آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.نقل قول:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها
Printable View
آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.نقل قول:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها
مرسی عزیز ولی منظورم محل سیو تو ویندوز بود ( تو Documents ) که نبود !نقل قول:
نه دیگه اون پلیسه رو خفت میکنی میندازی تو همون جعبه کنار اون نیروهای ویژه هم زود میرننقل قول:
بچه ها این جمله چی میگه ؟ راست میگفتن یا سرکاری بوده :
Only 20% of players will see the last level in Hitman: Absolution, says director
نمیدونم منظورش واقعا چی بوده !نقل قول:
ولی ما که تموم کردیم. :n16:
من که هنوز بازی رو نگرفتم انشالله بعد از امتحانات ترم اول برم بازی رو تهیه کنم ولی این جمله دوستان راست میگن مفهومش شاید اینجوری باشه که در اخر بازی رو درجه احتمال خیلی سخت یه چیزی رو نشون بده؟
خب خودم گرفتم دیدم خبرتون میکنم شاید جز 20 درصد باشیم دی:n05:(:n19:)
من دارم رو خیلی سخت بازی میکنم. یه مرحله دیگه مونده.نقل قول:
فک نکنم اینجوری باشه.
راست یا دروغشو نمی دونم من از اولین شروع بازی روی همون اخرین درجه بازی شروع کردم و نه میدونم ایتم ها کجان چه شکلین و باقی مسائل ولی موضوع اینه کهنقل قول:
سخت هست ولی دیگه فقط 20 درصد رو نمی دونم برا من که راحت بود و از دلایلی که باعث شد همون شروع کار برنم روی اخرین درجه حذف شدن این امکان دید مخفی و رویت ملت از پشت درو دیوار که اصلا به زات 47 همچین کارهایی نمیاد ، اما روی این درجه اخر نفس گیر هم بود و میتونم بگم رسما بازی بهم به شکل خیلی لطیفی چسبید و هر بار از رد کردن زیبای مراحل به شکل مخفی لذت میبردم
از نکته های منفی بازی داستانش بود که دیگه اخرای بازی واقعا کلافم کرده بود و مجبور شدم یکی از مراحل بازیو با خون و خونریزی برم و از شر مرحله راحت بشم
چون داستان نه تنها ضعیف ساخته و پرداخته شده اصلا هم با گیم پلی چفت نیستن
دوستان این بازی صحنه ی خطری چیزی داره ؟ :دی اگه جاییش مورد اخلاقی داره بگید زایع نشیم :دی
تا این جایی که من اومدم صحنه که چه عرض کنم ولی تو کلوپاش خفن میگردن و میرقصن !:n05:نقل قول: