مکانیک بابل حدودا چه رتبه ای میخواد؟:31:
مکانیک بابل حدودا چه رتبه ای میخواد؟:31:
جالبه من 89 اقتصاد صنعتي تهران مركز قبول شدم ولي نرفتم البته الان كه فكر مي كنم ميبينم اشتباه كردم چون اقتصاد از نظر درآمد فوق العادست فقط بايد تا دكترا بخوني يعني تو دانشگاه هاي آمريكا بيشترين درآمد واسه ي اقتصاددان هاست ولي با ليسانسش تو ايران كم كار هست ولي خوب تو بورس و جاهاي ديگه با ليسانس هم ميتوني سركار برين .مديريت هم بستگي داره كدوم گرايش بزني ولي با ليسانس اكثرشون درآمد بالايي نخواهيد داشت مثلا با ليسانس مديريت بازرگاني مي تونيد بازار ياب يه شركت شين ولي بنظرم از همه بهتر تو گرايش هاي مديريت مديريت صنعتي هست كه مشابه مهندسي صنايع هست و بازار كارش خيلي خيلي خوبه شخصا يكي رو ميشناسم با فوق ليسانس اين رشته ماهي 7 ميليون ميگيره...نقل قول:
شرمنده ببخشید چط.ری تکمیل ظرفیت برق اراک قبول شدی اما نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اگه کسی تکمیل ظرفیت قبول بشه رشته قبلیش باطله وباس تورشته جدید درس بخونه
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
3000-4000منطقه2نقل قول:
ما یه غلطی کردیم گفتیم بابل...حالا همه میزنن...رقابت میره بالا شان قبولی میاد پایین...:31:نقل قول:
7 تومن؟!!!!!!نقل قول:
شخصا يكي رو ميشناسم با فوق ليسانس اين رشته ماهي 7 ميليون ميگيره...
بابا دکترای دندانپزشکی هم این درآمد رو نداره!!!!!
البته خدای نکرده نمیگم شما دروغ میگین ولی اتفاقا در هر رشته ای که شما نگاه کنید هم آدم موفق هست و هم ناموفق. تو همین رشته رشته مدریت صنعتی که میفرمایید من کسی رو سراغ ندارم ولی مطمئنم آدم هایی با همین مدرک فوق لیسانس هستن که که درآمدشون به زحمت 500 تومن در ماه میرسه. پس فکر نکیند اگر مثلا فلان رشته رو برید درآمدش خیلی زیاده.
هر رشته ای به نسبت میتونه درآمد بالا یا کم داشنته باشه.
اون آقایی هم که شما فرمودین مطمئنا خودش خیلی تلاش کرده یا کار و شغل خاصی داره و تقریبا بقیه فارغ التحصیلان این رشته از این قاعده مستثنی هستن.
خودم به شخصه دندان پزشک و داروساز در فامیلمون سراغ دارم که یکیشون درآمد خیلی زیادی داره و دیگری حتی به زحمت درآمدش به 1میلیون تومان هم میرسه.
پس فکر نکیند که بچه هایی که میرن رشته های پزشکی و دندان و داروسازی یا مثلا فلان مهندسی در فلان دانشگاه پرآوازه دیگه نونشون تو روغنه. اصلا اینجوری نیست. بزارید وقتی وارد دانشگاه شدید همه این چزیا خیلی زود دستتون میاد.
جدا؟؟؟؟؟پس چرا همه بهش بد و بیراه میگن؟؟؟؟ من خودم الان روزی 2-3 تا سیستم میبندم تو شرکت....وکلا به سخت افزار وارد ترم تو کامپیوتر...تو موبایل به نرم افزار وارد ترم...رباتیک و برنامه نویسی هم در حد مسابقات کشوری کار کردم...با اینحال به معماری هم علاقه خاصی دارم ولی تا الان هیچ کار خاصی نکردم تو زمینش....نقل قول:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
با هردوتا از این رشته ها می تونی تو ادارات و بخصوص بانک ها با داشتن لیسانس قبول بشی.... اما خب بازار کار مدیریت ها واسه کارشناسی بهتره...بازار کار اقتصاد برای ارشد به بالا...البته خیلی از رشته های دیگه هم میان و ارشد اقتصاد امتحان میدن...این یه مقدار رقابت رو برده بالا واسه کنکور ارشد اقتصاد...چون رشته نسبتا آسونیه...نقل قول:
یه نگاهی به همین رشته مهندسی شیمی که رشته خودم هست بکنید...
تا همین چند سال پیش حتی از مکانیک هم پرطرفدار تر بود.... ولی الان چی؟!!!
تا همین 3 4 سال گذشته شرکت نفت عسلویه و اینجور مناطق آماری خیلی بالایی در استخدام داشتن... دیگه چه برسته به فارغ التحصیلان خود رشته مهندسی شیمی...
طوری شده بود که اگر شما شب میخوابیدین و تصمیم میگرفتین که برید اونجا کار کنید فردا صبحش سر کار بودین.
حتی یادم میاد که آرایشگر سر کوچمون هم قصد رفتن به اونجا رو داشت که البته بخاطر دوری از فرزند و خانمش گفت پولش نمی ارزه برم.
به هر حال میخوام بگم مملکت ما حساب کتاب نداره. هر روز یه حرف و حدیثی هست و اصلا نمیشه روش حساب باز کرد. پس رشته ای رو برین که علاقه دارین و فقط به فکر پول نباشین.
نقل قول:
الان داشتم یه چی لحیم می کردم بوی اون که در اومد یاد قدیما افتادم.راهنمایی که بودم عشق الکترونیک و برق بودم. هنوزم که هنوزه از بوش خیلی خوشم میاد. تاحالا حس کردید؟منظورم بوی قطعات الکترونیکیه!
منم همینطور. از دوره راهنمایی با این کیتا علاقه مند شدم و هنوز هم خیلی علاقه مندم. واقعا هر رشته ای برم، این جای خودش رو داره!نقل قول:
آخ گفتی..
به خصوص وقتی روغن لحیم تو کار باشه ...
منم که یه چند وقتیه فقط قطعاتو رو برد بورد میزارم دلم واسه هویه تنگ شده..
حالا چرا راهنمایی؟یعنی الان به الکترونیک علاقه ای نداری؟!
ولی خب بوی هویه کاری خب معلومه خوب نیست، ولی خوشه! . راستی گفتی روغن لحیم، من هیچ وقت از روغن لحیم استفاده نکردم، یا خودش داشته یا هم همینطوری اینقدر الکی میشد خودمم اعصابم خورد میشد.( ولی بازم از روغن لحیم خوشم نمیومد )
برد بورد هم واقعا چیز خوبیه. یکی دو ساله از برد بورد استفاده می کنم، واقعا کار رو راحت کرده. مخصوصا واسه کار میکروکنترلر.
راستی فکر نکنید اینا اسپم بود که نوشتما.نه، اهداف خوبی پشت این مطلب نهفتست. یکیش همین علاقه مند کردن شما. ( البته به ضرر خودم تموم میشه :27:)
ببخشید تا کی وقت داریم انتخاب رشته کنیم ؟ و نتایج کی میاد ؟
اگه یازدهم نتایج بیادنقل قول:
احتمالا نهایتا تا 19یا20مرداد وقت انتخاب رشته باشه