دوستان کسی می دونه فزق 131 SE با 131 SX و 131 EX چیه؟
Printable View
دوستان کسی می دونه فزق 131 SE با 131 SX و 131 EX چیه؟
131 se : پراید پلتفرم ایکس 100+ فرمان هیدرولیک+ ترمز ای بی اس+ دو عدد ایربگ راننده و سرنشیننقل قول:
131 sx : پراید پلتفرم ایکس 100+فرمان هیدرولیک+ترمز ای بی اس
131 ex : پراید پلتفرم ایکس 100+فرمان هیدرولیک+ ترمز ای بی اس+ یک عدد ایربگ فقط راننده
131 le : پراید پلتفرم ایکس 100+ ترمز ای بی اس+ یک عدد ایربگ فقط راننده
131 sl : پراید پلتفرم ایکس 100+ ترمز ای بی اس
پیرو پستهای قبلی در مورد کم کردن مصرف پراید.بنده یه آزمایش عملی انجام دادم به این صورت که:
- بعد از پر کردن باک ماشین (حدود 35 لیتر) در حالت رانندگی عادی خودم حدود 550 کیلومتر میرفت تا چراغ بنزین روشن می شد.
- حالا با شرایط کاملا یکسان با حالت عادی و فقط با این فرق که نزاشتم دور موتور از 3000 بیشتر بشه و حداکثر سرعت هم 100 کیلومتر.
- نتیجه خیلی جالب بود حدود 90 کیلومتر بیشتر ماشین رفت یعنی با یه باک 35 تایی حدود 640 کیلومتر رانندگی کردم.
- مسیرم 90 درصد اتوبان + 10 درصد داخل شهر
- در حالت عادی رانندگیم تو دنده 1 تا 3 دور موتور تا 4500 هم میبردم و اگر اتوبان خلوت بود و دوستان پلیس و دوربین هم موجود نبود تا 150 تا هم میروندم!
- پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم امتحان کنند و بگن نتیجه رو. البته حتما در نظر داشته باشید که دور موتور 3000 حداکثر هست و فقط در سربالایی ها و سبقت گرفتن ها استفاده بشه و در حالت عادی روی 2500 دنده عوض کنین.
دوستان یه سوال؟ اون چراغ زرد رنگ بنزین سطح بنزین به چند لیتر برسه روشن میشه؟و چند کیلومتر از اون به بعد میشه رفت؟
کارخونه میگه به حدود 7 لیتر برسه چراغ روشن میشه و به 3 لیتر برسه چشمک زن میشه.نقل قول:
یعنی باید بعد از روشن شدن چراغ عملا 100 کیلومتر دیگه بشه رانندگی کرد ولی تجربه من بعد از روشن شدن چراغ 20 کیلومتر بعد شروع به چشمک زدن میکنه و دیگه بنزین زدم و نمیدونم نهایتا چقدر میشه رفت.
جالبه برای من وقتی اون چراغ زرد روشن میشه بلافاصله چند دقیقه بعد ( به یک کیلومتر هم نمیرسه)شروع به چشمک زدن میکنه!نقل قول:
به نظر شما نیاز به تنظیم داره ؟ فکر کنم لز اون موقع که شروع به چشمک زدن میکنه بنزین هم خیلی توش باشه چون دیر تموم میشه، شاید همون 7 لیتر
معمولا مربوط به گیج بنزین که روی پمپ بنزین (روی باک و زیر کفی صندلی عقب) سواره میشه. و دستکاریش نکنی بهتره ممکنه بدتر از قبل بشه و درجه رو درست نشون نده.نقل قول:
با سلام به همه دوستان عزیز
من راستش تاالان ماشین دستم بوده و رانندگی هم زیاد کردم (مال داداش و دوستانو...)اما چون فقط استفاده کردم از کارهای نگهداری و سرویس و ......ماشین اطلاع درستی ندارم تازه رفتم یه پراید 131se ثبت نام کردم گفتم چند نکته از دوستان یاد بگیریم کلا کارهای همیشگی مثل سرویس و نگه داری و....یه سری توصیه مفید که بهم کمک کنه ماشین رو ازش خوب استفاده و نگهداری کنم
ممنون
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی پست میدم یا نه!
اما در مورد استفاده از کولر مواردی برام سوال برانگیزه
اول اینکه خیلی شنیدم ،میگن اول باید کلاجو بگیری بعد کولرو روشن کنی !اگه این حرف درسته میخوام دلیلشو بدونم.
دوم بهم گفتن زمانی باید کولرو روشن کنی که دور موتور بین 2500 تا 3000 باشه ،اگه اینجور باشه تو ترافیک های شهری که با دنده یک ودو حرکت میکنیم و دور موتور زیر 2500 هستش نباید کولر گرفت؟
دوستان یه سوال فنی دارم البته نمیدونم درسته یا نه ؟!!
از چند نفر شنیدم که در مورد پراید اگه تسمه تایم پاره بشه مشکل خیلی حادی پیش نمیاد.
کلا عواقب پاره شدن تسمه تایم چیه و کدوم ماشینا خسارت زیادی از این موضوع می بینن؟؟