شهريار جون ممنونم بي صبرانه منتظر بنچماركهات هستم
چه ميكنه اين شهريار
Printable View
شهريار جون ممنونم بي صبرانه منتظر بنچماركهات هستم
چه ميكنه اين شهريار
Mr شهریار جان کارت خیلی درسته ولی تنها مشکل در این تاپیک معرفی نکردن سخت افزار های جدید هست (منظورم این نیست
که اصلا انجام نمیدی ) ولی آخه خیلی کم این کار رو میکنی و یه چیزه دیگه اینکه برای معرفی فقط به cpu و mother بسنده نکن
این همه سخت افزار مختلف وجود داره امیدوارم
امیدوارم به نظر بنده ی حقیر توجه کنی
+++
شهریار جان بنده هفته دیگه میرم سیستم ببندم میخواستم بدونم به نظر تو AM2 3.2 بهتره یا Pentium D 3.2 کدومش؟؟؟
+++
انوقت با چه مادربردی کارایی cpu به حداکثر میرسه (در این دو مدل cpu رو که بالا گفتم)
1- با اجازه شهریار جان جواب شما رو من میدم:
معرفی سخت افزار های جدید صورت میگیره ولی نه در اینجا در بخش اخبار جدید پردازنده ها و مادربورد ها و کارت گرافیک و اینکه روی بقیه مثل این چند قطعه وقت گذاشته نمیشه دلیلش اینکه از اهمیت کمی برخوردارند و بسته صلیقه داره مثلا برای گرفتن کیبورد خوب من لاجیتک رو میگم ولی وقتی قیمتش خیلی بالاست کسی با 500 یا 600 تومن بودجه برای خرید سیستم سعی میکنه تا یک CPU بهتر بگیره تا اینکه بره کیبورد بگیره!!! در مورد بقیه سخت افزار ها هم این مثال صدق میکنه
اما پاسخ دیگر سوالات:
1-در قسمت دوهسته ای ها Intel بهتر از AMD کار کرده و شما با خرید یک Pentium D 920 که فکر کنم همون 3.2 باشه مادربوردی که براش تهیه میکنی اول اینکه خیلی برات میمونه چون همین الانشم AMD خبر از اومدن سوکت AM3 داده و دوم اینکه ساپورت رم با سرعت های بالاتر و OverClock بهتر از ویژگی های این CPU هاست
2- به مادربورد خاصی بستگی نداره ولی اگر بتونین یک مادربورد ASUS با چیپ 975X تهیه کنی خوبه و امکانات زیادی در اختیارت میذاره البته GIGA هم خوبه ولی از نظر من امکاناتی که ASUS روی برد هاش قرار داده بیشتر از GIGA هست
چشم دوستان اين چند روزه نمي تونم بيام ولي فردا را شايد بتونم نمي دونم الان خيلي بهم ريختم ...
به هر حال شما همتون نظز لطف دارين نسبت به من ...
دوست من به نظ من اي ام دي بهتره ولي در هر وقتي يكي از اين دو تا بهتر هستند من توصيه مي كنم حتما 3.2 پنتيوم دي بردار خيلي بهتره . البته قيمتش بالاست مشكلي نداري بگو ؟
مين را هم بايد بگم كه چقدر مي خوايند پول بدين من اگه شما مشكل مالي از نظر خريد ندارين حتما asus p5wd2-e prenium كه 225تومن قيمت امروزش هست را بردارين ولي من هميشه حدود 100 تومن بيشتر مادربورد بستم پس اين هم 100 تومني :
ASUS - P5WD2 هست كه 170 تومن هست امروز و ASUS - P5PL2 هست كه قيمتش هم 99 تومنه .
دوست من شما هم چشم بنچ مارك را باشه اگه چند روز صبر كني به خدا نمي تونم الان مي دونيد بالاخره سخته ...
پس حتما بعد مي گذارم .
ان شا ا... اگه خداي متعال بخواد چند روز ديگه مطالبي در مورد معرفي انواع سخت افزار دارم.
باتشكر شهريار
سلام دوستان ...
من در حال خرید یک سیستم هستم ( فقط کیس ) .. حدود 550 تومن هم میتونم هزینه کنم ... برای من مادر بورد - سی پی یو و رم خیلی مهمه چون کارم برنامه نویسیه و باید کلی نرم افزار روش نصب کنم ... لطفا نظرتون رو بگید ک من حسابی گیج شدم با این همه تنوع مادر بورد و .....
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم .
موفق باشید .
vampire و شهریار عزیز از کمکی که به من کردید مچکرم
راستشو بخای بیشتر از 150 هزار تومان نمیتونم مادربرد بندازم
راستی شهریار جان من دیروز به فامیلمون زنگ زدم گفتم گرافیک خوب و جدید چیه گفت 7300 با رم 256 با برد msi نظرت چیه؟؟؟؟
شهریار جان از فت پدر بزرگت واقعا تاسف خوردم و امیدوارم که غم آخرتون باشه و همچنین دعای اون مرحوم همیشه توشه ی
راه زندگی تو و خانواده ی محترمت باشه
دوست عزیز به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک برین خودتون متوجه کیفیت این کارت و قابلیت هاش میشیننقل قول:
نوشته شده توسط samgun
در ضمن هادی جان در پست های چند صفحه قبل با بودجه 550 و 500 و 600 بچه ها چند کیس خوب بستن میتونین از اونها هم استفاده کنین
مرسي خيلي ممنون خدا رفتگان شما را هم بيامرزه...نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
خيلي آقاييد ...
عزيزم پس براي مادربورد يا بايذ اون 160 را برداري يا يكي از اون 100 تومني ها كه گفتم ببخشيد بايد برم رستوران . من هم الان زوري اومد خونه . فعلا نمي رسم بيام ... ببخشيد ...
گرافيك هم قيمتش فكر كنم حدود 80 تومنه توي همين تاپيك معرفيش كردم ... كامل كامل ...
باتشكر از شما
با سلام مجدد ....
جناب Vampire عزیز ممنون از توجهت ... من با تحقیقاتی که تو انجمن سخت افزار انجام دادم فکر میکنم سیستم زیر مناسب باشه !!
در ضمن نظر شماها برام خیلی مهمه ...
Main Board : Asus P5ld2 - se
CPU : Pentium D 920
Hard : 160 GB Maxtor
Ram : 2 *512 Kingston
VGA : Giga EXPRESS 256
DVD RW : Sony
DVD R : Sony
Case : Green
Floppy : Teac
بچه ها سرانگشتی و با قیمت روز میتونین بگین چه قدر برام آب میخوره ؟؟؟ فکر میکنم دوروبر 600 بشه !!
و اصلا تاییدش میکنین یا نه ؟؟
قبلا از همه تشکر میکنم .