نقل قول:
محمد جان بدون تعارف لذت بردم از اين پستت
:10:
در مورد ترکیب راستش من استعداد خوبی در چیدن ترکیب ندارم :31: اما به نظر من ترکیب زیر با توضیحاتی که بعدش می دم مناسب هست :
.............................حقيقي........... .................
شيري..........نصرتي...............نور حمدی .........شیث
...................زارع...............بادا مكي..................
.........فشنگچی.............کریمی...... .. .......رضایی........
.................................اولادی..... ...................
این ترکیب رو با توجه به چند بازی اخیر انتخاب کردم . نوری نشون داده اصلا آماده نیست ، همینطور منصوری . رضایی بعنوان مهاجم نوک کارایی نداره و بعنوان هافبک تاثیرگذار تر هست . با توجه به اینکه اولادی رو یک ماه نداریم الان به نظر من بهتر نوروزی نوک بازی کنه . اگه بخوایم کریمی رو بیاریم وینگر می تونیم نوری رو اضافه کنیم و رضایی بازیکن جانشین باشه .هاشمیان هم می تونه بر حسب شیوه بازی پرسپولیس به تیم اضافه بشه . مهاجم در خدمت تیم هست. در خط دفاع نورمحمدی مدافع مستحکمی هست ، نمی دونم چرا استیلی بهش اعتقادی نداره ! زوج شیث و نصرتی شدیدا آسیب پذیر هستن . حتی علی عسکر هم گزینه ی بسیار خوبی هست . از اونم استفاده نمیشه ! در هافبک دفاعی همین دو انتخاب رو بیشتر نداریم . آقازمانی فقط جانشین باید باشه . بادامکی فقط باید همونجا بازی کنه ، بیشتر هافبک بازی خراب کن هست تا گلزن ! شانس ما بازی اول یه گل زد دیگه حالا دست بر دار نیست ! :31: (تویه پرانتز این رو بگم که دقیقا نمی دونم الان کدوم بازیکنا مصدوم هستن )
به نظر من تویه این شرایط استیلی باید به سایر بازیکنان هم اعتماد کنه ، میدان بده بهشون . بازیکنانی مثل فشنگچی ، نورمحمدی ، علی عسکر و نور محمدی و حتی این مدافع خارجی شاید بتونن کلید حل مشکل تیم باشن .
چیزی که من رو خیلی عذاب میده پیش فصل تیم ها هست . هیچوقت تیم های ما پیش فصل خوبی ندارن ، به دلایل گوناگون که همش هم به سرمربی بر نمی گرده . همیشه تیم ها به بهانه ی شناخت ترکیب و ... 4-5 هفته اول رو به نوعی از دست میدن .