اقا کسی تو این بازی از وسط زمین گل زده؟
Printable View
اقا کسی تو این بازی از وسط زمین گل زده؟
اگه اسم کاملشو بخواین:Winfast A360 GeForce 5700 و برای leadtek هستنقل قول:
من با همین کارت(5700) بازی رو راحت روی 600*800 اجرا میکردم درایور قبلی هم 92.91 بوده فقط از وقتی ویندوز جدید نصب کردم این بلا سرم اومده!
صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارن و بازی آهسته میشه حتی رو 480*640 و Low Detail
ممنون میشم کمک کنید چون بدجوری حالمو گرفته!
جدیدترین Option File
پیشنهاد میکنم اینو دانلود کنید.خیلی باحال شده.
http://www.MegaShare.com/115398
pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه راهنمایی کنی که چه جور از این آپشن فایل باید استفاده کرد چه جور نصبش کرد ؟نقل قول:
اگه میشه یه توضیح کامل بده ممنون میشم :rolleye:
کارتتون برای یکی از بهترین کمپانی های سازنده کارت گرافیک هست و مشکلی ندارهنقل قول:
و پیشنهادات همون درایور قبلی رو نصب کنید ببینید باز هم همین مشکل وجود داره ؟(چون گاهی اوقات برای منم پیش اومده که با یه درایور ناسازگار باشه)
اگه مشکل حل نشد پیشنهاد میکنم یه بار دیگه ویندوز نصب کنید (هر چند بعید میدونم از ویندوز باشه )
اگه مشکل حل نشد از سالم بودن کارت گرافیک مطمئن بشید گرافیک رو روی یه سیستم دیگه تست کنید
آیا بازی دیگه ای هم نصب کردین ببینین تو اون بازی مشکل دارید یا نه ؟
بعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید سپس اونو در آدرس زیر کپی کنید.نقل قول:
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
من هم کارت گرافیک WinFast 6600 رو دارم.البته با نظر شما که یکی از بهترینهاست مخالفم.مثلا این کارت گرافیکی که من دارم از لحاظ قیمت فکر کنم فقط 8000 تومان با مدل Gigabyte اون اختلاف داره ولی از لحاظ کیفیت مثل تفاوت کارت گرافیک 128 با 256 هست.مثلا بازی PES 6 روی کامپیوتر من بعضی از جاها حالت کرکره ای داره و مثل این هست که تصویر بالایی روی پایینی میافتد.بازی Marvell(همونی که سوپر من و بتمن و ...) همه با هم هستند رو نصب کردم بعد از نصب گفت گرفیک برای اجرای این بازی پایینه.بازیNFSC هم یه دفعه در بین بازی خارج میشه.نقل قول:
البته خیلی وقتها شاید مربوط به کارت گرافیک نباشد
مثلا من با رم 2 گیگ و گرافیک giga gforce 8800 گاهی گیر میکنه و گاهی هم الکی از بازی میاد بیرون
آقايون عزيز
يكي آموزش حركات تكنيكي را بزاره اينجا يا لطف كنه چند تاشو بگه
من چند تا را بلدم ميگم
در عين بازي دكمه R2 را گرفته و مخالف جهت را بزنيد البته اين حركت بايد كاملا ثابت باشيد و در پشت هجده ها بيشتر اثر دارد
منظور مخالف جهت بازيكن روبرو ميباشد
حركت زيدانيرو كه همه كاملا بلدند
بعد از اینکه به یه بازیکن پاس دادی R2 رو نگه دار تا اون بازیکنی که پاس اول رو داده توی عمق فرار کنه ...نقل قول: