سلام بالاخره یه وسترو 1500 گرفتم برا دوستم داس بود روش xp نصب کردم درایوها رو هم از مغازه گرفتم
فقط یه چیزی همه چیز نصب شده فقط یکی چیزی نصب نیست
این چیه ؟ SM Bus Controller تو دیوایس منیجر اینو زرد نشون میده
چی رو باید نصب کنم ؟
Printable View
سلام بالاخره یه وسترو 1500 گرفتم برا دوستم داس بود روش xp نصب کردم درایوها رو هم از مغازه گرفتم
فقط یه چیزی همه چیز نصب شده فقط یکی چیزی نصب نیست
این چیه ؟ SM Bus Controller تو دیوایس منیجر اینو زرد نشون میده
چی رو باید نصب کنم ؟
ایول ایول حال کردم ! چرا به فکر خودم نرسید ، یعنی اصلا من نمی دونستم Power Planـها در صورتی که از برق استفاده بشه هم تاثیر می گذارند، روی Power Save گذاشته بودم :20:نقل قول:
مرسی مرسی مرسی ! :19:
حالا یه سوال دیگه :P شنیدم باتری اگه وقتی لپ تاپ به برق وصله سر جاش باشه، عمرش کوتاه میشه و باید وقتهایی که داریم با برق کار می کنیم باتری رو در بیاریم ، درسته ؟
( البته من که این کارو نمی کنم، مخصوصا تو این شرایط که برق میره گاهی اوقات :31: )
و یه سوال دیگه !
ویندوز من Vista Home Basic هست، اصل هم هست روی خود سیستم بود ( Dell Inspiron 6300 E105 ) حالا بخوام ارتقائش بدم به Vista Ultimate کرک شده، بنظرتون ارزششو داره و مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون :12:
آهان !! راستی من قبلا در مورد اینکه یه XP روی سیستم نصب کردم و هیچ Driverـی روش نداره یه تاپیک زده بودم، ولی هر کاری کردم درست نشد. CDـهاش رو میشه تهیه کرد ؟ یا سایت دانلودش هست ؟ مثلا خود سایت Dell همه شو یه جا نداره دانلود کنم ؟ یا باید جدا جدا از سایتهاش دانلود شه ... ؟
چیپ ست مادر برد رو نصب نکردی .که مهم ترین کار شما اول باید اون رو نصب کنی.نقل قول:
تایید میشه ... چیپست front bus باید شناسایی بشه ... میتونی با نصب intel inf utility این کارو انجام بدینقل قول:
نقل قول:
1- چرنده ... باطری باید روی لپ تاپ باشه و این پیشنهاد همه شرکت هاست ... چه با برق چه بدون برق ... باتری همیشه باید فول شارژ و آماده باشه
2- کلا ویندوز اصلی خوبه چون compatibility کامل داره اما مشکلاتش پای خودتون ... نصب درایورهای ناسازگار و ...
3- باید بگردی توی اینترنت ... خود سایت دل هم ارائه میده توی بخش ساپپورتش میتونی با زدن مدل یا سرویس تگ مدل ، درایورهای سازگار باهاش رو بگیری
نقل قول:ممنون دوستان:10:نقل قول:
دوستان ، سوالات نرم افزاری رو هم باید اینجا پرسید ؟
با توجه به اینکه لپتاپ فقط به DVD Drive داره ، استفاده از برنامه هایی مثل clone خیلی کمک میکنه..مشکلم اینجاست که ورژنی که روی Pc با ویندوزXP راحت نصب میشد و درایو مجازی ایجاد میکرد حالا روی Laptop با ویستا درست کار نمیکنه یعنی درایو مجازی رو نمیسازه.تو قسمت Device Manager ، روی این درایو مجازی یه علامت ! قرمز هست .
اگه این برتامه روی ویستا جوب نمیده ، برنامه دیگه ای با همین کارایی وجود داره ؟ یعنی هم رایت کنه هم درایو مجازی بسازه که بشه ایمیج گرفت و بدون نیاز به DVD اجرا کرد و همون ایمیجها رو رایت کنه ؟
رزلوشن lcd لپتاپ من 800*1280 هست..خیلی از بازیها این رزلوشن رو تو تنظیماتشون ندارن..راهی داره ؟
من برنامه Alcohol 120% را بهت پیشنهاد می دم هم رایت می کنه هم ایمیج می گیره با سرعت زیاد! درایو مجازی هم ایجاد می کنهنقل قول:
دوستان يه لپ تاپ دل متوسط اومده دستم ميخواستم ببينم باتريشو چيجور رفرش كنم؟؟؟؟ ضمنا فقط وقتي فيش شارژر رو ميزنم روشن ميشه و وقتي درش ميارم اگه خاموش باشه روشن نميشه و اگه روشن باشه خاموش ميشه . ميخواستم ببينم چجوري پاور اصليشو بيارم رو باتري؟؟؟
کدوم درایور مربوط به راهاندازی sleep میشه؟
رو لپ تاپم دوتا ویندوز دارم
تو ویستا خوب کار میکنه
ولی تو xp وقتی میره تو sleep دیگه برنمیگرده
روشن میشه
سیستم شروع به کار میکنه ولی از تصویر هیچ خبری نیس
وقتی که ویندوز رو نصب کردم چیزی به اسم sleep نداشت
با نصب درایورها اومد
ولی نمیدونم کدوم
یکی لطف کنه بگه کدومو دوباره نصب کنم
یا چه بلایی سره این بیارم درست شه