همراه با بيس در حد ep630 نيستن ولي كيفيت و تفكيك صداي نزديكي دارننقل قول:
Sennheiser mx80
audio technica cube
akg k301
panasonic hje300
creative ep660
Tdk mc 830
tdk mcr300
Printable View
همراه با بيس در حد ep630 نيستن ولي كيفيت و تفكيك صداي نزديكي دارننقل قول:
Sennheiser mx80
audio technica cube
akg k301
panasonic hje300
creative ep660
Tdk mc 830
tdk mcr300
من تازه با این تاپیک آشنا شدم و چند صفحه تا الان خوندم که خیلی بدرد بخور بود
من هدفونی میخوام In ear با وضوح صدای عالی برای سبک new age , world music با نویز آیسولیشن خیلی خوب که به مدل Klipsch S4a رسیدم.الان میخوام بدونم دوستان انتخاب منو تو رنج 150 تومن تایید میکنن ؟
و2تا سوال:تفاوت s4a با s4a II در چیه و بعد اینکه یه مدل سنهایزر CX300-II Precision دست دوم بهم پیشنهاد شده 80 تومن ارزش خرید داره؟
با تشکر از همگی
حالا یعنی یکی دیگه از همینو بخرم ؟؟ من ازش راضی بودم حالا جدا از قیمت همینو بخرم دوباره یا یه مدل دیگه ؟ راستی اینو هم خودم نخریدم همراه با لپ تاپم بود :دی در ضمن ۶ سال تو غم و شادی تو گوشم بوده دوسش دارم الکی که نیست :دینقل قول:
شما باشین کدومو می خرین؟نقل قول:
همونی رو که قبلا ازش راضی بودم.creative ep630نقل قول:
خوش اومدیننقل قول:
بله s4 خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و جزو top ten ها بوده تا بحال.
من که در مورد II مطلبی پیدا نکردم .پسوند a در اخر این مدل هدفونها بر میگرده به ساپورت شدن با سیستم عامل اندروید و مدل I هم برای محصولات اپل هست.
در مورد مقایسه cx300 و s4 در هر صورت برنده s4 خواهد بود.
ep630 یا ep 830 یا akg 340 ?
میدونم قیمتاشون اختلاف زیادی دارن ولی ایا کیفیت akg ارزش 100 هزار تومن بیشتر داره؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
بعضا قیمت بعضی از هدفونها دلیل بر خوب بودن و داشتن کیفیت خوب برای هدفون نیست و ممکنه یک مدل از یک برند سازنده معرف هدفون صدای خوبی نداشته باشه ولی بخاطر اسم شرکت و تبلیغاتش قیمت بالایی داشته باشه.(البته برای برندهای حرفه ای اینگونه نیست)
در هر صورت هدفونهای معرفی شده برای یک اماتور نمیتونن تفاوت زیادی داشته باشن فقط اختلافشون در بیس خواهد بود بطوری که ep630 بیس قوی تری نسبت به ep830 , k320 خواهد داشت
توضیحات بیشتر بمونه برای بعد زلزله که کمی محیط رو اشفته کرده.:20:
ممنونم اقا سالار پس شما 630 ep سی هزار تومنی رو برای منه اماتور پیشنهاد میدین نه k340 صد و پنجاه تومنی؟نقل قول:
بله من هم دنبال مدل s4a در سایتش بودم که به مدل s4 II برخوردم ولی سال ساخت رو 2012 ذکر کرده.حتما هنوز به بازار نیومده ولی لینکش در سایت اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته امروز رفتم پایتخت مدل s4 موجود نداشتن ولی s3 به قیمت 98 تومن میفروختن.به نظر شما همینو بگیرم یا برم سراغ سریهای akg بالای 100 تومن؟