دوستان امروز رفتم 5742 بخرم ، i5 با گرافیک 540 ، بعد همه تو لیستشون کش سی پی یو رو 460 زدن ، در صورتی که اونی که من می خوام 480 هستش ، آیا اشتباه لپی بوده ، یا هر دو مدل هست ؟
فرقشون چقدره ؟
Printable View
دوستان امروز رفتم 5742 بخرم ، i5 با گرافیک 540 ، بعد همه تو لیستشون کش سی پی یو رو 460 زدن ، در صورتی که اونی که من می خوام 480 هستش ، آیا اشتباه لپی بوده ، یا هر دو مدل هست ؟
فرقشون چقدره ؟
قیمت که قبلا یکی بوده 480 سری جدید هست.نقل قول:
آقا این بلوتوثش چطوری فعال میشه ؟
من این رو گرفتم نصب کردم:
Bluetooth_Atheros_6.27.0521.0302_W7x86W7x64_A
اما همچنان در device manager علامت تعجب داره و تازه درایورش هم هنوز microsoft هست
قلق خاصی داره ؟
با عرض پوزش طرف خر نیست که ؟ مثلا مهندس هست ! می فهمه ! حالا قرار نیست به سوزه اگر وسط اپدیت لپ تاپ را یک دفعه خاموش کنی مشکل دار میشه . پس باید با باطری و شارژر متصل به برق اپدیت کرد این طوری دیگه مشکل دار نمیشهنقل قول:
با سپاس ، پس اشتباه لپی نیست و کش 480 هم داره !نقل قول:
حالا چقدر تو سرعت فرق داره ، آیا ارزش داره فردا هم بازار رو زیر و رو کنم ؟ :46:
بلوتوس broadcom هستنقل قول:
می دانید که محدودیتی در کلیه نسخه های 32 بیتی ویندوزهای مایکروسافت از XP گرفته تا 7 وجود دارد و آن عدم شناسایی رمهای 4 گیگابایت و بالاتر از آن به طور کامل است. به طوری که مثلا رم 4 گیگ عددی بین 3.25 تا 3.5 گیگابایت شناسایی می شود.
راه حل کامل این مشکل استفاده از نسخه های 64 بیتی این ویندوزهاست. علت اینکه می بینید در لپ تاپهای جدیدی که دارای رم 4 گیگابایت به بالا هستند ویندوز اورجینال آنها به صورت 64 بیتی نصب و عرضه می شود نیز رفع همین مشکل و برداشتن این محدودیت است.
اما برای کسانی که فعلا نمی توانند به مد 64 بیتی سوئیچ کنند و نرم افزارهای مورد استفاده آنها با 32 بیتی سازگارند و روی 64 بیتی کار نمی کنند و می خواهند از تمام رم سیستم خود استفاده کنند، یک Patch ساخته شده است که با تغییر در فایل Kernel ویندوز این محدودیت را بر می دارد و رم 4 گیگ به طور کامل در این ویندوزها شناخته می شود.
نکات:
البته این کار ظاهرا به طور کامل و عمقی صورت نمی گیرد و بعضی نرم افزارهای پیشرفته می توانند میزان رم واقعی را تشخیص دهند و باز سودی به حال آنها ندارد ولی در بیشتر مواقع درست عمل کرده و مشکلی ایجاد نمی شود.
در ضمن بعد از اعمال Patch یک گزینه در منوی بوت اضافه می شود که می توان بین دو حالت یعنی Kernel اصلی و Kernel تغییر یافته انتخاب کرد و اگر هسته تغییر یافته مشکلی داشت از هسته اصلی استفاده کرد.
بعد از اعمال این Patch هم یک واتر مارک در کنار دسکتاپ ایجاد می شود که برای برداشتن آن نیز دکمه دیگری در پچ قرار داده شده است.
روش استفاده:
فایل را اجرا کنید. بر روی Patch x86 Ramclock کلیک کنید. بعد از اتمام کار سیستم را Restart کنید. دوباره فایل را اجرا کنید. بر روی Remove Watermark کلیک کنید. بعد از اتمام سیستم را Restart کنید.
توجهات:
1- با اعمال این پچ ویندوز 32 بیتی می تواند تا 64 گیابایت رم را شناسایی کند.
2- نسخه Starter ویندوز 7 تحت هیچ شرایطی رم بالاتر از 2 گیگ را استفاده نمی کند.
3- این فایل قابلیت اجرا بر روی تمامی نسخه های ویندوز 7 شامل Home و Professional و Enterprise و Ultimate را داراست.
4- این فایل روی ویندوز بدون سرویس پک و یا یکپارچه شده با سرویس پک قابل اعمال است.
نکات:
1- این فایل توسط راسخون تست شده است و مشکلی ندارد.
2- در صورت آمدن نسخه جدیدتر از این پچ، جایگزین خواهد شد.
3- زبان این پچ همان طور که در تصاویر آمده است انگلیسی است و استاندارترین و بهترین پچ ساخته شده برای این کار است و کمترین مشکلات احتمالی را دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 2.31 مگابایتکد:http://mohsenrkh.persiangig.com/software/Windows_7_x86_Ram_Patch_1.0.3.0.zip
محتوای مخفی: منبع
شما این برنامه را دانلود کننقل قول:
مال ایسر هستش و خودش بهت میگه چیارو باید نصب کنی (من خودم بار اول از رو این نصب کردم تا متوجه شدم)
http://global-download.acer.com/FilesDownload%5CHWID%5CHWVendorDetection.exe
من با این برنامه چک کردم و بهم گفت Athores رو نصب کنم که منم نصب کردم و الانم مشکلی ندارم
نقل قول:بار جدیدی که سازگار تو بازار پخش کرده همه 460 هست کششون یکی هست هرتز پروسسور خیلی ناچیز تفاوت داره چون پروسسور 2 هسته ایی هست و مسلما کسی این لپتاپ رو overclock نمیکنه تفاوت تو کارایی عمومی صفر هست مگر این که پروسسور full load باشه اونوقت شاید کمی سریع تر یا رونتر عمل کنه در حدی که تقریبا حس نمیشه.نقل قول:
خودم آخر سر همین 460 رو گرفتم مطمئن باش که اگه فرق محسوسی داشت حتما منتظر 480 میموندم که مشخصا میرفت بعد عید.
خودت یه نگا به تفاوتشون بنداز:
,کد:http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52952,50179
همون 460 رو بخر چون 480 خیلی خیلی خیلی بد گیر میاد(یا اصلا گیر نمیاد)نقل قول:
منم 460 گرفتم
اگه پیدا نکردی و کار ضروری با لپ تاپ داری 100% همون 460 رو بگیر.