آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
Printable View
آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
تجربیات و راه حل ها ظاهرا برای هرکس فرق میکنه!نقل قول:
بنده اول گرافیک اینل رو ریختم، بعد درایور amd از سایت اچ پی رو ریختم، سویج و همه چی خوب بود.
آپدیت درایور amd ورژن13.6 هم از سایت amd اخیرا ریختم که باعث شد ریت گیم گرافیکم بره بالا. هیچ مشکلی هم در این رابطه نیست ابدا، بی تعارف.
با مطالعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وضوح میشه فهمید جواب شما:نقل قول:
NVIDIA GeForce 710M
هست
در ضمن این قسمت اسم کارت گرافیکا که نوشته آپ تو فلان گیگابایت مربوط به گرافیک اینتله نه amd
6,5 گیگ هم خیلی زیاده من همچین چیزی ندیدم و وجود هم نداره
من منظور شما رو متوجه نمیشم! من 2 مدل گرافیک میشناسم.یکی GEFORCE ویکی هم ATI .نقل قول:
حالا شما میگید AMD و INTEL.این دو تا چیه؟
من کانفیگی که انتخاب کردم این گرافیک رو ببرای من نوشته!
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5دقیقا همینو نوشنه.مگه میشه یه چیزی نوشته باشن و نباشه.میشه من رو روشن کنید؟ممنون میشم
همون طور که گفتم درایور amd شامل intel + ati هست.نقل قول:
این رو از حجمش هم میتونید متوجه بشید. درایور اینتل 150 مگابایته، درایور داخل سایت amd هم 150 مگابایت (خیلی تقریبی گفتم)
اما حجم درایور داخل سایت اچ پی 480 مگابایت!
وقتی درایور intel رو نصب میکنید و بعد درایور amd رو نصب میکنید این اتفاق میفته:
1- درایور اینتل از قبل نصب شده.
2- درایور کارت گرافیک amd نصب میشه و درایور intel مجددا جایگزین قبلی میشه.
یعنی شما الکی درایور intel رو دانلود کردید.
قربان تو برم، amd=atiنقل قول:
یک اینتل داره برای کاری سبک و معمولی و یک amd برای بازی و کارای سنگین، واسه همینه وقتی بازی نمی کنی داغ نیست والا همیشه داغ کار میکرد مثل نصل گذشته لپتابا
---
درضمن
ati 7650 = 2GB
up to 4 gig= .اینتل
یعنی 4 گیگ از رم میگیره، و مقدار حافظه گرافیک چندان ربطی به قدرتش نداره بیشتر کلاک و ... مطرح هستن
دوستان لطفا جواب منم بدید.نقل قول:
ببین این میاد به کارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو من متوجه نشدمنقل قول:
لطفا فارسی توضیح بدید.
سلام
یکی از دوستان لطف کرده بودند و چند صفحه قبل گفته بودند که اول اینتل،بعد amd رو نصب کنم،درایور اینتل ارور میده مبنی بر
This computer does not meet the minimum requirements for ...
ولی کاتالیست نصب شد
نسخه کاتالیست هم2013.0604.1838.31590هستش،با این حال ریت ویندوز واسه گرافیک۱هستش!
اول اینکه چه غلطی با این بکنم؟دو اینکه کجا میشه برنامه هارو. داخل لیست
های-پرفورمنس قرار داد؟
Sent from my GT-I9000