-
اون بازی خاطره انگیز با تیم لچه بود که بواتنگ با هتریک خودش میلان رو نجات داد و بازی رو 3 - 3 مساوی کرد و در آخر یپس روی سانتر کاسانو با ضربه سر گل چهارم رو زد.
عجب بازی بود !!! :n02: مخصوصا نیمه دومش :n02:
به نظرم اگه جای بواتنگ یک هافبک درست و حسابی و بازیساز جذب کنن میتونه برای تیم مفید باشه . یکی مثل یوردی کلاسیه از فاینورد یا استرومن از PSV میتونن گزینه های خوبی باشن.
البته من فکر نمیکنم بواتنگ از میلان بره :n02:
-
-
اون برگشت در برابر لچه که فراموش نشدنیه, هتریک بواتنگ یک طرف, گل کاسانو هم یک طرف! 3 گل که خوردیم
اینطوری بودم :n29: و امیدی به تساوی هم نداشتم ولی زمانی گل چهارم :n20:
بازی با پسکارا هم هایلایتاشو دیدم. بالوتلی بازم قدرت خودشو به رخ کشید. از اون طرف نوچرینو هم روز به روز به درهای خروجی نزدیک تر میشه.
کاش دیگه بهش بازی ندن تا کسی بیشتر بازی هاشو ندیده, مثل هندوانه سر بسته بفروشیمش :n02:
بازی هفته بعد با رم میتونه بازی قشنگی بشه, یه تصویه حساب هم رم به ما بدهکاره که تا پایان فصل باید صاف کنه حساباشو :n24:
در مورد بواتنگ هم فکر نمیکنم رفتنی باشه, همیشه پای ثابت ترکیب آلگری بوده, درسته این فصل درخشش فصل قبل رو نداشت
اما همچنان موثر و پر انرژی بازی میکنه. من که برای فصل بعد بهش امیدوارم.
-
آدریانو گالیانی به دفاع از استفان الشراووی و ماسیمیلیانو آلگری پرداخت و گفت : فرعون تا مدت طولانی در میلان خواهد ماند.
گزارشات امروز از بیشتر شدن انتقادات برلوسکونی از آلگری حکایت دارد و نشان می دهد او همچنین مشتاق به تغییر مربی در پایان فصل است. این در حالی است که قبل از بازی با پسکارا گفت و گویی تلفنی با آلگری داشته است.
زمانی که از گالیانی در رابطه با این گفت و گوی تلفنی پرسیدند، او لبخندی زد و گفت: صحبت در این رابطه خوب است... .
شوخی را کنار بگذاریم، این غیر ممکن نیست که آلگری مورد سوال واقع شود. برای او و سایر بازیکنانی که قراردادشان در پایان فصل به اتمام می رسد، بحث تمدید قرارداد پس از کسب سهمیه لیگ قهرمانان انجام خواهد شد.
او همچنین در رابطه با نیکت نشینی های اخیر الشراووی گفت: استفان برای مدت طولانی بار تیم را بر روی دوش کشید و بدون او ما نمی توانستیم در رتبه ی سوم قرار بگیریم. بالوتلی آمار گل زنی قابل توجهی دارد، اما پاتزینی و استفان هم خوب گل زده اند.
در سن 20 سالگی ممکن است بازیکنان از فرم خود خارج شوند، بخصوص اینکه بدون گل زنی برای تیم بازی کند. او قهرمان بزرگی است و باید به همین روند ادامه دهد.
میلان روزیکشنبه در رقابت برای کسب رتبه ی سوم باید به مصاف رم برود، در حالی که فیورنتینا میزبان پالرمو است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جورجیو اسکوئینزی مالک باشگاه ساسیولو که در آستانه صعود به سری آ است به عنوان یک هوادار سرسخت روسونری در صحبت هایی عجیب نظر شخصی سیلویو برلوسکونی در رابطه با آلگری را فاش کرد.
باشگاه ساسیولو صدرنشین این فصل سری بی ایتالیا برای صعود به سری آ ایتالیا همچنان در حال مبارزه بوده هر چند که اسکوئینزی مالک این باشگاه یک هوادار سرسخت میلان نیز شناخته می شود.
او در مصاحبه با رادیو 24 ایتالیا گفت که برلوسکونی مالک باشگاه میلان گاهی اوقات در تماس های تلفنی که با یکدیگر دارند در رابطه با موضوعات فوتبالی بحث می کنند.
اسکوئینزی در این باره گفت " برلوسکونی به من گفت که آلگری هیچ چیزی از فوتبال نمی داند چرا که این اواخر تصمیم به کنار گذاشتن استفان الشعراوی از ترکیب اصلی تیمش گرفته"
"او فکر می کند عملکرد خوب اخیر میلان فقط به دلیل حضور ماریو بالوتلی مهاجم 22 ساله ملی پوش تیم ملی ایتالیا بوده که تمام سنگینی وظایف تیم بر عهده او بوده.اما اگر نظر من را بخواهید ،آلگری با توجه به داشته هایش عملکرد خوبی داشته"
اسکوئینزی که یک هوادار سرسخت میلان نیز می باشد در رابطه به حضور فصل آینده تیمش در سری آ و مصاف با اینتر چنین گفت "بسیار دوست دارم که ساسیولو موفق به شکست اینتر در سن سیرو شود و از همین حالا می توانم نتجیه 0-1 بازی به سود تیمم را تصور کنم"
-
میلان به دنبال تقویت خط میانی خود در تابستان پیشرو خواهد بود، و در همین رابطه، هافبکهای هجومی فیورنتینا و تورینو مورد توجه روسونری قرار گرفته است.
در حالی که هنوز مشخص نشده که آیا ماسیملیانو آلگری فصل آینده هدایت میلان را بر عهده خواهد داشت یا خیر، اما رسانههای ایتالیایی خبر از آغاز فعالیت میلان در بازار نقل.وانتقالات تابستانی میدهند.
بنا بر گزارش امروز نشریه گاتزتا دلو اسپورت، آلیسیو چرچی، وینگر تورینو، به شدت مورد توجه ماسیمیلیانو آلگری است. آدریانو گالیانی نیز پیش از دیدار میلان مقابل تورینو اعلام کرده بود که این هافبک 25ساله و چپ پا مورد علاقه وی نیز است.
اینتر نیز علاقهمند به این هافبک ایتالیایی است که در سال 2015 قرارداد خود با تورینو را به اتمام خواهد رساند.
مثلث الشراووی-بالوتلی-چرچی میتواند گزینه ایدهآل چزاره پراندلی برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل نیز باشد. اما، بنا بر گزارش اسکای ایتالیا، میلان همچنین به آدم لیاجیچ صرب نیز علاقهمند است. لیاجیچ 21ساله فصل فوقالعادهای را با پیراهن ویولا سپری کرده است.
قرارداد این هافبک خوشتکنیک در سال 2014 با فیورنتینا اعتبار خواهد داشت. میلان در روزهای اخیر با مدیر برنامههای وی، رامادانی، مقالاتی داشته تا وضعیت آینده لیاجیچ را برای آنها تشریح کند.
بهترین گلزن میلان شایعاتی که این روزها پیرامون وی و بالوتلی در مورد بهم خوردن دوستی ایجاد شده است را رد کرد.
ال شراووی بعد از حضور بالوتلی در میلان تنها سه بار موفق به گلزنی شده است و اغلب افراد دلیل این افت را حضور بالوتلی در میلان عنوان کردهاند.
دوستی من و ماریو بیشتر غریزی میباشد و ما زمانی که همدیگر را ملاقات کردیم دوستانی بسیار صمیمی شدیم.
داستانی که راجع بهم خوردن دوستی من و ماریو عنوان شده است فقط شایعه است که توسط ژورنالیستها گسترده شده است.
ماریو مانند خود من، یک آدم ساده است. ما دو دوست بسیار خوب هستیم.
ال شراووی برای شروع بسیار بد میلان در این فصل یک فرشته نجات بود که یکی از نقاط درخشان میلان در این فصل بود. ال شراووی در تمام بازیهای خود قبل از کریسمس توانست ۱۶ گل به ثمر برساند در حالی که بعد از آن سه بار موفق به گلزنی شده است این در حالی است که بالوتلی توانسته ۱۱ بار موفق به گلزنی شود.
-
مکس آلگری میگوید بین او و پرزیدنت برلسکونی هیچ اختلاف نظری وجود ندارد در حالی که در بازی بعدی میلان میزبان رم میباشد.
برلوسکنی قصد دارد تا این سرمربی را اخراج کند، و جدیدترین خبرها حاکی از آن هستند که آلگری از صحبتهای برلوسکنی بسیار عصبانی است.
سرمربی آلگری درنشست خبری خود گفت: احتمالاً من به اندازه کافی توضیح ندادهام، من گفتم مانند دیگر باشگاهها و مربیها هنگامی که در مرکز تمرکز تمامی خبرگذاریها قرار میگیریم به نظر درست نیست که در مورد آینده صحبت کنیم، مخصوصاً اکنون، که دیگر من به میلان متعهد شدهام.
من بسیار خوشحال میشوم هنگامی که میشنوم طرفداران و همچنین بازیکنان متوجه میشوند که کار من چگونه است. این درست نیست که هنگامی نظرهای من با برلوسکنی متفاوت است به این معنی باشد که ما با یکدیگر روابط دوستانهای نداریم. بعد از 3 سال بین ما یک حس دوستانه بسیار قوی به وجود آمده است.
بسیار محترمانه با یکدیگر صحبت میکنیم، و البته پرزیدنت اتفاقاتی که در زمین بازی رخ داده است را ارزیابی میکند، و نظرش را به من میگوید، اما او معمولا با من تماس تلفنی دارد، و ما با یکدیگر رابطه دوستانه خوبی داریم.
این اصلا درست نیست که من بسیار عصبانی هستم. برخلاف تمام چیزهایی که نوشته شده است ما با یکدیگر هیچ مشکلی نداریم.
یکشنبه عصر میلان میزبان رم میباشد، و بالوتلی به دلیل بیماری که داشت تمرینات پیش از بازی را از دست داده بود، و برخلاف انتظار همه بالوتلی فیکس بازی میکند.
سرمربی آلگری ادامه داد: بالوتلی برای میلان و فوتبال ایتالیا بسیار مهم است. او بسیار جوان است و بسیار خوب بازی میکند، فوتبال بازی کردن برای او یک سرگرمی لذت بخش است و اکنون او احساس میکند وجودش برای تیم لازم است و این بسیار خوب است.
این درست نیست که الشراووی به مشکل برخورده است. او اخیراً نتوانسته است گلی به ثمر برساند، اما، او بسیار سخت برای تیم کار میکند. هرکسی میتواند تعویض شود، اما، این بازیکن جوان نیاز دارد تا کمی در آرامش باشد بازی او همیشه درحد استاندارد و خوب بوده است. فردا امکان دارد او یا روبینیو بازی را شروع کنند.
رم همیشه تیمی بود که بازی کردن در مقابلش کمی سخت بود، و آنها غیر قابل پیشبینی هستند. ما برای رویارویی با آنها آماده شدهایم، و در آن شب ما باید انگیزه بالایی داشته باشیم. ما نیاز داریم تا این 3 امتیاز را به دست بیاوریم تا بتوانیم رده سوم را حفظ کنیم و مطمئن باشیم که تا آخرین بازی رده سوم را از دست نخواهیم داد.
پزشک تیم میلان رودولفو تاوانا فاش کرد که جشن بعد از گل بازیکنان به تقلید از راه رفتن اوست و مقصر این کار بواتنگ است. بازیکنان میلان به تازگی برای خوشحالی بعد از گل دست های خود را پشت کمر می برند، روبه جلو خم می شوند و شروع به حرکت می کنند.
تاوانا در این رابطه به شبکه ی میلان گفت: این درست است و این تقصیر بواتنگ است. او بسیار خوب از شما تقلید می کند. باید زمانی که کار پاتزینی بعد از گل زنی برابر جنوا در حالی که مصدوم بود، را تقلید می کرد می دیدید. او سرگرم کننده ی بزرگی است.
درطول تمرین، بوا سبک راه رفتن مرا وقتی که به سمت بازیکنانی که احساس درد می کنند، می روم را تقلید می کند. اجازه دهدید فقط بگویم ، من کمی رو به جلو خم می شوم و این باعث سرگرمی بازیکنان شده است. چون من واقعا نگران آن ها می شوم که در طول تمرین دچار درد می شوند.
در بازی برابر تورینو روبینیو ایده ی قوی به بواتنگ داد و باعث شد تمام بازیکنان در این جشن شرکت کنند. من فکر نمی کنم که آن ها مرا مسخره می کنند. بلکه آن را نوعی قدر دانی از خودم می دانم. بسیار خوشحال هستم ، چراکه این مسئله نشان می دهد جو مثبت و با نشاطی در بین تیم وجود دارد.
امیدوارم که میلان جشن و پایکوبی را با یا بدون این خوشحالی ادامه دهد.
" ما تغییراتی را در دفاع ایجاد خواهیم کرد. این بسیار مشخص است که تیمی قهرمان لیگ می شود که خط دفاع بهتری دارد."
یوونتوس با پذیرش 20 گل قهرمان سری آ شده است و ناپولی با 33 و میلان با 38 گل در رده های بعدی قرار دارند.
میلانی ها این فرصت را دارند تا در پایان فصل قرارداد کیریستن زاپاتا که از ویارئال به صورت قرضی به میلان پیوسته است را رسمی کنند.
البته باید دید تصمیم مدیران تیم در رابطه با ماریو یپس و دنیله بونرا چه خواهد بود.
-
بازی خوبی نبود و مساوی بدموقعی داشتیم .
هر چند نباید از اخراج بی دلیل مونتاری گذشت . من نفهمیدم دیشب مشکلش چی بود که اینقدر عصبی بود .
البته ما هم خوب بازی نکردیم و موقعیت های رم بیشتر بود و خط هافبک در غیاب مونتولیوو خیلی ضعف داره .
به هر حال...
برای میلان به نظرم به غیر از آبیاتی که یکی از بهترین ها بود میشه از مکسس به عنوان خوب های میلان نام برد.
کونستانت هم در کارهای دفاعی خوب بود توی حملات هم خبوب شرکت میکرد و برعکس دی شیلیو به شدت اکتیو بود ولی سانترهای آخر رو خوب ارسال نمیکرد .
خط هافبک هم که هیچی .
خط حمله باز بالوتلی بهتر از بقیه بود . کنترل توپ خوبی داره و قدرت دریبل و شوتزنی که داره خیلی به کار تیم میاد .
از فیزیک بدنی قدرتمندش هم بخوبی استفاده میکنه .
الشاراوی هم اگه بخواد اینقدر محدود به کناره ها بازی کنه فصل دیگه کارش خیلی سخت میشه و دستش خونده میشه .
باید تنوعی توی حرکاتش بده که اینقدر راحت جلوش سد نشه و راهش بسته نشه . یک کم بازی های کریس رونالدو رو دنبال کنه میتونه برای اون مفید باشه و بفهمه که یک وینگر فقط یک خط مستقیم رو طی نمیکنه .
به امید موفقیت در بازی های آینده
-
سلام.دیشب مونتولیوو نبود ولی آمبروزینی تقریبا تونست نقش بازیساز رو انجام بده.دیشب که بازی رو از تلوزیون میدیدم هی چهره ی اوسوالدو رو نشون میداد.بازیکن خیلی زهر داری بود ولی خوب دیشب به خیر گذشت.
مونتاری خودشو فدای سوپر ماریو کرد...ولی اشتباهات داوری همیشه هست.فوق نهایت باید یه کارت زرد میداد نه اینکه اخراج کنه..البته مونتاری هم اشتباه کرد که اعتراض کرد....هفته ی بعد بازی آخره...همیدوارم میلان ببره...
-
سلام به رفقا.
الان یه خبری خوندم مبنی بر اینکه باشگاه رم به خاطر توهینای نژاد پرستانه چهل و دو هزار یورو جریمه شده...
فکر کنم عصبانیت ماریو و مونتاری به خاطر همین بوده که اونشب کارد بهشون میزدی خونشون در نمیومده...
یه عکسم دیدم که ماریو به هوادارای رم که در حال سردادن شعارای نژاد پرستانه هستن گفته:هیسسسسسسسسسسس.:n02:
-
بنابر ادعای گاتزتا دلو اسپورت سه باشگاه یونتوس، رم، و ناپولی پیگیر وضعیت تمدید قرارداد بونهرا با میلان هستند.
قرارداد بونهرا 32 ساله در پایان فصل با میلان به اتمام میرسد، و میتواند بر اساس قانون بوسمن با قراردادی آزاد به باشگاه دیگری منتقل شود، مگر اینکه میلان قرارداد او را تمدید کند.
گفته میشود با توجه به اینکه سن بونهرا بالاتر از 30 سال است، میلان قراردادی یک ساله به او ارائه کرده است، اما بونهرا خواهان قرارداد بلندمدت با باشگاه است.
بونهرا قابلیت بازی در مرگز خط دفاع و همچنین دفاع راست را دارد، او از سال 2006 تا کنون برای میلان توپ میزند.
مدیر برنامههای آدم لیاجیچ، وینگر فیورنتینا، ایتالیا میگوید میلان هیچگونه تماسی با او در رابطه با لیاجیچ نداشته است.
گفته میشد روسونری به دنبال این بازیکن 21 ساله است، اما ایجنت او ادعا میکند بحث در رابطه با آینده موکلش به پایان فصل موکول خواهد شد، چه با ویولا ادامه دهد و چه بخواهد به باشگاه جدیدی برود.
او در گفتوگو با کالچومرکاتو گفت: به زودی با سران ویولا ملاقات خواهیم داشت، تا قبل از این جلسه نمیتوان در رابطه با تمدید قرارداد صحبت کرد. من هم ارتباطی با میلان برای او نداشتهام.
مارکو آملیا میگوید که میلان تمام تمرکز خود را برروی آماده شدن، برای حضور در فصل بعدی لیگ قهرمانان گذاشته است.
طرفداران رم طی بازی یکشنبه گذشته میلان-رم در سنسیرو که در نهایت به تساوی کشیده شد، شعارهای نژاد پرستانهای علیه دو بازیکن میلان، ماریو بالوتلی و کوین پرینس بواتنگ سر دادند.
اما این دروازبان میگوید که تیمش فقط به بردن سیهنا فکر میکند.
او به رادیو اسپورتیوا گفت: من نمیخواهم در مورد رخ دادهایی که مربوط به خارج زمین فوتبال است صحبت کنم. اکنون ما فقط به بردن سیهنا فکر میکنیم.
بازگشت ما به بالای جدول فوقالعاده بود، چیزی که تا چند ماه پیش غیر ممکن فرض میشد. بازی در مقابل سیهنا، بازی آسانی برای ما نخواه بود، احتمالاً آنها میخواهند بازی خوبی به نمایش بگذارند اما من میدانم که ما میتوانیم 3 امتیاز این بازی را به دست بیاوریم.