نقل قول:
من یه استادی دارم که به جرم استقلالی بودن دو نفر از دانشجوهاشو حذف واحد کرد
با اینکه از درسش هیچی نمیفهمم اما همیشه سر کلاساش حضور دارم چون اونجا همیشه دعوا سر ما پرسپولیسیاست
من به داشتن یه همچین استادی افتخار میکنم
هیپیپ هوراااااااااااااااااا:n12:
عجب !! مکتب شاهین توی استادتون معنا پیدا نکرده که !!!!!
..............................
پرسپولیسیها فجر را آنالیز کردند
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در جلسهای تیم فوتبال فجر سپاسی را آنالیز کردند.
به گزارش 598 به نقل از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، با تصمیم یحیی گلمحمدی پرسپولیسیها پس از اینکه امشب در هتل هما شام صرف کردند در جلسه آنالیز با کادر فنی و بازیکنان شرکت کردند.
در این جلسه فیلمهای بازیهای فجر سپاسی آنالیز شد همچنین جلسه هماهنگی مسئولان دو تیم پرسپولیس و فجر سپاسی نیز برگزار شد که قرمزپوشان یک دست قرمز و فجریها زرد و مشکلی مقرر شد در بازی فردا بپوشند، همچنین تعدادی بلیط مقرر شد که فردا به پرسپولیسیها داده شود تا به مهمانان خود بدهند.
خبر دیگر از پرسپولیس اینکه با وجود اینکه حدود سه ساعت است که از حضور پرسپولیسیها در هتل هما در شیراز گذشته اما باز هم تعدادی از هواداران مقابل هتل جمع شدهاند تا با بازیکنان و کادر فنی عکس یادگاری بگیرند. همین موضوع سبب شد تا پای نیروی انتظامی هم به هتل محل اقامت قرمزپوشان برای ایجاد نظم و انضباط باز شود.
............................
آخرین تمرین پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که بازیکنانی مثل مهدویکیا و کریمی در بهترین شرایط بودند
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، آخرین تمرین تیم پرسپولیس قبل از سفر به شیراز برای دیدار مقابل فجرسپاسی از ساعت ۹:۴۵دقیقه صبح امروز به مدت یک ساعت برگزار شد.
در این تمرین که پشت درهای بسته بود بازیکنان مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال دستگرمی را در دستور کار خود قرار داشتند.
*قاضی به دلیل مصدومیت اختصاصی تمرین کرد.
*فریادهای یحیی گل محمدی در فوتبال دستگرمی قابل توجه بود، او از بازیکنان میخواست از فرصتهای مسلم خود در محوطه ۱۸ قدم به بهترین نحو استفاده کنند و توپ را بیشتر در زمین پاسکاری کنند.
*زدن ضربات ایستگاهی توسط مهدویکیا و درخشش او و حرکات کریمی در فوتبال دستگرمی نیز در نوع خود جالب بود و بارها کادر فنی بازیکنان با تجربه پرسپولیس را تشویق کرد.
*پرسپولیسیها پس از تمرین امروز راهی هتل المپیک شدند تا پس از صرف ناهار برای سفر به شیراز راهی فرودگاه شوند.
*کریم باقری در تمرین امروز حضور نداشت.
*حقیقی از وضعیت تیم فجرسپاسی برای بازیکنان صحبت کرد.
*واکنشهای خوب نیلسون در تمرین امروز باعث شد که بارها مورد تشویق قرار گیرد.
*گلزنیهای انصاریفرد باعث شد تا بارها علی کریمی او را مورد تشویق قرار دهد.
*پس از تمرین امروز پرسپولیس یحیی گلمحمدی بازیکنان خود را برای دیدار مقابل فجر مشخص کرد. از همین رو در لیست گلمحمدی قاضی به دلیل مصدومیت، پولادی به دلیل سه اخطاره بودن، عابدزاده و سیفاللهی خط خوردند اما پروویچ هافبک صربستانی پرسپولیس و رضا محمدی دروازهبان جدید این تیم در این لیست اضافه شدند.
..........................................
پروویچ: برای کمک به پرسپولیس آمدهام
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای کمک به پرسپولیس صد درصد آمادهام و لحظهشماری میکنم.
به گزارش 598 مارکو پروویچ در گفتوگو با خبرنگار ورزشی
در خصوص احتمال حضورش در ترکیب پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به تمریناتی که داشتیم در شرایط بسیار خوبی هستم و امیدوارم که بتوانم در بازی فردا به پرسپولیس کمک کنم، به هیچ عنوان استرسی ندارم و امیدوارم در صورتی که در ترکیب بودم بهترین عملکردم را به نمایش بگذارم.
وی افزود: بازی اول پرسپولیس را دیدم و به نظرم این تیم میتوانست پیروز زمین باشد اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد که امیدوارم در بازیهای آینده پرسپولیس بتواند در آینده به خواسته خود برسد.
پروویچ در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و اطلاعات خوبی از این تیم گرفتم، امیدوارم که فردا بتوانم در صورتی که در ترکیب اصلی قرار بگیریم جواب اعتماد کادر فنی را بدهم.
.....................................
هواداران با وجود تلاش نیروی انتظامی باز هم برای ماندن در هتل و گرفتن عکس یادگاری مقاومت کردند اما با صحبتهایی که انجام شد بالاخره آنها متقاعد به ترک هتل شدند این در شرایطی است که بازیکنان پرسپولیس ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه به دلیل تأخیری که در پروازهایشان بود در اتاقهای خود خوابیدند.
به گزارش فارس، با پادرمیانی ۲۰ مأمور نیروی انتظامی بالاخره حدود ۲۰۰ هوادار که در هتل هما برای دیدن بازیکنان آمده بودند، رفتند.
استقبال گرم هواداران شیرازی از بازیکنان پرسپولیس در سفر قرمزپوشان به شیراز برای دیدار مقابل فجر از هتل تا محل اقامت پرسپولیسیها یعنی هتل هما کاملاً مشخص بود، تا حدی که حدود ۲۰۰ هوادار با تجمع در لابی هتل هما اعلام کردند تا زمانی که با بازیکنان و مخصوصاً علی کریمی عکس یادگاری نگیرند هتل را ترک نخواهند کرد. این ماجرا حتی تا ساعت ۲۱:۲۵ دقیقه امشب به طول انجامید تا بالاخره با تلاش مأموران نیروی انتظامی که حدود ۲۰ نفر بودند هتل هما تخلیه شد.
هواداران با وجود تلاش نیروی انتظامی باز هم برای ماندن در هتل و گرفتن عکس یادگاری مقاومت کردند اما با صحبتهایی که انجام شد بالاخره آنها متقاعد به ترک هتل شدند این در شرایطی است که بازیکنان پرسپولیس ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه به دلیل تأخیری که در پروازهایشان بود در اتاقهای خود خوابیدند.
پس از اینکه هواداران شیرازی هتل هما را ترک کردند ورود هرگونه افراد متفرقه مانند خبرنگاران و دوستان بازیکنان نیز به هتل ممنوع شد.
شیرینی سرپرست پرسپولیس و عباسی مدیر رسانهای این تیم نیز دقایقی مقابل هتل با هواداران به گفتوگو پرداختند.
چند مأمور نیروی انتظامی برای حفظ آرامش در مقابل هتل همای شیراز حضور دارند که از هرگونه مشکل جلوگیری شود.
........................................
کریم باقری احتمالا با عنوان مدیر فنی جایگاه مشخصی در چارت تیمی پرسپولیس خواهد گرفت و باید شرایطی فراهم شود تا او بتواند روی نیمکت بنشیند
از آن روزی که کریم باقری همراه تیم دایی به رشت نرفت تا به امروز هر بار که او در تمرین پرسپولیس پایی به توپ میزند بازیکنان داخل میدان نه به خاطر احساس لحظهای بلکه به خاطر باور قلبیشان یک خواسته مشترک از آقای شماره شش دارند: «آقا کریم؛ جان من برگرد بازی کن!»
جواب کریم البته خنده شیرینی است که او در تمام این مدت به دوستداران بازگشتش به میدان حواله کرده و انگار گریزی از آن نیست. کریم آماده است مثل همیشه، و بسیاری معتقدند با یک ماه تمرین جانانه هنوز و در ۳۹ سالگی میتواند در لیگ برتر پا به پای جوانهای ۲۶-۲۵ ساله بازی کند و احتمالا کم نیاورد.
کریم آماده است تا در تمرین پرسپولیس زیر پای جوانی مثل سیفاللهی تکل ببندد، توپ را از او بگیرد و با یک پاس قطری ۶۰-۵۰ متری تیمش را در موقعیت گل قرار دهد اما شماره شش رویایی نه به تیم محبوبش و نه به تیم دیگری افتخار بازگشت و به پا کردن استوکهای مسابقه را نمیدهد.
البته یک سابقه بازگشت از او در ذهن داریم؛ آنجایی که بعد از خداحافظی از تیم ملی به دعوت دایی و قطبی جواب مثبت داد و به غیر از تاثیر بر تیم و نتایجش تا نقش دست راست قطبی در تیم ملی هم پیش رفت.
اما کریم این بار آماده است تا پرسپولیس را از این شرایط نجات دهد. حتی برای فردی مثل او که ظاهر خونسردی دارد وضعیت دو سه سال اخیر پرسپولیس طاقتفرسا شده و نسخههای شفابخشی که برای رهایی از این شرایط پیشنهاد میشود چیزی در حد آزمون و خطاست. دلشکستگیهایش از پرسپولیس و آنهایی که باعث جدایی ناخواستهاش از این تیم و دنیای بازیگری شدند را فراموش کرده و دنبال بهترکردن شرایط تیمی است که مدتهاست حال خوبی ندارد.
انگار که کریم میداند یا حداقل اینکه به بخشی از راه واقف است. او کمک به یحیی گلمحمدی را در راستای رسیدن به این هدف شروع کرده و عجیب اینکه همانطور که خودش میگوید به هیچ وجه در قید و بند عنوانی برای حضور کنار پرسپولیس نیست.
کریم که خیلی زود دعوت به کار یحیی را لبیک گفته حالا کنار تیم است تا شرایط را تغییر دهد اما خب همه میدانند که این تلاشها در آن تایم ۹۰ دقیقهای و زمان مسابقه جواب میدهد و شاید اگر قرار باشد او همچنان در VIP، چندین متر بالاتر از نیمکت بنشیند کار چندانی از پیش نخواهد برد. حتی حضور او در رختکن قبل از بازی یا در میانه کار به اندازه حضورش روی نیمکت در طول مسابقه کارایی نخواهد داشت و حتما خود یحیی به عنوان نفر اول کادر فنی هم بر این مساله واقف است.
کریم باقری احتمالا با عنوان مدیر فنی جایگاه مشخصی در چارت تیمی پرسپولیس خواهد گرفت و باید شرایطی فراهم شود تا او بتواند روی نیمکت بنشیند. این نزدیکی به جهت ارتباط خوب او با بازیکنان، حرفشنوی بازیکنان از او و انتقال تجربیات گرانبهایش به تیم میتواند مورد توجه قرار بگیرد.
باقری میتواند یک مدیر فنی همهفنحریف باشد که قطعا در حد نامش بر روی مجموعه پرسپولیس اثرگذار خواهد بود. هنوز معلوم نیست رسمیت یافتن این پست و نیمکتنشینی باقری چه زمانی رخ دهد اما حتما آن روز، هم تصاویری که از نیمکت پرسپولیس ثبت میشود پربارتر است هم تیم گلمحمدی بیرون از زمین جان تازهای میگیرد که حتما میتوان اثراتش را در زمین و هنگام مسابقه هم دید.
...................................
داستان فوتبالیست ایرانی که پیراهن مارادونا را از تنش درآورد و فرار کرد!
پیراهن دیگو مارادونا یکی از باارزش ترین یادگاریهای گلزن سابق تیم ملی است.
به گزارش نامه، یکی از مهاجمان گلزن پیشین فوتبال ایران کریم باوی است که بیشتر دوران بازیگری خود را در دو باشگاه فوتبال شاهین و پرسپولیس سپری کرده است.
وی مدت زیادی در تیم ملی نبوده و تنها 23 بازی برای تیم ملی انجام داده اما در این مدت 10 گل به ثمر رسانده که آمار خوبی است و یکی از بهترین سرزنهای تاریخ فوتبال ایران به شمار می رود.
باوی که دو ترکش در بدنش دارد خاطره ای جالب از رویارویی با مارادونا نقل کرده است. وی گفت: در یک بازی دوستانه در عربستان دو تیم ستاره های فوتبال خاورمیانه و آمریکای جنوبی برگزار شد و از من نیز دعوت کردند. مربی ما تله سانتانا، مربی وقت عربستان بود. نیمه دوم به زمین رفتم و دو تا بار با ضربه سر تیر دروازه حریف را به لرزه درآوردم.
وی ادامه داد: دقایق پایانی که نزدیک شد از داور خواستم چند ثانیه مانده به پایان بازی به من خبر دهد. فکر می کرد تاکتیکی برای گلزنی دارم. وقتی با اشاره به من فهماند که به زودی سوت را می زند به جای اینکه بروم سمت دروازه حریف، به سمت مارادونا دویدم و هر جا می رفت مانند سایه دنبالش بودم. همه تعجب کرده بودند. داور که سوت را زد، دست انداختم پیراهن مارادونا را از تنش در آوردم و به سمت رختکن فرار کردم. بنده خدا کاملا متعجب شده بود. هنوز هم این پیراهن از مهمترین داشته های ورزشی ام است.
پرسپولیسیها کنار ورزشگاه چادر زدند
طرفداران تیم فوتبال پرسپولیس امشب را در کنار ورزشگاه حافظیه شیراز چادر زدند تا فردا صبح زودتر از بقیه بلیط بازی را تهیه کنند.
به گزارش نامه به نقل از مهر، در حالیکه حدود 19 ساعت دیگر تا زمان آغاز بازی دو تیم فجر شهید سپاسی شیراز و پرسپولیس تهران زمان باقی است گروهی از تماشاگران تیم پرسپولیس از شهرستانها و استانهای اطراف خود را به شیراز رسانده اند.
این گروه ها از استانهای بوشهر، یزد و حتی شهرستانهای اطراف شیراز هستند که در این ساعت و با توجه به سردی بیش از حد هوای امشب شیراز قصد خوابیدن در کنار ورزشگاه حافظیه را دارند.
در کنار ورزشگاه حافظیه شیراز پارک ملی قرار دارد که اکثر این تماشاگران با نصب چادرهایی شب را در این مکان به صبح خواهند رساند.
یکی از این تماشاگران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از استان یزد برای تماشای این بازی به شیراز آمده، گفت: از سن هفت سالگی عاشق تیم پرسپولیس شدم و همچنان هم برای تماشای بازی این تیم به استانهای مختلف کشور سفر می کنم.
ارجمند تصریح کرد: اکثر بازیهای تیم پرسپولیس را از نزدیک تماشا و سعی می کنم که شب قبل از هر مسابقه خودم را به شهر مورد نظر برسانم.
یکی دیگر از تماشاگران از استان بوشهر به شیراز آمده و به خبرنگار مهر، گفت: طبق اعلام بلیط فروشی از ساعت شش صبح انجام می شود و اگر می خواستیم صبح از بوشهر حرکت کنیم به طور حتم به بلیط نرخ معمول نمی رسیدیم.
محمد بنایی تاکید کرد: امشب را تا صبح بیدار می مانیم و صبح هم به عنوان اولین نفرات در صف فروش بلیط حاضر خواهیم شد.
وی تصریح کرد: اینگونه که مشخص است فردا هیچگونه مشکلی برای خرید بلیط وجود نخواهد داشت زیرا باجه های فروش بلیط به گونه ای است که فضا برای برگشت خریداران بلیط در میان مردم وجود ندارد.
اکثر تماشاگرانی که از استانهای دیگر به شیراز آمده اند در حال حاضر در مقابل هتل محل اقامت تیم پرسپولیس جمع شده اند و گروهی نیز خود را برای استراحت شبانه آماده می کنند.
بدون شرح :
..................................
مهدی رفت و برگشت :
جام ورزشی؛ از مشتی گری، معرفت و لوطی گری مهدی هاشمی نسب اهالی فوتبال و کسانی که با او همبازی بوده اند، داستان های مختلفی به یاد دارند و شاید شنیدن یکی از این خاطرات برای شما هم جالب باشد.
مدتی از پیوستن مهدی هاشمی نسب به سایپا می گذشت. یک روز بازیکنان تیم سایپا در اتوبوس نشسته بودند و داشتند به محل مسابقه می رفتند. هاشمی نسب وسط اتوبوس نشسته بود و یک ردیف جلوتر از او ... نشسته بود. بازیکنی که آن روزها خیلی جوان بود و تازه می خواست ازدواج کند.
بازیکن جوان آن روزهای سایپا مشغول گفتگو با بغل دستی اش بود و می گفت: «مدتی است نامزد کرده ام، اما پول کافی ندارم تا ازدواج کنم و نامزدم را به خانه بیاورم. در این مدت هم خانواده عروس مرتب به من فشار می آورند که مراسمی برگزار کنم و... ولی کو پول عروسی؟!»
بغل دستی اش که با اشتیاق و کنجکاوی به حرف های همبازی جوان گوش می داد، پرسید: «خب فلانی! با چقدری کارت راه می افتد؟»
بازیکن جوان و دم بخت آهی کشید و گفت: «داداش از تو یکی کاری برنمی آید. حداقل یکی، دو میلیون تومانی لازم است تا هم بساط عروسی را فراهم کرده و هم یک جای آبرومندانه ای را برای زندگی اجاره کنم.»
همبازی اش سری تکان داد و گفت: «متاسفم! من این قدر پول ندارم، وگرنه خودت می دانی که...»
این دیالوگ ها را داشته باشید تا ادامه ماجرا را برایتان بگویم.
آن روز مسابقه تمام شد و شب هر کس به خانه خودش رفت. ساعت از 12 شب گذشته بود که زنگ خانه بازیکن جوان به صدا درآمد. بازیکن جوان آن روزهای سایپا که امروز نام بزرگی برای خود دست و پا کرده، جلوی در آمد و با دیدن مهدی هاشمی نسب حسابی شوکه شد!
باورش نمیشد ستاره بزرگی چون مهدی هاشمی نسب دم در منزل یک بازیکن جوان آمده باشد، بنابراین با خوشحالی توأم با تعجب پرسید: «آقا مهدی نوکرتم! چیزی شده که این موقع شب...»
اما هنوز جمله اش تمام نشده بود که هاشمی نسب یک پاکت در دست بازیکن جوان گذاشت و سوار ماشین شد و رفت!
هر چه بازیکن جوان صدا زد: «آقا مهدی... آقا مهدی...» هاشمی نسب خود را به نشنیدن زد و رفت که رفت!
وقتی بازیکن جوان آن روزهای سایپا داخل منزل رفت و در را بست، در پاکت را گشود و دید مبلغ دو میلیون تومان پول نقد داخل پاکت است و...
شاید امروز مهدی هاشمی نسب راضی به رسانه ای شدن این خاطره نباشد و شاید هم آن جوان دیروز، امروز خودش به بزرگی فوتبالی تبدیل شده باشد، ولی این قبیل خاطره بازی ها همیشه تازگی دارد و همواره می تواند برای نسل جدید فوتبال درس داشته باشد. هر چند آقا مهدی ها کجا و نسل فعلی فوتبال کجا؟!
.
.
.