بازی به طور رسمی دیروز منتشر شد ... اما نسخه ی دزدی اون از چند روز قبل در سایتهای تورنت قرار گرفته بود.نقل قول:
Printable View
بازی به طور رسمی دیروز منتشر شد ... اما نسخه ی دزدی اون از چند روز قبل در سایتهای تورنت قرار گرفته بود.نقل قول:
برو بکسی که بازی رو گرفتن یه ذره توضیح بدین.....
خیلی توی کفیم...
راستی باتلفنش به کی زنگ میزنه؟؟؟؟؟؟؟/
CHEAT CODES & HINTS
To enter a cheat code, bring up your phone by pressing Up, then Up again to access the keypad. Once a code has been entered correctly a new Cheats menu selection is available on your phone, below Options, where you can access the cheats without having to enter the phone number every time. NOTE! Some achievements will be disabled when using the cheats. Get Full Health and Weapons:
Call GTA-555-0100 (482-555-0100) on your phone.
Get Weapons:
Call GUN-555-0150 (486-555-0150) on your phone.
Get Advanced Weapons:
Call GUN-555-0100 (486-555-0100) on your phone.
Get Full Health:
Call DOC-555-0100 (362-555-0100) on your phone.
Wanted Level Down:
Call COP-555-0100 (267-555-0100) on your phone.
Wanted Level Up:
Call COP-555-0150 (267-555-0150) on your phone.
Change Weather:
Call HOT-555-0100 (468-555-0100) on your phone.
Spawn Cognoscenti:
Call CAR-555-0142 (227-555-0142) on your phone.
Spawn FBI Buffalo:
Call CAR-555-0100 (227-555-0100) on your phone.
Spawn Turismo:
Call CAR-555-0147 (227-555-0147) on your phone.
Spawn Comet:
Call CAR-555-0175 (227-555-0175) on your phone.
Spawn SuperGT:
Call CAR-555-0168 (227-555-0168) on your phone.
Spawn NRG900:
Call MBK-555-0100 (625-555-0100) on your phone.
Spawn Sanchez:
Call MBK-555-0150 (625-555-0150) on your phone.
Spawn Police Chopper:
Call FLY-555-0100 (359-555-0100) on your phone.
Spawn Jetmax:
Call WET-555-0100 (938-555-0100) on your phone.
از سایت چیپ هپنز گرفتم برای بروبچ ایکس باکس 360
برای پی سی اومد میگیرم بازی می کنم.
خیلی عالی میشه اگر بیاد.
اگر هم نیومد هیچ وقت نمی رم به خاطر یه دونه بازی 300 400 تومن بدم کنسول بگیرم.
به جای خریدن کنسول میرم سیستمم رو برای بهتر اجرا کردن بازی ها ارتفاء میدم.
یک بازی؟سیستم رو برای کدوم بازیها ارتقا میدین؟عمر بازی رو پیسی تموم شد رفت.دیگه ارزش خرج کردن نداره.با 400 تومن یک کارت گرافیک میدن فقط!!نقل قول:
امین جان کی میگه عمر کنسول تموم شد ؟
حالا خوب شد Crysis رو واسه کنسول زدن ( نمیدونم زده باشن یا نه ولی قرار بود بزنن )
وقتی که بازی اومد و سازندگانش گفتند فقط واسه PC هست ، همه ی کنسولی ها داشتن دق میکردن !
بعدشم به قول یکی از دوستان همین انجمن : هیچ مخلوقی بهتر از خالق نیست .
من که به کل نا امید شدم.همون کرایسیسم واسه اینکه درست اجرا شه اون زمان 500 تومن مازاد بر سیستم خودم خرج داشت.یعنی حدود یک و دویست فقط خرج کیس!!با این پول میشه هر دو کنسولو خرید و رو بهترین درجه بازی کرد.اگر برای پیسی کرایسیس اومد 100 تا بازی فوق العاده تو همین دوره برای این دو تا کنسول اومد.آینه که بماند...نقل قول:
خوب این خالق عرضه نداره مخلوقاشو اجرا کنه چیکار کنیم؟:42:
سلامنقل قول:
دوست عزیز، تحت سیستم عامل ویندوز هیچکس نمیاد بازی حرفه ای بسازه، طوری که شما میگید.
انجینهایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند بیشتر مستقل هستند و انجینهای حرفه ای، شاید بشه گفت برای خودشون سیستم عامل هستند. پس بنابراین باید گفت بازی رو با کامپیوتر میسازند، نه کامپیوتر شخصی اونطور که فرض میکنید.
سیستم عامل فقط یک بستر ساده ست برای انجین. اما برای بازی کردن، شما دارید با یک سیستم عامل که برای 10000 کار تعبیه شده بازی میکنید اما در کنسول تمامی قدرت GPU ، CPU و رم در دست بازی و اجرای و پردازش اون هست.
بعلل اقتصادی هم عرضه ی بازی برای پی سی تا حدودی دور انداخته شده، جز چند بازی در سال آینده(مثل Rage) بیشترشون مخصوص کنسول هستند و یا نسخه ی پی سی اونها پورت شده.
باور کنید خرید کنسول با صرفه تر از ارتقاء PC هست.;) اما پی سی یک خوبی داره در نسل جدید و اون سبکهای مخصوصش هست که بیشتر وقت آمد رو صرف میکنه. بازی های سیمولیتور و استراتژیک زیادی فقط برای پی سی میان و چند بازی FPS مطرح هم برای پی سی در راهه.
همچنین مودینگ بازی، ادیت بازی، کرک بازی برای کسایی که به مارکت بین الملل اختصاص ندارن مثل ایران و... برای PC یک نقطه ی قوته.(البته آخری در بین پلیرها نه سازنده ها)
از من میپرسید، کنسول رو پیشنهاد میکنم، اما فقط برای سبکهایی که در کنسول رشد و نمو کردن(بجز FPS) و نه سبکهایی مثل استراتژیک.
عزیز دل !نقل قول:
من که به کل نا امید شدم.همون کرایسیسم واسه اینکه درست اجرا شه اون زمان 500 تومن مازاد بر سیستم خودم خرج داشت.یعنی حدود یک و دویست فقط خرج کیس!!با این پول میشه هر دو کنسولو خرید و رو بهترین درجه بازی کرد.اگر برای پیسی کرایسیس اومد 100 تا بازی فوق العاده تو همین دوره برای این دو تا کنسول اومد.آینه که بماند...
خوب این خالق عرضه نداره مخلوقاشو اجرا کنه چیکار کنیم؟
من که هنوز امیددارم .
کاش یه PS3 میگرفتی واسه هر بازی 100 هزار میدادی اون موقع که پشیمون میشدی این حرفو نمیزدی !
من با بیشتر حرفهای شما موافقم .نقل قول:
سلام
دوست عزیز، تحت سیستم عامل ویندوز هیچکس نمیاد بازی حرفه ای بسازه، طوری که شما میگید.
انجینهایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند بیشتر مستقل هستند و انجینهای حرفه ای، شاید بشه گفت برای خودشون سیستم عامل هستند. پس بنابراین باید گفت بازی رو با کامپیوتر میسازند، نه کامپیوتر شخصی اونطور که فرض میکنید.
سیستم عامل فقط یک بستر ساده ست برای انجین. اما برای بازی کردن، شما دارید با یک سیستم عامل که برای 10000 کار تعبیه شده بازی میکنید اما در کنسول تمامی قدرت GPU ، CPU و رم در دست بازی و اجرای و پردازش اون هست.
بعلل اقتصادی هم عرضه ی بازی برای پی سی تا حدودی دور انداخته شده، جز چند بازی در سال آینده(مثل Rage) بیشترشون مخصوص کنسول هستند و یا نسخه ی پی سی اونها پورت شده.
باور کنید خرید کنسول با صرفه تر از ارتقاء PC هست. اما پی سی یک خوبی داره در نسل جدید و اون سبکهای مخصوصش هست که بیشتر وقت آمد رو صرف میکنه. بازی های سیمولیتور و استراتژیک زیادی فقط برای پی سی میان و چند بازی FPS مطرح هم برای پی سی در راهه.
همچنین مودینگ بازی، ادیت بازی، کرک بازی برای کسایی که به مارکت بین الملل اختصاص ندارن مثل ایران و... برای PC یک نقطه ی قوته.(البته آخری در بین پلیرها نه سازنده ها)
از من میپرسید، کنسول رو پیشنهاد میکنم، اما فقط برای سبکهایی که در کنسول رشد و نمو کردن(بجز FPS) و نه سبکهایی مثل استراتژیک.
کنسول بهتر از PC هست ولی در صورتی که به صرفه باشه !
مثلا خرید PS3 توی ایران اصلا به صرفه نیست .
ولی چون کلی امکانات داره توی ژاپن و استرالیا و چند کشور دیگه خیلی طرفدار پیدا کرده .
مخصوصا از وقتی که یکمی هم ارزون تر شد .
ولی یکی از مشکلاتش گرون بودن بازیهاش هست .
اونم فقط به خاطر تکنولوژی BlueRay
موفق باشید .
اقا اگه من میتونستم میگفتم همه ی ps3 ها وxbox360 ها را بشکنند و این بازی رو تا امدن نسخه ی pc بازی نکنندددددددددد.
لطفا کسی در مورد نحوه ی بازی چیزی لو نده تا هیجانش از دست نره