-
بچه ها تبریک میگم بابت این برد شیرین و مقتدرانه :n16:
واقعا تیم برتر زمین بودیم و راه آهن فقط یه موقعیت داشت که اونم گل کرد . از نظر من اگه رحمتی یه مقدار میومد جلوتر میتونست توپو بگیره چون اون بازیکن رو که صادقی پوشش داده بود و نمیتونست از اونجا شوت زاویه بسته بزنه تنها راهش پاس دادن بود و اگه رحمتی میومد جلوتر و جلوی عبدی رو میگرفت میتونستن جلوی اون حمله رو بگیرن اما فدای سرشون:n12:
عابدینی و خسرو ذوج خیلی خوبی سمت راست هستن و من 100% این ذوج رو حتی برای 90 دقیقه بهتر از ذوج منتظری و خسرو میدونم . هاشم امروز خوب واسمون کار کرد چند تا فرار عالی داشت و چند تا موقعیت خوب شوت زنی برای خودش ایجاد کرد اما توی ضربات آخر اشتباه میکرد . شوت هاشو بی دقت میزد و سانترهاش رو بی دقت میفرستاد .
نکونام امروز واقعا عالی کار کرد یکی از بهترین هافبک دفاعی های این چند ساله ی استقلال بوده روی تمام توپ ها اثر میذاره و توپ ها همه از چپ به راست بهش ختم میشن و خیلی راحت پخش میکنه . حیف که مثل مجتبی نمیتونه یکم پاس های خلاقانه رو به جلوتر بده و الا دیگه عالی میشد . پنالتیشم که مثل همیشه عالی زد .
حنیف با اینکه کم بازی کرد اما عالی کار کرد . روی 2 تا صحنه ما فقط 2 تا مدافع تو زمین داشتیم و راه آهن میومد ضد حمله بزنه اما با ضربه سرهای عالیه حنیف رو به رو میشدن . توی گل دوم هم که تاثیر مستقیم داشت .
منتظری و صادقی هم خوب کار کردن اما صادقی 2 جا داشت سوتی میداد که خودش هم هر 2 بارشو اومد جبران کرد .
ساموئل هم از بهترینا بود . توی جاهایی که بازی گوشه ی زمین گره میخورد با باهوشیه کامل توپ رو به وسط زمین هدایت میکرد . گل دوم هم که زد شاید همه فکر کنن خیلییییی گل راحتی بود و بچه 10 ساله هم دروازه خالی میتونه بزنه و ... اما کسایی که گل رو نگاه کنن متوجه میشن زدن اون گل اونقدرا هم ساده نبود نوع پرش و سر زدن ساموئل خیلی عالی و حرفه ای بود .
نظری و قاضی و نوری از نظر من امروز خوب نبودن . نظری که اصلا در جریان بازی نبود و قاضی هم امروز زیادی حاتمی بازی درآورد ! درسته گل اول رو روی پاس عالیه خسرو زد اما توی 2 3 صحنه هی میرفت توی 4 5 نفر از این حرکتا من اصلا خوشم نمیاد ! اما در کل گل امروزشو زد و عذرش موجهه:n02:نوری هم واقعا داره ضعیف کار میکنه ! حالا دلیلشو من نمیدونم !
سیاوش هم اومد تو زمین خوب کار کرد . به نظر من اگه سیاوش هم مثل فرهاد نیمه ی دوم بیاد تو زمین کاربرد بیشتری داره . با دوندگیش میتونه تیم حریف رو پرس کامل کنه و روحیش هم بالاتره .
فرهاد هم که دیگه سروره ... کدوم تیمی همچین کاپیتان با غیرتی داره ؟ یعنی واقعا اصلا حضورش تو زمین دلگرمیه . همچین دنبال توپ توی کورس میفته انگار جوون 18 سالس ! همچین قیچی میزنه انگار توی تیم نوجوانان داره بازی میکنه :n12:همچین از حمله مثل جت خودشو به دفاع میرسونه انگار تیم مقابلمون بارسلوناس !! روی یه صحنه که یه پاس پشت پای عالی به قاضی داد که خرابش کرد . یه صحنه هم که کارت زرد گرفت روی اون صحنه ای که داور پنالتی نگرفت از نظر منم پنالتی نبود . کاپیتان میتونست اونجا خودش شوت بزنه کارت زرد مفتی گرفت:n03: و در آخر هم که مثل هر بازی که میاد تو و اثرش رو میذاره اومد و یه پنالتی روی هوش و تکنیکش برامون گرفت:n02: واقعا باید از تک تک لحظه هایی که فرهاد توی زمینه استفاده کنیم . اگه سال آخرش باشه حسرت همچین ستاره و اسطوره ای تا سالها روی دلمون میمونه !
در آخر هم تسلیت میگم به سازمان لیگ , آقای علیپور و دست اندر کاران محترم ... که هررررررر چقدرررررر دارن فشار میارن و سعی میکنن استقلال حداقل توی یه بازی ناکام بشه و خنده روی لباشون جاری شه بازیکنان با غیرت تیم حالشونو میگیرن:n16:بازیی که خیلی راحت میتونست فردا برگذار شه امروز برگذار شد و فشار مضاعف رو روی تیم ما آورد . و از همه جالبتر این که تیم ما 2 روز دیرتر از بقیه تیما بازی کرده . و دقیقا بازیهای هفته ی هفتم تیم ما زودتر از بقیه اون تیما دوباره بازی میکنه:n08:و تیمای دیگه همچنان استراحت های یک هفته ایشون رو دارن و استقلال همچنان باید در فشردگیه کامللللللللللل بازی کنه . با اینهمههههه فشارررررر و ضربه که بهمون وارد میکنن بازم تیممون خیلییییییییی بهتر از بقیه تیمای لیگ برتری داره بازی میکنه و کلاس بازیمون نسبت به تیم های سپاهان و تراکتور و فولاد خیلی بالاتره و نسبت به بقیه تیمها هم قابل قیاس نیستیم اصلا:n12:
تا الان هم بیشترین گل زده , بیشترین برد ( همراه با فولاد ) و بیشترین تفاضل گل رو داشتیم در ضمن این بازی دقیقا پنجمین بازیه متوالیمون بود که فقط داریم میبریم که آمار فوق العاده ایه ... بارها گفتم بازم میگم به این تیم آندو و لاروه و جمشیدیان اضافه شن هیچ تیمی جلودارش نخواهد بود !!
راجع به آرش یه چیزی یادم رفت بگم واقعا حیفه رو نیمکته . جز اولین بازیکناییه که همیشه قرارداد میبنده و واقعا بدون چشم داشت و حاشیه بازی میکنه نمیدونم چرا اینقدر روی نیمکت مونده و به جاش هی نظری و قاضی فیکس میشن !! ژنرال با اینکار داره آرش رو بدجور داغون میکنه !
-
برد تیم به کنار ، بازی قشنگی بود ولی من تقریبا مطمئن شدم پنالتی زن تو ایران رو دست جواد نداریم انگار تو خون این بشره پنالتی گل کردن !
امیدوارم آرش موندگار باشه تو تیم ، مظلوم ترین بازیکن استقلاله که حرفی از نیمکت نشینی نمیزنه با اینکه تو آمادگی قرار داره
-
برد رو تبریک میگم.
تیم قشنگ بازی کرد و منسجم.
ی جورایی بهترین بازی این فصلمون بود,البته به جز بازی سپاهان که خوب بازی کردیم و باختیم.
دم ساموئل هم گرم که مثل همیشه عالی بود,اصلا آچار فرانسه است این بشر!
و اینگه واقعا دیدن وحید تو دروازه حریف خیلی سخته...
tApAtAĺK
-
تبریک بابت بُرد امشب
یه خبر داشتم ، فکر کنم شنیده باشین ولی شاید کسایی باشن که در جریان نباشن
لیگ قهرمانان آسیا برای بازی PES 2014 تائید شده
من که به شخصه میخوام با هاشم جلوی مسی وایسم :n02:
-
حیف که دو بازی اخیر رو ندیدم البته نیمه اول این بازی رو دیدم واسه همین برای بازی قبلی نظر ندادم
خوشحالم که تیم کم کم داره همون تیم دوست داشتنی میشه و امیدوارم نوار این برد ها قطع نشه
افتخار میکنم طرفدار تیمی هستم که ریز و درشته این فوتبال دنبال زمین زدنش هستن ولی مثل یه مرد سرشو بالا نگه داشته:n12:
از دوستان خواهش دارم این دشمنی ها رو فراموش نکنن
ابن تیم اگر توی آسیا به جایی رسید اولین کسانی که ادعای حمایت میکنن تاج و علیپور و نبی و حسن زاده هستن و تیم با نگاه ملی اینا به جایی رسیده آخرین تیر در ترکششون و آخرین حربه ای که دارن خسته کردن بازیکنای استقلاله با گذاشتن بازیهای پشت سر هم متأسفانه یکی از بزرگترین ضعف های فتح الله زاده هم اینه که نمیتونه حق استقلال رو بگیره
-
طالب لو: این پیروزی را به استقلالی ها تبریک می گویم/ به خاطر دل خودم پیراهن حجازی را پوشیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه بان تیم فوتبال سورینت گفت: هواداران استقلال همیشه به من لطف دارند و من هم همیشه آنها را دوست دارم.
به گزارش آبیته و به نقل از اوج، وحید طالب لو پس از شکست تیمش مقابل استقلال اظهار داشت: باید این را بگویم که خیلی خوشحالم بعد از مدت ها توانستم در ورزشگاه ازادی بازی کنم و این را مدیون خیلی ها هستم. از دکتر نوروزی و دکتر ستوده و همچنین دکتر شهاب تشکر می کنم که در این مدت به من کمک کردند. دلم برای هواداران استقلال تنگ شده بود و این پیروزی را به آنها تبریک می گویم.
وی ادامه داد: من در سورینت بازی می کنم و این شکست برایم تلخ است. باید بیشتر تلاش کنیم و بهتر شویم تا این نتایج را جبران کنیم. ما در بازی با فولاد و استقلال در شرایطی باختیم که آنها تیم های اول و دوم جدول بودند. اشتباهات داوری هم تاثیر گذار بوده است. ما به تجربه استقلال باختیم. بازیکنان بسیار باهوش و زیرکی دارند و توانستند از معدود اشتباهات ما استفاده کنند.
دروازه بان سورینت درباره تشویقش از سوی هواداران استقلال گفت: هواداران استقلال همیشه به من لطف دارند و من هم همیشه آنها را دوست دارم. تلاشم این است که همیشه از من راضی باشند.
طالب لو درباره لغو اردوی تیم ملی و ادامه رقابت های لیگ اظهار کرد: واقعیتش نمی دانم چه اتفاقی افتاده که این اردو لغو شده است. اگر مشکلات مالی دلیل آن بوده امیدوارم هرچه سریعتر این مشکلات برطرف شود. من فقط خبر دارم بازی بعد جمعه برگزار می شود و از برنامه هفته های آینده خبری ندارم.
وی درباره پوشیدن پیراهن ناصر حجازی قبل از شروع مسابقه خاطرنشان کرد: ما باید از هر فرصتی استفاده کنیم و یاد اسطوره ها را زنده نگه داریم. امیدوارم روح ناصرخان
شاد باشد و خانواده اش در سلامت کامل بسر ببرند. من فقط به خاطر دل خودم این کار را کردم.منبع : آبیته
----------------------------------------------
موقع پنالتی نکونام یادش بخیر طالبلو چقدر پنالتی گیر بود ..
-
خداییش اونقدر خوب بازی می کنیم که طرفداران بقیه تیما برای دیدن بازی زیبا میشینن بازی تیم ما رو می بینن و گرنه بکش بکش که همه جا هست !
حالا ما هر چی ازین جا داد می زدیم باوه امیر ! به عابدینی بازی بده این بشر با خسرو هماهنگ بشه می ترکونه ، کو گوش شنوا ! حالا بیا نتیجه بازی دادنو ببین !!
ساموئل واقعا نعمته ، خیلی بازیکن خوب و تاثیرگذاریه !
فرهادو زود وارد زمین کرد همون 60 به بعد بهترین زمانه ! اون موقع بهتر جواب میده ، هر چند که الانم پنالتی گرفت !
در مورد اکبرپور به نظرم تو خط حمله باشه بهتره ! چه اون زمانی که عنایتی آقای گل شد چه زمانی که برهانی آقای گل شد ، اکبرپور کنار اینا بازی می کرد !
-
استقلال امسال هم قهرمانه:n16:
-
-
چه عجب حاجی بالاخره یک اعتراض کرد!
فتح الله زاده: متاسفانه فشار بر استقلال آوردن مد شده است/ به فیفا شکایت میکنیم
مدیرعامل استقلال با انتقاد از کسر امتیاز از استقلال و فشردگی رقابتهای لیگ میگوید غیرت بازیکنان و کادر فنی استقلال باعث نتایج خوب هفتههای اخیر استقلال شده است.
* نظرتان راجع به رای استیناف چیست. گویا یک امتیاز به طور قطع از استقلال کم خواهد شد.
- این رای به هیچ وجه منصفانه نیست. اگر قرار به محرومیت است سایر تیمها هم باید محروم شوند. چون تماشاگران خیلی از تیمها در همان هفتههای نخست شعارهای زیادی را خطاب به مربیان ، بازیکنان و داوران دادهاند. از سویی ما به کمیته انضباطی گفته ایم که این حکم در شرایطی صادر شده که شاید تماشاگران از وجود این قانون اطلاعی نداشتهاند. البته آنها گفتهاند که از طریق تلویزیون و رادیو قبلا اطلاع رسانی کرده بودند، اما به این که نمی گویند اطلاع رسانی! باید ابتدا به باشگاه ابلاغ شود و سپس اقدامات لازمه صورت گیرد. به هر حال ما پیگیریهای لازمه را انجام میدهیم و اگر به نتیجه نرسیم به مراجع بالاتر شکایت میکنیم. حتی اگر به آنچه حقمان است نرسیم به فیفا هم شکایت می کنیم. ما حقمان را میخواهیم و به هیچ وجه دست بردار نخواهیم بود.
* با وجود فشردگی دیدارها تیمتان دیشب بازی خوبی را ارائه داد و با سه گل راهآهن را شکست داد. واقعا عامل روند موفقیتهای استقلال چیست؟
- غیرت. واقعا به خاطر غیرت کادر فنی و بازیکنان است که این تیم هم چنان پیروز میشود. ما در بدترین شرایط ممکن هستیم و واقعا متاسفم که حتی یک روز بازی ما را عقب نیانداختند. ما درخواست کرده بودیم آن هم از چند ماه قبل که یک روز توجه کنید و فقط یک روز بازی ما را عقب بیندزاند، اما این را از ما دریغ کردهاند . انگار عدهای بسیج شدهاند تا مانع موفقیت ما شوند. هیچ کس دلش برای ما نمیسوزد و تنها دل آن بالاسری است که برای استقلال میسوزد. تیمی که به تیم ملی خدمات ارائه میکند و تیم ملی از آن نفع میبرد چرا باید آنقدر مظلوم واقع شود؟
* به هر حال خود مسئولان لیگ هم نسبت به این قضیه معترف بودند که استقلال مستحق تعویق دیدارش بوده است.
- مساله اینجاست که تمامی این سالها ما نمایندگانی در آسیا داشتیم را اگر بررسی کنید، متوجه می شوید که تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا همواره دو، سه بازی عقب تر از سایر تیمها هستند. فقط بلدیم بگویم که به استقلال ملی نگاه کنید. انصافا درست است که ما سه روز یک بار بازی کنیم؟ متاسفانه فشار بر استقلال آوردن مد شده است. بعد هم با افتخار جوری رفتار میکنند که به استقلال باج ندادهایم، اما این باج نیست همکاری است. این درست است که با تیمی با شخصیت مثل استقلال این گونه رفتار شود؟
* قلعهنویی دیروز در نشست خبری از بی پولی استقلال گفته و از شرمندگیاش نسبت به کادر فنی صحبت کرده، آیا استقلال سالی شبیه سال گذشته را تجربه میکند؟
- ما قطعا راهحلهایی برای مسائل مالی داریم و نمی گذاریم تجربه سال قبل تکرار شود. در هفته آینده با سرپرست وزارت ورزش و جوانان دیدار میکنم و چارهسازی میکنم. مجلس شورای اسلامی قبول کرده که 10 میلیارد تومان به ما بدهد، اما هنوز یک ریال هم نداده. ما تمام تلاشمان را میکنیم تا مشکلات حل شود و به امید خدا این گونه هم خواهد شد.
* به عنوان سوال پایانی اردوی تیم ملی هم به دلیل بی پولی لغو شد، چقدر این مساله آسیبزاست.
- آنقدر مشکلات داریم که به چیزهای دیگر هم نمیرسیم. باید برنامه بچینیم برای تایلند و هزار مشکل و دردسر دیگر. همین که مشکلات خودمان را حل کنیم کار بزرگی انجام دادهایم.
منبع: ایسنا
اینم انگار 3 روزه نخوابیده :n02: