پژمان جان دست گلت درد نكنه نميدونم چطور تشكر كنم بخدا ممنون گل كاشتي :11:
Printable View
پژمان جان دست گلت درد نكنه نميدونم چطور تشكر كنم بخدا ممنون گل كاشتي :11:
راستی یادم رفت کد برنامه رو بذارم:31: اینم کد هگز:
تنظیماتش هم مثل قبلیه.کد:http://www.4shared.com/get/299250828/c712431d/SCTEST.html
سلام .
بچه ها مدار مربوط به یه CPU با 4 عمل رو میخوام .
اگه 4 عمل Store , Load , Add , Sub باشه که دیگه توپپپ ! :19:
کمک کنین لطفا .
فایل پروتئوسش رو لازم دارم . ممنون :10:
سایز lcd سایز lcd قبلیه و پایه های lcd هم مثل گذشته یعنی 1همون 16 هست 2 همون 15 3همون 14 همینطور درسته؟؟؟
و جامپر بین 1 و 5 lcd رسته دیگه
آره همش مثل قبلیه.
در بعضی اوقات من دیدم دوستان تعمیر کار حالا تعمیر هرچی دیدم وقتی ایسی میسوزه تعویض ایسی نمیکنن یک دیودی مقاومتی سلفی خازنی چیزی میزنن سر راش یا به ایسی وصل میکنن و ایس درست کار میکنه من میتونم تو تعمیراتم مثلا تعمیرات مودم از اینا استفاده کنم چطور باید بفهمم چیکار باید بکننم
بعد من گشتم ولی نبود تو دیتا شیت ایسی از کلمان اختصاری استفاده میشه مثل nc که به معنی وصل نبود به جایی است خواستم بفهمم برای بقیه باید چیکار کنم از کجا پیداشون کنم ؟؟و بفهم مهنیشون چیه؟؟
اینکه یه خازن یا سلف یا چیز دیگه ای بذاریم بعد آیسی سوخته راه بیفته تا حالا نشنیدم !
اما مشخصات پایه ها معمولا تو دیتاشیت توضیح داده میشن.مثلا تو دیتاشیت همون آیسی ADM6996 مشخصات تمام پایه ها به طور کامل در یک جدول گفته شده. تو آیسی های دیگه هم مثل میکروکنترلرهاو مبدل ها و ..معمولا همینطوره .
راستي چطور امكان داره بفهمين اين ic كه تو مدار خازن سنج و اين تست اتصال بكار رفته سالم يا سوخته بدون ساخت مدار ميشه؟؟ ميشه يه پروگرام خوب براش درست كنم؟؟ يا اصلا پرگرام شده يا نه؟؟
بدون مدار نمیشه خراب بودن اون آیسی یا اینکه پروگرام شده یا نه رو تشخیص داد. خارج از مدار باید یه پروگرامر باشه تا بفهمیم آیسی پروگرام شده یا نه.اگه منظورت از پروگرام خوب همون پروگرامر هست این بهترین مداره که به پورت موازی وصل میشه:
البته شاید بعضی جاهای مدار براتون مبهم باشه.کد:http://www.imagevimage.com/images/PICProgrammer.png
مونتاژ کردم جواب نداد پایه هار و از رو دیتا شیت زدم درست شد ولی الان نور صفحه نداریم؟؟ ميشه مسير هاي كه درست كرديد تو مدار خازن سنج رو بگي ؟؟اخه الان دوباره روشنش كردم مثل قبل بود شايد سيم قطع شده؟؟