تازه داشتیم با سریالش حال می کردیم. دیروز کسری اومده بود سینما گلخانه گفت که این سریال 56 قسمته. ینی به ماه رمضون نمیکشه. باید غزل تلویزیونو بخونیم. چون بعد از ساختمان پزشکان دیگه باید از ساعت 9 بخوابیم (ینی تلویزیون چرت و پرتم نشون نمیده :دی)
.
.
.
Printable View
تازه داشتیم با سریالش حال می کردیم. دیروز کسری اومده بود سینما گلخانه گفت که این سریال 56 قسمته. ینی به ماه رمضون نمیکشه. باید غزل تلویزیونو بخونیم. چون بعد از ساختمان پزشکان دیگه باید از ساعت 9 بخوابیم (ینی تلویزیون چرت و پرتم نشون نمیده :دی)
.
.
.
امشبش معرکه بود، مٌردم از خنده:31:
سوپر آرتیست این قسمت هم ناصر بود به نظرم:8:
این قسمتش خیلی خنده بود ولی مثل دو قسمت پیش بار زیادی نداشت یذره سطحی بود .
امروز فکر کنم اونایی که هی می گفتن این سریال بدآموزی داره و .... بعد این قسمت صداشون دوباره بلند شه و شروع کنن به مقاله نوشتن !
نمیدونم دزدی برادرزن از خونه عروس و شبونه خونه اونا رفتن و توهین نه تنها برادرزن بلکه همه دوستان و آشنایان به نازنین و رقص ناصر و ....
پ . ن : بنظرتون زیاد سانسور نداشت این قسمت ؟!
کادو خانم شیرزاد حرف نداشت :31:
مخصوصا توضیح دادنش در مورد کادو!:31:نقل قول:
صحنه آخر خیلی باحال بود ناصر پرید دوستشو گرفت گفت دزد دزد :31: از خنده مردیم خدایی
چکشم زد آخرش :31:
اونجا که ناصر به دختر دندون پزشکه گفت مشکل دارم و دکتره گفت دندون گفت نه پایین تر...!
کلا گاهی وقت ها ناصر بد تیکه میندازه!
کوروش جان علارقم تمام احترامی که برای تو و کسانی که توی این پست از تو تشکر کردند قائل هستم باید بگم که این چیزایی که نوشتی هیچ ربطی به سوآل من نداشت. من خودم اول سوال گفتم که بحث توهین یابی رو با همکار انجمن پیرمرد عزیز موافقم که نباید انجام بشه و بی فایده هست ، ولی از اونجا که من جواب سوالم رو نگرفتم یه بار دیگه سوالم رو نقل قول میکنم این پایین:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Havbb
بحث توهین یابی رو موافقم ، ولی میشه بگید اگه چی بگیم اینجا پست صحیحی دادیم؟ فقط اگه بیام بگم امشب خنده دار بود یا امشب خنده دار نبود؟
من اون قسمت رو که شیرزاد کادو داد رو ندیدم چی کادو داد و چی گفت؟
شیرزاد به پیرهن زنونه صورتی خودش دوخته بود بعد بچه ها پرسیدن چرا آستینهاش اینقدر بلنده گفت براینقل قول:
اینکه وقتی دیوونه میشه ( نارنین ) سر آستینا رو از پشت گره بزنی..
بعد شیرزاد برگشت گفت ببخشید ها یه خورده اندازه لباس کوتاهه ! آخه وقتی داشتم می دوختم هر تو رو با کتی اشتباه
می گرفتم