تاسیس مشاوره املاک در مناطق مهاجر پذیر مانند نواب نیز جواب داده! البت تجربه و ... می خوادنقل قول:
Printable View
تاسیس مشاوره املاک در مناطق مهاجر پذیر مانند نواب نیز جواب داده! البت تجربه و ... می خوادنقل قول:
سلام
یه نفر از دوستان گفت که با 700 میلیون چیکار میشه کرد؟
من خودم فعلم درس میخونم ولی اگه دنبال کار میگشتم و 700 میلیون پول داشتم میرفتم اتوبوس میگرفتم یا کامیون
بهترین درآمدرو داره البته درصورتی که رانندهع خودتون باشید خیلی بهتره
به طور مثال شما اگه واسه ارومیه تهران کار کنید بلیط هر نفر 15تومنه و 40 تا مسافر داشته باشی میشه 600 تومن و اگه بارهم بزنی نزدیک به یه تومن در میاری فقط واسه یه مسیر وقتی بر میگردی یه تومن دیگه هم به جیب میزنی که میشه دو تومن احتمالا نزدیک به 300 تومنی هم خرج بشه 1700 میمونه اگر در هر ماه هم 15 سرویس بری 25.500 درآمد داری در ماه.با این پول شماهم میتونی 3 تا اتوبوس صفر توپ بگیری یا 5 تا دست دوم تمیز
من خودم این تصمیم رو برای آینده خودم دارم
سلام..شما همه چیز رو حساب کردید غیر از خرج خود ماشین که از همه اونا مهم تره...نگهدار ی و تعمیر موتور....لاستیک ها..بدنه ...بیمه...ووووو.....تازه این خوش بینانه اش هست چون هر لحظه امکان تصادف و جود داره....نقل قول:
سلام
من خودم فعلم درس میخونم ولی اگه دنبال کار میگشتم و 700 میلیون پول داشتم میرفتم اتوبوس میگرفتم یا کامیون
به طور مثال شما اگه واسه ارومیه تهران کار کنید بلیط هر نفر 15تومنه و 40 تا مسافر داشته باشی میشه 600 تومن و اگه بارهم بزنی نزدیک به یه تومن در میاری فقط واسه یه مسیر وقتی بر میگردی یه تومن دیگه هم به جیب میزنی که میشه دو تومن احتمالا نزدیک به 300 تومنی هم خرج بشه 1700 میمونه اگر در هر ماه هم 15 سرویس بری 25.500 درآمد داری در ماه.با این پول شماهم میتونی 3 تا اتوبوس صفر توپ بگیری یا 5 تا دست دوم تمیز
بله من اینارو حساب نکردمنقل قول:
شما یه اتوبوس تمیز بخری هیچ خرجی نداره
بابام اتوبوس داره مدل 87 تا حالا هزینه زیادش فقط بیمش بود که فک کنم 2تومن بود
بعد از این خرج زیادش 1200 واسه یه جفت لاستیکه منم واسه این گفتم که اگه رانندش خودتون باشید بهتره واسه تصادف میگم چون خودتون به خودتون اطمینان دارید
به هر حال یه نظری دادم
700 میلیون رو بزار تو حساب ( سود الحساب) سالیانه حدود 20 % سود میده. که میشه حدود 170 میلیون سالی که ماهی 10 میلیون تومن سود. راحت تو خونه میشنی حال میکنی :دی
.................................................. .................................................. .............................................
.................................................. .................................................. .............................................
دوستان اگه یه تانکر 5 هزار لیتری گازوئیل بار بزنیم ببریم ترکیه بفروشیم . درامد خیلی زیادی داره. اگه بتونی مامورا رو قال بزاریم. فرار کنیم میشه رو این کار حساب بکنیم.
اون بیست درصد حتی افت ارزش پول هم نمیشه
برای کسایی که پول دارن و نمیدوون که چیکار کنن. مثلا آقایی که 700 میلیون پول داشت
پیشنهاد میکنم به قسمت کشاورزی هم یه نگاهی کوتاه کنید.(یا کتاب کشاورزی در قرن 21 رو یه بار مطالعه کنید)
ایران یه کشور 4 فصل میباشد.(یعنی در هر زمان 40 درجه تفاوت دما داریم)
با خرید زمین های هکتاری در نقطه های خوب ایران که در حال حاضر بیشتر جاهاش قیمتش گران نیست فرصت پول سازی خیلی خوبی رو برای همیشه میسازید.
از 11 اقلیم ای که در دنیا هست ایران 9 اقلیم رو دارد (این یعنی بهترین کشاورزی در ایران مهیا هست)
ضمن این که جهاد کشاورزی حمایت های بسیار بلایی در سیستم کشاورزی از شما میکنه (باور ندارید یه بار برید جهاد کشاورزی شهرتون بپرسید از مشاوران جهاد کشاورزی من 50 میلیون دارم میخوام تو قسمت کشاورزی بهاش کار کنم آیا جهاد کشارزی حمایت های لازمه رو میکنه یا نه؟
بهترین نقاط برای خرید زمین کشاورزی که بسیار پولساز باشند در ایران بسیار زیادن من تعداد رو که باهاش آشنا هستم رو میگم.
تویسرکان بهترین و گران ترین گردو جهان اونجا دست میاد
بوشهر-شیراز آلوئه ورا
چابهار- موز - این اواخر مطمئن نیستم شنیدم در چابهار بندر عباس درخت کوکا هم اونجا کاشتن (برای مصرف دارویی و جلوگری از واردات مواد دارویی) و در چابهار میوه ای بسیار زیاری اونجا در حل پروش هست.
حوالی اصفهان کشت گیاهان دارویی پول ساز ترین قسمت کشاورزی و
همچنین یکی از بهترین مناطق پرورش بادام در زرین شهر اصفهان میباشد
شمال ایران باغ های پرتقال -کیوی و... که باغ آماده برای فروش می باشد بهترین فرصت های پول سازی میباشد.
کشت گیاه رازک در شمال ایران مصرف بسیار بالا تولید اونقدر کم هست بعض موقع ها وارد هم مکنیم (رازک یکی از مواد اصلی این دلستر هایی هست تو همه بقالی ها میفروشن)
برای مثال من پول در آوردن در کشاورزی گردو رو برای شما باز میکنم:
1- از درخت گردو قبل از ان که خود گردو ش دست بیاد اول خوشه های سبز رنگی در میاد که اون رو جمع اوری میکنن برای مصرف رنگ طبیعی مفروشند
2- بعد که خود گردو دست میاد اون پوست سبز رنگ رو هم برای مصرف رنگ طبیعی جدا مفروشن (خودتون یه تحقیق کنید ببنید قیمت رنگ طبیعی درایران چنده کیلویی؟ در خارج از ایران چنده؟)
3- اون پوست چوبی که دور مغز گردو پوشانده هم توسط دستگاه پوست شکن جدا میکنن و به صنایع نوپان فروخته میشه.
4- وسط مغر گردو دو تا لایه از الیاف گیاهی بین شون هست که اون هم به صنایع عطاری فروخته میشه(فکر کنم جوشاندش برای فشار خون بسیار حوب می باشد)
5- مغز گردو هم که همه آشنا هستید به قول معروف رو زمین نمیمونه
6- در ضمن اون درخت حتی اگر بعد از 15-20 سال دیگه گردو دادن دیگه گردو هاش ضعیف شد و دیگه گردو خوب نداد اون موقع درخت رو قطع میکنید تنه درخت گردو تون رو متر ی مفروشید که حتما میدونید چوب درخت گردو از گران ترین چوب ها میباشد.
در ضمن این نکته که میگن کمبود آب در ایران داریم برای کشاورزی در قرن 20 مطرح بوده و با ایده گرفتن از ایرانی ها باستان و پیشرفت تکنولژی در دنیا در قرن 21 در بیابان هم میشود کشاورزی کرد.
من این ها رو نگفتم که حتما برید تو کار گردو ولی ضمینه کشاورزی در ایران بسیار هست اگر سرمایه و حمایت های لازمه رو داشته باشید در ضمن امسال هم سال حمایت از تولید می باشد فکر کنم جهاد کشاورزی خیلی بیشتر از سال های قبل حمایت کنه.
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
در مورد کشاورزی علاقه ایی ندارم و فکر کنم دردسرش خیلی زیاد باشه
من خودم با واردات خیلی علاقه دارم
مثلا جنسی رو وارد کنم و خودم بفروشم یا پخش کنم
اگه توی مسئله واردات کسی بتونه کمک کنه و جنسی رو معرفی کنه که بدرد بازار ایران بخوره خیلی عالی میشه
نظرتون در مورد واردات انواع گل چیه؟
مثلا الان بیش از 200 گل رز داریم و خیلی از گلها هستند که فکر نکنم توی ایران باشه
ممنون
بنظر من نه کامیون نه اتوبوس.نقل قول:
سلام
بلکه تریلی های اروپایی بهترینن
مثل:
scania
volvo
actros
نمی دونم گزینه ی آخر درسته یا نه.
اگر نیست دوستان درستش رو بنویسن.
چون مثلا از اینجا میری اروپا یک بار می گیری بر می گردی بعد فکر کنم حدود 100 میلیون بدن
مطمئنی که هزینه حمل بار به اروپا حدودا 100 میلیونه؟نقل قول:
در مورد واردات کالا کسی پیشنهادی نداره؟