دوست عزیزنقل قول:
اول باید تاریخ و ساعت تلویزیون تان را بطور دقیق فعال کنید بعد به اینترنت وصل شده و از برنامه آن استفاده کنید برای اطلاع از کاربرد بهتر از سیستمتان منوال آن را مطالعه کنید
منو ----> پشتیبانی ---> e-manual
دوست عزیزنقل قول:
اول باید تاریخ و ساعت تلویزیون تان را بطور دقیق فعال کنید بعد به اینترنت وصل شده و از برنامه آن استفاده کنید برای اطلاع از کاربرد بهتر از سیستمتان منوال آن را مطالعه کنید
منو ----> پشتیبانی ---> e-manual
با سلام خدمت دوستان من یک ال ای دی ال جی مدل sl90دارم که چند سال پیش از بانه گرفتم حالا پنلش شکسته از نمایندگی بگیرم سریال پشت ال ای دی رو میخواد اگه کسی لطف کنه سریال این مدل رو داره برام بزاره بسیار ممنون میشم.LG =model SL90
اینا خیلی زرنگن بعدش که اومدن خونه با موبایل از سریال و هزارجای دیگه تلویزیون عکس می گیرن و دقیق چک می کنن آبروریزی میشه.نقل قول:
سلام دوستان:
1-بنده یک تلویزیون 6980 مدل ES دارم اما نمی تونم بین تلویزیون و لپ تاپ ACER ام از طریق وایرلس ارتباط برقرار کنم یکی بنده را راهنمایی کنه چطور بایستی عمل کنم؟
2-چطور می تونم از طریق وایرلس یا کابل مودمم با تلویزیونم به اینترنت متصل باشم و از گزینه هایWeb Browser استفاده کنم...
با درود جناب نمایندگی ال جی شهرستان خودمان اشناست میگه فقط سریال پشت ال ای دی باشه کافیه کاری هم ندارند اگه اوراقی هم باشه مشکلی نیست چون مدت زیادیه تولید شدند دیگه شامل گارنتی نمیباشند مشکل اینجاست که این نوع که من خریدم تو سامانه کامپیوتری خودشان ثبت نشده اگه کسی داره چه سالم یا جه اوراقی سریال رو برام بفرسته ممنون میشم .نقل قول:
سلام
شما اول باید نرم افزار samsung allshare play را از لینک زیر دانلود کنید. سپس نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس اشتراک گذاری Samsung برای یافتن و پخش فیلم، مشاهده عکس و پخش فایل های موسیقی در رایانه، تلویزیون، تلفن های همراه، دوربین های دیجیتال، دوربین های فیلمبرداری دیجیتال و سایر دستگاه هایی است که از AllShare از طریق اتصال بی سیم یا سیم دار پشتیبانی می کند.
برای راه اندازی نصب کننده، روی فایل نصب دو بار کلیک کنید و دستورالعمل ها را برای نصب AllShare دنبال کنید.
1. زبان مورد نظر برای استفاده را انتخاب کرده و روی "تأیید" کلیک کنید.
2. محل نصب نرم افزار و قرار داد مجوز را مجدداً بررسی کنید، گزینه "با شرایط قرارداد مجوز موافق هستم" را انتخاب کرده و سپس روی "بعدی" کلیک کنید.
3. فایل های مورد نیاز برای اجرای نرم افزار نصب می شوند.
4. پس از پایان نصب و ایجاد میانبرها، انتخاب کنید که آیا می خواهید نرم افزار راه اندازی شود یا خیر و سپس برای پایان نصب روی "پایان" کلیک کنید.
حال برنامه رو اجرا کنید.
این مسیر هارو برید:
ابزار ها>برنامه جادویی تنظیمات اتصال
کار هایی رو که میگه انجام بدید اخر کار دستگاهتون اماده ی اشتراک گذاری فایل هاست.
برای وصل شدن به اینترنت اول باید وارد محیط smart hub شوید بعد به آیکون وب بروزر وارد شوید بقیه مراحل واضحه. تایید میکنید و پسورد رو وارد میکنید در اخر میتوانید از اینترنت لدت ببرید.
دوست گلم در قسمت وضعیت شبکه تلویزیونم اسم وایرلس لپ تاپم را نشان می دهد اما نمی تونه بین تلویزیون و لپ تاپ اتصال و ارتباط برقرار کنه.... خواهشا بیشتر بنده را کم کنید...نقل قول:
سلام
من سامسونگ d 6940 دارم و چند وقت پیش اپدیتش کردم الان احساس میکنم بعد از اپدیت صدای تلویزیون به شکل محسوسی کاهش پیدا کرده یعنی قبلا ولوم روی 10 بود صدا کاملا واضح شنیده میشد ولی الان مجبورم بذارمش روی 40 50 راهی برای حل این مشکل هست؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن تاثیر بدی به تلویزیون تان نمی گذارد بلکه کیفیت آن را هم ارتقا می دهد. لطفا به منوال تلویزیون تان مراجهع کنید تا بتوانید بطور کار بردی تنظیم صدا را انجام دهید چون با آبدیت یک سری تنظیمات با روش دیگر تنظیم کار خانه ای می شود