-
منم بگم تا استاد هادی تشریف بیاره!
بین مکس و ریزر صرف نظر از چاقی مکس تنها تفاوت فقط و فقط باطری هست!
اگه جایی کار میکنید که مثلا به برق دسترسی ندارید و استفاده شما از گوشی خیلی هست به طوری که شب موقع خواب یه پریز برق دم دست نباشه که گوشیت رو شارژ کنی مکس بگیر چون نیازه!
اما نه اگه مثل من زیاد اهل بازی نیستی و استفاده معمولی داری و حداقل روزی یکبار به برق دسترسی داری همون ریزر رو بخر هم به خاطر خوش هیکل بودنش هم به خاطر قیمت پایینترش
دقت کنید که تولید مکس اصلا به این خاطر بود که توی نسل 4 آمریکا ملت زود گوشیشون شارژ خالی میکرد (چون اونجا همیشه وایرلس نت دارند) مونو اینو زد و تعریفی که خود موتو تو سایتش درباره مکس کرده اینه:
یا این گوشی روزانه یکبار فقط شارژ کنید!
من با ریزر نهایتا 2 روز یبار شارژ میکنیم! :دی
و آتریکس 2 نخر!
چون تفاوت قیمت زیادی با ریزر نداره!
چون ریزر مدلی خاص در بازه زمانی خاصی از موتو بود و یه گوشی ناز و به یاد ماندنی از موتو خواهد بود. تبلیغاتی که موتو واسه ریزر کرد (و نه آتریکس 2)
چون ساپورت بهتری فعلا داره (آیس کریم براش اومد)
چون لوازم جانبی بیشتری براش معرفی شد
چون فیبر کولار پشت گوشی خودش کلی کلاس داره و همچنین نازکیش
چون صفحه اش LED هست که هم مصرف باطری پایینی داره و هم قشنگه!
چون هندزفری خیلی توپی دنبالشه (در مورد آتریکس 2 خبر ندارم) و شمام حواست باشه موقع خرید هندزفری معمولی ندن! (هندزفریش از سری ROKR هست)
چون پایه دیزاین های جدید موتو هست! (تمام گوشی های جدید بر پایه این دیزاین هستند، اچ دی و سایر....)
بسه فک کنم این همه دلیل :دی
پ.ن: من روزی یک ساعت بازی میکنم حداقل دو روز شارژ دارم با ریزر
ضمنا باطری آتریکس 2 یه نمه بهتره اما led بودن ریزر شاید تو مصرف میزان نگهداری شارژ رو برای هر دو یکی کنه
موفق باشی :)
-
بابا اینقدر مارو چوبکاری نکنین . مهدی جان شما خودت استاد مایی . علی جونم که تاج سره .
والا احمد جان همه چیزهایی که بچه ها گفتن درسته . اما مساله اساسی تو انتخابت بین این 2-3 مدل گوشی اولویتهای خودت هست و پول که اینروزها کمیاب شده ((-:
---
من خودم خیلی دوست داشتم مکس بخرم که قسمت نشد و ریزر دارشدم . به خاطر باطریه خفنش فقط چون باطری برام مهمه .
الان چند ماهه ریزر دارم مشکلی باهاش نداشتم و همه چیزش راضی کننده هست نسبت به گوشیهای روز بازار کم و کاستی نداره . اما اگر زیاد از گوشی کار میکشی باطریش زیاد بهت کار نمیده و مثل گوشیهای اچ تی سی هست . البته من که استفاده معمولی دارم و دوتا گوشی دارم متوسط 2روز بهم شارژ میده .
آتریکس 2 رو بزار کنار به نظرم . البته فقط به خاطر قیمت بالاش تو ایران میگم . چون من خودم با این گوشی کار کردم و با ریزر خودم مقایسه کردم . و آتریکس2 دوربین و باطری بهتری داره و کلا گوشی خوبیه . اما قیمتش باید زیر 700 باشه الان نه 900 هزار .
در مورد آتریکس اچ دی آنلاک اپراتوری هم دیروز از سایت ایران دلیور قیمت گرفتم میگه 1 میلیون و 50 هزار . آتریکس اچ دی به نظرم گوشی خیلی توپیه . و سخت افزار و ال سی دی عالیی داره . فکر کنم تا یک ماه دیگه هم نسخه جهانیش عرضه بشه /
-
اینم چندتا عکس از گوشیم با ویجت مخصوص آتریکس اچ دی که روی ریزر پورت شده ((-:
-
هادی جان عکس تنها چه فایده ای داره؟لینک دانلود هم بی زحمت قرار بده.
-
نقل قول:
نمیذاره دیگه
جای دیگه هم بهش میگیم بذار فقط دلمونو آب میکنه :(
-
آخه موتورولا ناراحت میشه من این کارو بکنم . میبرن میکننم زندان ها :31:
حالا یه جا اپ میکنم بزودی که همه ریزر دارها حالشو ببرن .
-
نقل قول:
for u ali joon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دست رو دلم نذارین که امروز رفتم گوشی بگیرم فکر کردم زیر 1 تومن در میاد ولی هر جا رفتم زیر 1 تومن ریزر نبود !! تازه اتریکس 2 رو میگفتن 900 و جالب تر که موتولوکس رو 690 تا 700 قیمت دادن !!
مگه این گوشی چی داره که قیمتش بالاس؟ فعلا که چیزی نگرفتم ببینم چی میشه
-
موتولوکس 700؟ : ))
بازار ایران واقعا دوست داشتنیه
-
دوستان بین ریزر و مکس و htc one x و sony s کدوم پیشنهاد میکنید ؟
فقط بدون تعصب خواهشا