من هیچ جوری نیستمنقل قول:
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ جوری نیستمنقل قول:
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی با 136 سانتیمتر قد.:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا این جا که به نفع قزاق ها بوده . چون رئیس فدراسیون کاراته دیروز گفته . بازیکن اردن ضربه می زد و نمی دونست چرا دارن به قزاق امتیاز می دن . بحث من هم اینه که تو 2 بازی مستقیم ما با قزاق ها داوری به نفع قزاق بود و اون ها تو همون وزن طلا گرفتند حالا اگر ما هم نمی تونستیم طلا بگیریم ، اون ها هم طلا نمی گرفتند .نقل قول:
جاسم ويشگاهي ، اردني رو برد
بازي بعديش با مالزي
خدا رو شکر جاسم ویشگاهی تونست با اختلاف زیادی اردنی رو ببره.
خدا به خیر کنه اکرامی گزارشاش شروع شد
بچه ها ویشگاهی بازی اولو برده دیگه 5 هیچ پیش هست از اردنیه
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
حال نمیده آقا حال نمیده خدا نکنهنقل قول:
...
من این اکرامی رو یادم نمیاد تو کاراته که گزارش میده تو رادیو ورزشو که یه گزارش کرده باشه و یه پیروزیو ازش شنیده باشم !!
اون قهرمانی کاراته هم از تلویزیون دیدم !
اكرامي گزارشگر راديو ورزش گفت دبير فدراسيون جهاني كاراته اومده توي سالن و داورها از ترسشون مجبورند ناداوري نكنند
نه اونا نمی تونم خطر ساز باشند چین تایپه همین الانشم ترکونده!! جاش اینجا نیست. هوا هم صافه از اسمون چیزی نمی اد!!:31:نقل قول:
داشتم بازی هندبال زنان کره و این قزاق ها رو میددم چون فکر می کردم فیناله با تشویق های پیاپی من این کره بود که قزاق ها رو لوله کرد! :31:
بعد از برد کره دیدم که ای بابا این رده بندی بود نه فینال!!:31:
به امید طلای ویشگاهی و والیبال و شگفتی افرینی هندبال یا کبدی.
توي ووشو هم بود و سه طلا گرفتيمنقل قول:
خاک بر سر چین با این پوشش دادن مسابقات . برای دومیدانی 250 تا دوربین می زاره ، 3 تا دوربین نمی تونه دور یه تاتامی بزاره .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ای ول الان که دارم برنامه دو میدانی رو نگاه می کنم قزاق ها تو دو میدانی امروز فقط یه نفرشون شاید بتونه طلا بگیره .