»» ستایش از کاپیتان بریتانیا ««
[رایان گیگز]
برای من که از فینال 99 تا به الان، هوادار منچستریونایتد هستم (مثل خیلی از دوستان)؛ یونایتد رو در شروع با چند نام می شناختم و هر موقع بحث فوتبالی بین من و دوستام پیش می آمد، برای آچمز کردنشون از سر الکس، بکهام، کانتونا، اشمایکل، نویل، اسکولز و ... نام می بردم تا در کل کل تیمی و مقایسه نفر به نفر، طرف مقابلم کم بیاره. : دی
ولی خوب همیشه جواب نمیداد... چون ستاره های فوتبال فقط تو یونایتد نبودن...
اما هر موقع صحبت از بال چپ میشد و اسم رایان گیگز که میومد، تعریف تمجید رفقا و نمونه ستاره هاشون میرسید به ته دیگ!
.
یه مورد جالب بگم که احترام و شاید ترس از رایان حتی تو بازی رایانه ای هم بین من و دوستانم پیش اومده بود؛ یادمه FIFA07 با یکی از دوستام مدام بازی می کردیم، وقتی بعد صاحب توپ شدن گیگز، گزارشگر بازی می گفت He is Giggs، رفیقم می گفت: ای بابا، باز این گیگز توپ رو گرفت...! : )
.
نمیدونم چه جوری صحبتم رو ادامه بدم، چون واقعا کلمات و جملات هم مثل تمامی فوتبالی ها، قاصر هستند در ستایش از گیگز؛ چون رایان به معنای کلمه اسطوره فوتبال دنیاست...
و برای ما یونایتدی ها فراتر از اسطوره، فراتر از قهرمان... چون وقتی اسم رایان میاد وفاداری به یونایتد و 23 فصل حضور با گلش به خاطرمون میاد.
همیشه وقتی گیگز تو زمین باشه ناخداگاه زیر لب میگیم Ryan Giggs, Running Down The Wing و وقتی شماره 11 رو میبینیم یاد بنر Giggs Tearing You Apart Since 1991 می افتیم.
وقتی گیگز صاحب توپ میشه، میدونیم خیلی زود پا به توپ های همیشگیش و ویراژ هاش بین مدافعین شروع میشه، چه موهای مشکیش، بلند باشه و چه موی کم پشت روی شقیقش سفید رنگ باشه.
هر وقت وارد دقیقه نود میشیم، اگر گیگز تو زمین باشه میدونیم کسی هست که پاس گل بده! حالا گلزن شرینگهام باشه و یا مایکل اوون، یا سال 91 باشه و یا 2013... و میدونیم حتی تو دقیقه نودمه 900 امین بازیش هم باشه و اگر در دقیقه 109، یونایتد ده نفره باشه، گیگز کار خودش رو خواهد کرد. و خیالمون راحته که گیگز هیچ وقت تیم رو ده نفره نمیکنه!
مطمئنیم چه تولد بازبی باشه و یا روز شکسته شدن رکورد چارلتون، جام قهرمانی در دستان و بالای سر گیگز خواهد بود.:n12:
و
...
.
احساس غرور و افتخار به بازیکن یا یک مربی خیلی لذت بخشه، اما افتخار کردن به افتخار و غرور وصف ناپذیره... حسی که فکر می کنم هر یونایتدی ای نسبت به گیگز داشته باشه و من از مرد ولزی یونایتد ممنونم به خاطر همه زحماتش که طی این سال ها کشیده..:n12: از روزی که به جای اروین وارد زمین و قلب هواداراش شد تا روزی که مرد تمام نشدنی کفش هاش رو آویزان خواهد کرد و قلب فوتبال شکسته خواهد شد. ولی تا اون روز تلخ، باز هم از شیرینی حضور رایان در لباس سرخ و سپید و سیاه لذت خواهیم برد./
.
.
نویسنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
پ.ن: خیلی وقت بود پست ارسال نکرده بودم، کانکت شدم خبر تمدید گیگز رو اینجا خوندم، دیدم به هیچ وجه نمیشه از این اتفاق بدون ارسال پست گذشت!:n02:
+
ایشالا تو OT میبریم رئال رو... اصل کار بازی رفت بود... الان صعودمون دست خودمونه... 2008 هم تو نیمه نهایی از نیوکمپ که با مساوی رد شدیم، بارسا رو یک هیچ زدیم و رفتیم فینال... الان شرایط تازه یوخده بهتر از اون موقعس، چون تو برنابئو ما گل زدیم...