از کجا میگید تهرانه؟ فقط نوشته عملیات گیوتین!!!
یه چیز جالب دیگه اینکه توی یو تیوب زده 302 بازدید 7000 تا like !!!:31:
Printable View
از کجا میگید تهرانه؟ فقط نوشته عملیات گیوتین!!!
یه چیز جالب دیگه اینکه توی یو تیوب زده 302 بازدید 7000 تا like !!!:31:
هرچی هست باشه فقط خداکنه این بتل لاگ رو فی.ل تو.ر نکنن که اگه بکنن رسما بیچاره میشیم
اینقدر جستجو در اینترنت سخته؟
یه بار هم تو همین تاپیک گذاشتم.
از مپ های بازی تکنفره که تایید شده یکیش تهرانه:
Tehran
Teams: TBC
Tehran is the capital of Iran and Tehran Province. With a population of over 8,000,000 it is also Iran's largest urban area and city, one of the largest cities in Western Asia, and is the 21st largest city in the world. President Bush claimed that Iran's pursuit of nuclear weapons could trigger "World War III", while in 2007 Undersecretary of State Nicholas Burns warned Iran may be seeking a nuclear weapons capability
بتلفیلد 3 تو صفحه Face*Bo0kـش رسما تایید کرد که تریلر عملیات گیوتین در تهران اتفاق افتاده :
Watch U.S. Marine Sgt. Blackburn enter the city of Tehran in Operation Guillotine, a joint operation to capture key members of the PLR leadership. Head to the Battlefield blog for the full story on how DICE are creating a captivating story grounded in authenticity, straight from Lead Writer David Go...
کد:http://www.facebook.com/battlefield
یعنی این همه ذوق به خاطره اینه که یه مرحله تو تهران داره؟واقعا که.
راستی حالا که تو تهرانه به گوینده فارسی نیاز ندارن؟:31:
معلومه که دارن. شایدم خودشون به فارسی بگن مثل پرنس اف پرشیا:8:نقل قول:
خداییش ذوق نداره !؟ من که خیلی وقته دیگه حس و حال بازی کردن ندارم ولی این تریلر جدیده رو که دیدم واسم جالب بود ، احتمالا بگیرم بازی کنم :20:نقل قول:
دو تا نظر جالب تو صفحه facebook دیدم گفتم شاید برای شما هم جالب باشهنقل قول:
نقل قول:
WOW i can attack my home city :D and killing that soldairs who killed my freinds :D
این دومی رو نفهمیدم چی گفته :دی برای خنده گذاشتمنقل قول:
哇喔~ 這太棒了~ 這是單人任務嗎?
----
به نظر من هم چیز جالبی نیست فعلا منتظر جنجال 20:30 هستم
سر بازی که کشور های دیگه رو مسخره کرده که جنگ راه انداختن ببینیم برای این بازی چی کار می کنه !!!
Oh wow ~ ~ that's great, it is single-taskنقل قول:
哇喔~ 這太棒了~ 這是單人任務嗎?
:دی
بهتره بزرگش نکنیم که تو چشم نباشه ...
به یکی از دوستان گفتم که چقد ناراحت شدم بازی تو تهرانه
تعجب کرد گفت همه به خاطر همینش دوست دارن ولی کافیه فقط کامنتهای مردمو بخونین
The sad part is... This is a normal day in Tehran...
always wanted to shoot some Iranian butt... thanks Dice