یادتون باشه رنگها در عکاسی طبیعت باید طبیعی باشه. هیزم منحصرا نشونه ی آتیش نیست. و آتیش هم منحصرا نشونه ی سردی و برف و رنگ آبی نیست.گاهی برای درست کردن چایی و گاهی برای کباب کردن گوشت آهوی شکار شده مورد استفاده قرار میگیره
Printable View
یادتون باشه رنگها در عکاسی طبیعت باید طبیعی باشه. هیزم منحصرا نشونه ی آتیش نیست. و آتیش هم منحصرا نشونه ی سردی و برف و رنگ آبی نیست.گاهی برای درست کردن چایی و گاهی برای کباب کردن گوشت آهوی شکار شده مورد استفاده قرار میگیره
وقار
بهشت حضرت زهرا (س)
EOS 7D
1/160
f 6.3
ISO 100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: مخصوص Переклад не
----------------------------------------------
تا حالا پرچم رو از زیرش دیدید ؟!؟!؟!
تو سربازی که خیلی پرچم را از زیر دیده بودیم:n24:
داداش کاکائو عکستون خوب هست ولی با اینکه خیلی پروفشنال نیستم میخوام با اجازت مشکلاتش رو بگم :
1-بیشترین مشکلی که به چشم میخوره کادر بندی هست ! گل که مضمون اصلی هست در وسط قرار نگرفته:n11:
2- به طور کامل روی گل فوکوس نشده و تصویر یکمی دور هست و بیشتر روی برگ هاش فوکوس شده !:n27:
3-رنگبندی خیلی دلگیره و مخاطب جذب نمیشه میتونستید با کمی ادیت بهترش کنید !:n12:
:| فوکوس روی یه محیط دایرهای بزرگ صورت گرفته!!.... فک کنم مدل میترینگ رو باید تغییر بدن دوستمون اگر دوربینشون فوکوس نقطهای رو نداره...نقل قول:
2- به طور کامل روی گل فوکوس نشده و تصویر یکمی دور هست و بیشتر روی برگ هاش فوکوس شده !:n27:
شاید هم دیاف زیادی بزرگ بوده که باعث شده محیط بیشتری تو فوکوس قرار بگیره؟
جناب vtn54 یکم درباره عکس بالا توضیح می دین؟
دوربینتون چیه ؟ و چه ساعتی از روز این عکس را گرفتین؟
خیلی معرکه شده. تبریک می گم:n01:
من یه پیشنهاد دارم.
میشه اینقدر عکس همدیگه رو ویرایش نکنید ؟:n02:
هر کسی میخواد ویرایش متفاوت عکسش رو ببینه و خودش نمیتونه با فتوشاپ کار کنه اعلام کنه ، بقیه براش ویرایش رو خصوصی بفرستن.
اینجا مسابقه ی بهترین ویرایش نیست ، قراره عکس ببینیم نه ویرایش.
بعضی از ویرایش ها هم که ماشالا کلا ماهیت عکس رو عوض میکنه.