یه لینک youtube گذاشتم که بازی crysis 2 رو با لپ تاپ hp pavilion dv6 با این کانفیگ:
Core i7 (720 QM)
ATI Radeon 5650 HD Mobility
4 Gb DDR3
بازی کرده.اینم لینکش:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Jr5Ch6m55Q
Printable View
یه لینک youtube گذاشتم که بازی crysis 2 رو با لپ تاپ hp pavilion dv6 با این کانفیگ:
Core i7 (720 QM)
ATI Radeon 5650 HD Mobility
4 Gb DDR3
بازی کرده.اینم لینکش:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Jr5Ch6m55Q
بلوری ۶۶۹۰ رایتر نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست که پس زیاد بدرد نمیخوره ۲۰۰ تومن بیشتر بدم. ۶۶۸۰ فکر کنم با صرفه تر باشه
رایتر هست . البته dvd رایت میکنه. بلوری رایت نمیکنه. اختلافش 200 تومان نیست. حدود 120 تومان اختلاف داره. 6880 فکر کنم الان 1380000 باشه. درضمن شما 2 گیگ رم بیشتر داری و ظرفیت هارد بالاترنقل قول:
به نظر منم این دویست تومن رو جمع کنی یه بلوری رایتر بگیری خیلی بهترهنقل قول:
من راست کلیک میکنم و configure switchable grafic را میزنم و پس از آن high perfformance را انتخاب میکنم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک اینتل اسستفاده میشود .
آیا کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟؟
در ضمن من میخواهم از طریق فینگر پرینت وارد ایمیلم بشم . از طریق نرم افزار simple pass اثر انگشت را برای این سایت تنظیم میکنم ولی وقتی وارد ایمیلم می شود یوزر و پسورد وارد نمیشه / مشکل از چی میتونه باشه ؟
درست سويچ ميكنيد . ولي براي بعضي نرم افزارها بايد سيستم رو بعد از سويچ ريست كني تا كارت گرافيك رو بشناسه.نقل قول:
این همه دوستان اینجا 6090 و 6080 خریدن.آخر یکی نیست بگه من از کجا بخرم بهتره؟ولیعصر،پایتخت،آدرسی چیزی؟:41:نقل قول:
ممکنه درباره فینگرپرینت هم توضیح دهید :11:نقل قول:
ببخشید دوست عزیز اونوقت میشه بگین حالا کدوم بلو-ری رو رایت میکنید؟نقل قول:
همینطوریش تو بازار فیلم و دی وی دی بلو-ری به زور پیدا میشه حالا شما می خوای بری 200 تومن بدی بلو-ری رایتر هم بخری که چیو باهاش رایت کنی؟
همین 120 تومن اختلا قیمتی که بین 6090 و 6080 وجود داره به داشتن بلو-ری و 2 گیگ رم و هارد بیشتر میارزه
در حالی که هر کدوم از این موارد رو اگر جدا تهیه کنید هزینش بالاتر از 120 تومن میشه.
:46:
جواب سوال قبل رو که دوستمون Arseh666 دادن در ضمن به نظر من درایور کارت گرافیکت رو هم دوباره نصب کنی بد نیستنقل قول:
در مورد برنامه simplepass هم به نظرم یه بار دیگه نصبش کن
تو درایو c فولدر SwSetup که تمام درایور ها و نرم افزار های HP اونجا هست
تو فولدر HPSPIP11 فایل نصبش هست
:46: