به نظر من که اینطوره.نقل قول:
آخه وسط یک شهرک آپارتمانی میشه واسه یک باشگاه دولتی ورزشگاه بسازند.مگه اینکه استادیوم رو اجاره کرده باشند.مثل ورزشگاه انقلاب کرج که الان دست سایپاست.
Printable View
به نظر من که اینطوره.نقل قول:
آخه وسط یک شهرک آپارتمانی میشه واسه یک باشگاه دولتی ورزشگاه بسازند.مگه اینکه استادیوم رو اجاره کرده باشند.مثل ورزشگاه انقلاب کرج که الان دست سایپاست.
هر موقع داور به نفعشون سوت بزنه ميشه داور خوب اگر به ضررشون بزنه ميشه داور بد.واقعا اينها عجب روئي دارن.بازي بلد نيستن داور رو مقصر ميكنن.مگه قراره هميشه پرسپوليس و استقلال برنده باشن؟فكر ميكنيد براي چي وضع فوتبال ملي ما تو دنيا اينه.براي همين تبعيضات بيخود ديگه.بازيكنان فقط از اين دو تيم انتخاب ميشن وبراي انحراف افكار مردم يه چند تا از تيمهاي ديگه روي نيمكت ذخيره ميزارن كه نقش تماشاچي رو بازي ميكنن.حرف زياد دارم ولي كو گوش شنوا و تاثير گذار؟؟؟؟؟؟؟؟
واسطه چی این کارو کردن حالا چرا همدان....
عجب بازی زیبای بود . افرین به سپاهان ...
بسیاری از پیش کسوتان این باشگاه به این امر اعتراض کرده اند ...
تبریک به سپاهان و سایر تیمهای شهرستانی و.....
اگه بازی ها رفت و برگشت بود بهتر بود ....
خدمت دوست عزيزم عرض كنم كه بله اون استاديوم متعلق به باشگاه پرسپوليس بود كه بعد از مصادره اموال مرحوم عبدو (صاحب باشگاه پرسپوليس ) به دست با كفايت بنياد مستضعفان افتاد و از اون به بعدش را هم كه خبر داريد .
امید وارم این طوری نشه . پاس باشگاه خوبیه . بره همدان از کیفیتش پایین میاد .
به نظر من به جز پرسپولیس و استقلال باید دم بقیه تیمهای تهرانی رو بگیرن از لیگ بیرون کنند هیچ فایده ای برای فوتبال ایران ندارند فقط بازیکنای تیمهای شهرستانی رو از دست اون تیم در میارن تماشاگر هم که ندارند