نظرتون در مورد موتور سیکلت های دایچی چیه
دایچی ناتالی و 200
- - - Updated - - -
دایچی ناتالی و 200
Printable View
دایچی ناتالی و 200
- - - Updated - - -
دایچی ناتالی و 200
نامی 125 چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
تردد موتورها در جاده های بین شهری منعی نداره به جز موانعی که پلیس منع ترافیکی میگذاره ، مثلا تعطیلات آخر هفته یا عید نوروز تردد در جاده های هراز و چالوس ممنوع میشه که البته بازهم در این تعطیلات من موتور زیاد دادم توی جاده
در مورد اون مجوز تردد هم متاسفانه اطلاعی ندارم
من شخصا پیشرو پارس و پالس کارکرده و بوکسر و اینها رو از دایچی بهتر میدونم ، حالا باز به سلیقه برمیگرده ولی دایچی حرفی نداره برای گفتن به نظر شخصی مننقل قول:
نامی کیفیتش رو در طول زمان حفظ کرده ، یعنی از اون کیفیت متوسط خودش نه بالاتر اومده و نه پایین تر :دینقل قول:
125 خواستید بگیرید تکتاز یا زیگما بگیرید
کویر و رهرو چی نظری ندارید؟نقل قول:
دوستان من بار اولمه موتور میخوام بخرم میگن پالس خوب نیست بخاطر نوع لاستیکش خیلی راحت باش لیز میخوری ایا واقعا این قضیه صحت داره و اگه اره با تعویض لاستیک فابریک مشکلش حل میشه؟ من از طرح 125 های ایرانی اصلا خوشم نمیاد واسه همین پالس رو انتخاب کردم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کویر که بهترین تولید داخلی رو داره از لحاظ کیفیت و عالیهنقل قول:
رهرو رو اطلاعی ندارم متاسفانه
این موضوع عمومیت نداره و برمیگرده به تبحر موتورسوار ؛ اتفاقا آپاچی بخاطر دیسکی بودن ترمزهای عقبش موتور به مراتب خطرناکتری به نسبت پالس هست برای کسی که تجربه ی موتورسواری آنچنانی ندارهنقل قول:
ولی خب مشکل لیز خوردن روی خطوط سفید خیابونها وقتی که خیس باشن برای همه ی موتورها وجود داره ، با تعویض لاستیک شاید نهایتا 20% احتمال خطر رو پایین تر بیارید ، نکته ی مهم این وسط احتیاط و تجربه ی موتورسواری هست
و البته یه چیزی هم بگم : تا زمین نخوره کسی موتورسوار خوبی نمیشه ؛ چون اون موقع متوجه میشه که دقیقا کجای کار اشتباه بوده :دی
سلام بر عزیزان
بنده با بودجه ی حدود 2500 الی 2600 قصد خرید موتور دارم
مد نظرم دو مدل هست:
یکی موتور باجاج باکسر (boxer) (البته کارکرده) و دومین مدل هم یکی از مدلهای موتور های طرح ویو هست.
از عزیزان خواهش دارم منو راهنمایی کنند چون هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
سوالاتم اینه:
مدلهای خوب و با کیفیتِ طرح ویو کدومند که نو یا کارکرده بشه گیر آورد؟
و آیا طرح ویو بهتره یا باکسر؟
موارد مصرف:
قیافه برام مهم نیست و آنچه که مهمه اینه که موتور چند سال خوب کار کنه و اذیت نکنه و خرج رو دست نزاره. احتمالا باهاش یه 4 ساعتی هم کار کنم. یعنی در کل کارکردم شاید معمولی رو به بالا باشه یا در واقع کارکردم زیاده. مورد دیگر اینکه اگر کنترل و تعادل خوب رو هم در نظر بگیرید برام بهتره.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
در پناه حق
دوست عزیز با توجه به اینکه گفتی روزانه 4 ساعت با موتور کار داری من باکسر رو پیشنهاد میدم به این علت که باک بزرگ تری داره و خر کار نسبت به طرح ویو .
طرح ویو ها همه ظریفند و بیشتر به یه موتور تفریحی می خورند تا کاری .
ازبین طرح ویو ها اون چیزی که تو بازار بیشتر مورد استقبال مردم :
پیشرو 135
و رادیسون 125
که 93 این دوتا موتور و میتونی با پولت بگیری.
سلامنقل قول:
ممنونم
از طرح ویو ها رادیسون رو بنده دیدم 150 هم به پولم میخورد درسته؟
رادیسون 150 هم ظریفه؟
کنترل و تعادل باکسر چطوره؟ چون احساس میکنم بخاطر بدنه ی بزرگ ترش باید آدم حرفه ای تر باشه درسته؟
به شخصه دوست دارم باکسر بگیرم اما چون موتور سوار نبودم میترسم نتونم خوب کنترلش کنم. مخصوصا اینکه طرح ویو ها دیگه کلاچ اتومات هستن.
ممنون از راهنماییتون
در پناه حق