با عرض سلام.
اسم چند تا دکتر پیوند زن مو رو میخوام که تو ایران نامبر وان باشن.
اگه شماره مطب یا آدرس هم دارید محبت کنید.
با تشکر:n16:
Printable View
با عرض سلام.
اسم چند تا دکتر پیوند زن مو رو میخوام که تو ایران نامبر وان باشن.
اگه شماره مطب یا آدرس هم دارید محبت کنید.
با تشکر:n16:
من با ماینوکسیدیل 5% مشکل دارم و سرم خیلی شدید پوسته پوسته میشه
2% هم فکر میکنم یکمی ضعیف باشه
دوستان نظر خودم اینه که 2% و 5% رو با هم مخلوط کنم و بشه 3.5%
هم تاثیر بیشتری داشته باشه هم پوست سرم رو اذیت نکنه
درضمن من تجربه 2 سال استفاده از ماینوکسیدیل رو دارم البته چون در دوران خدمت سربازیم بود نامنظم استفاده میکردم (24ساعت 12 ساعت 48 ساعت اختلاف بین هر بار مصرف) اما شدید جواب گرفتم
شدید.:n19: انقدر که احساس میکردم ابروهام هم پرپشت شده :sq_20:
یادش بخیر 2% قیمتش بود 1600 - 5% هم 2200
اما از خرداد1390 که قطع کردمش آروم آروم با همون شدت قبل از مصرف ریخت تا این که الان احساس کردم دوباره باید شروع کنم و شروع کردم
دوستان در مورد داروی طلسم توضیح بدین(دوره درمان ) میگن در میاد و دیگه نمیریزه بچهایی که دارن استفاده میکنن نتایج رو اعلام کنید لطفا
دوست عزیز من هم اوایل از فین پشیای هندی استفاده میکردم ولی بعد از چند ماه از نوع فیناستراید ایرانی مال شرکت مهردارو وشرکت سها رو گرفتم و فرقی با نوع هندی احساس نکردمنقل قول:
2% ضعیف نیست....استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟ :44:
بهترین زمان برای سشوار کشیدن مو؟
وقتی از حمام آمدید!نقل قول:
سلامنقل قول:
چندان فرقی نداره..با توجه به بودجه تون یه شامپو رو بخرید...فقط برندش معتبر باشه.
مرسی . منظورم چند دقیقه پس از خارج شدن از حموم؟نقل قول:
موها خیس خیس باشه یا خشک خشک ، یا .... ؟
نقل قول:نقل قول:
سلام دکتر نیلفروش زاده یکی از معروف ترین و بهترین پزشکای پیوند و کاشت مو و متخصص جراحی پوست هستن مطب اصلیشون اصفهانه و یه مطب هم خیابون جردن دارن
که خودشون همیشه حضور ندارن یعنی مطب جردن رو پزشکای دیگه که مورد تایید ایشون هستن اداره می کنن .. تو گوگل اسمشون رو بزنید می تونید سایتشون رو پیدا کنید
بهتره موها خیس خیس نباشه...یعنی آبش رو با حوله بگیرید.....حوله رو روی سر ماساژ و حرکت ندید! دور سر بپیچید و بذارید 5 دقیقه بمونه!نقل قول:
مهم اینه که از باد داغ سشوار زیاد استفاده نکنید و به کف سرتون نزدیک نکنید و متمرکز هم نکنید...حرکتش بدبد..فاصله کافی رو حفظ کنید و فقط ب با حرکت بالا پایین دست لای موها ...موها رو خشک کنید.... بعد از خشک شدن میتونید با باد سرد سشوار و یک عدد برس گرد موها رو صاف کنید و بعد با حالت دهنده حالت بدید.