگاه یونایتد رو بیشتر دنبال می کنین، مثل "هاوارد وب و یونایتد" چقدر در رسانه ها یا بین افراد انگلیسی روش مانور داده شده؟ من نمیگم این موارد صحت داره
و تصمیم ها واقعا جهت دار هست، اما مسلما تصمیم هایی به نفع یونایتد گرفته شده که اینقدر به این مسئله پرداخته میشه، اما اینکه اشتباهات عمدی هست و جهت دار خیلی ادعای بزرگی هست.
اگه با همون شیوه ای که شما در مورد لالیگا قضاوت کردین بریم جلو با گفتن چند جمله و چند مثال میشه همه لیگ های اروپایی رو زیر سوال برد!
یه مورد دیگه اینکه شما بازی های سال قبل لالیگا رو از نزدیک و به دقت دنبال کردین؟ امتیازهایی که همون ابتدای فصل به خاطر اشتباهات داوری به ضرر رئال تموم شد (مصداق هاییش رو در نسخه قبلی
همین تاپیک می تونید پیدا کنید) رو هم به خاطر دارین؟ یا مثلا در بازی های CL که قضاوت های مشابهی رو به نفع یک تیم دیدیم نشون دهنده فساد یوفا هست؟
اینکه داور بازی باید به خاطر قضاوت بدش با جریمه های سنگین تری مواجه بشه یه بحث هست، اما ادعایی که شما می کنید راجع به فساد لالیگا (یا بی اطلاعی یوفا یا بدتر از اون شریک بودن یوفا) من رو
یاد صحبت هایی که راجع به اوضاع مالی رئال و صحت نداشتن اونها می کردید میندازه و در هر دوی اینها تناظر برقرار کردن بین لیگ داخلمون با لیگ های اروپایی نهفته هست:n06: