میشه دقیقتر بگید؟ مگه بعد از اتمام ترافیک بازم میتونیم استفاده کنیم که سرعت میشه 768 ؟!نقل قول:
میشه دقیقتر بگید؟ مگه بعد از اتمام ترافیک بازم میتونیم استفاده کنیم که سرعت میشه 768 ؟!نقل قول:
یه مقدار حجم رو به عنوان ضمانت سرعت ایجاد میکن و بعد اتمام او حجم سرعت رو پاییین میارن . سرویس قطع نمیشه
نقل قول:
یعنی نامحدود دیگه ؟
اینجوری که خیلی خوبه ، ما به نصف این سرعت هم راضی هستیم
چیزهایی که نیازه همون دیش و ددی ووی بی و یه سرویس برای سند کردنه دیگه ؟
تقریبا ماهیانه چقدر باید هزینه بشه برای یه سرویس مناسب ؟
یه سرویس خوب با کیفیت 20 تومن با یه adsl 64 مخابرات 5 تومن مجموعا 25 تومن . کمتر هم هست ولی سرعتش پایینتره.نقل قول:
پس اگه اطلاع تکمیلی دارید و نمیشه اینجا مطرحش کرد شرایط رو برام پ.خ کنید لطفا :20:نقل قول:
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنید.ممنون (در پ.خ یا Wall):11:نقل قول:
ای بابا :31:.... این اینترنت ماهواره ای آنلاین یکطرفه هم اونقدر پیچید یه مدت که همه رفتن آموزشهاش رو یاد گرفتن و دارن مک -- میکنن .... تا چند وقت دیگه هم مکی نمیمونه که -- بشه و همه سکیور میشن ...... در واقع یه جوری -- اینترنت ماهواره ای افراد دیگه هست که ایرانی های نابغه ی ما اون رو -- میکنن:27: و در اختیار کاربران ایرونی عزیز میزارن ........ تاپیک شکایت رفت به سمت اینترنت ماهواره ای !!!!!
بدبختی رو ببینا .... چه میکشیم از این اینترنت :31:
سلام ، در چه مورد ؟ :31:نقل قول:
مطمئنا منظورت از یکطرفه دانلود آفلاین نیست چون اصلا به درد نمیخوره :13:نقل قول:
تونستی به لینک برام بزارم.....
مطمئني همين طوره تا اون موقع كه من استفاده مي كردم اين طوري نبود هر چي واسه دانلود مي گذاشتن مي گرفتي ديگه :21:نقل قول:
گفتم که ...... آنلاین یکطرفه .....نقل قول:
لینک در چه مورد بزارم ؟