با گل سومی که بایرن دقیقه ی ۶۰ خورد ، پیش بینی یوسفـآداموس ! درست از آب دراومد و بایرن ۳ - ۱ باخت :41:. رسما دیگه هیچ امیدی نیس :13:.
تبریک به دورتموندی ها :10:
.
Printable View
با گل سومی که بایرن دقیقه ی ۶۰ خورد ، پیش بینی یوسفـآداموس ! درست از آب دراومد و بایرن ۳ - ۱ باخت :41:. رسما دیگه هیچ امیدی نیس :13:.
تبریک به دورتموندی ها :10:
.
ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺑﻪ ﺩﺍﺵ ﻳﻮﺳﻒ ﮔﻞ ــــ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﺷﺎﻟﻜﻪ ﺗﻮ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﻲ :ﺩﻱ
ممنون بچه ها:40:
نمیدونم چرا جای بردیا اینقدر خالیه؟؟؟:27:
+
از این حرف ها هم که بگذریم بایرن روی هم رفته بد بازی نکرد(خداییش:31:)اما این دورتموندی که من میبینم قهرمانه وباختن به تیم قهرمان اونهم توی خونه خودی اشکال خاصی نداره این قانون برای تیمی مثل بایرن هم صادقه....
اما به نظر من ون گال باید از تیم بره کنار چون تیم رو به بمبست تاکتیکی رسونده...بهرحال از ما گفتن بود بااین تفکرات ون گال بایرن کار به جایی نمیبره...هرچند که با تمام وجود برای بایرن وتمام تیم های آلمانی آرزوی موفقیت دارم.
:40:دورتموند:40: تو:40: قهرمانی:40:
واقعا حیفه که دوتموند تو چمپیونز لیگ نیست :41:
من همیشه پست های ایشون رو این شکلی می بینم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
گزارش روز: بایرن 111 ساله شد
27 فوریه 1900 باشگاه بایرن در مونیخ تاسیس شد و اکنون با گذشت 111 سال از آن زمان به عنوان یکی از بزرگترین باشگاههای اروپا با افتخاراتی بی نظیر محسوب می شود. مقاله پیش رو برداشت آزادی از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ به همین مناسبت می باشد
سایت گل- 111سال پیش در چنین روزی باشگاه بایرن در مونیخ متولد شد. 27 فوریه سال 1900 و با رهبری فرانتس جان و 17 عضو تاسیس شد. اما امروزه پس از گذشت 111 سال اکنون یکی از بزرگترین باشگاههای جهان با بیش از 167000 عضو و گردش مالی بیش از 350میلیون یورو در سال می باشد. بایرن بزرگترین باشگاه آلمان و یکی از نام های بزرگ جهان در کنار رئال مادرید و بارسلونا و منچستر یونایتد محسوب می شود. همچنین بایرن دارای پایه های ساختاری بسیار قوی در عرصه درآمد زایی می باشد که در این زمینه در دنیای امروز یکی از موفقترین ها محسوب می شود.
"من فکر میکنم بایرن چه در آلمان و چه در خارج از آن یک باشگاه منحصر به فرد است" این صحبت های کارل هاینس رومینیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ است. " باشگاه ما در دنیای فوتبال شدیدا مورد احترام است نه فقط بدلیل افتخارت بدست آمده بلکه ثبات و پایایی سیستم نقش موثری در چنین تفکری داشته است. بایرن اکنون به سمبل فوتبال آلمان تبدیل شده است." او ادامه میدهد:" سهیم بودن در مدیریت ای باشگاه یک افتخار فوق العاده است".
در 40 سال گذشته تیم مونیخی موفق به کسب تمامی جام ها چه در رقابت های داخلی و چه در عرصه بین المللی شده است قرمز های باواریا موفق به کسب 46 عنوان قهرمانی در جامهای داخلی آلمان و اروپایی و جهان شده اند آنها 8 عنوان اروپایی و 22 قهرمانی بوندسلیگا و 15 بار نیز قهرمان جام حذفی آلمان را بدست آورده اند و یکبار نیز موفق به کسب جام قهرمانی باشگاههای جهان نائل شدند.
موفقیت های متوالی باشگاه در دهه طلایی 70 عامل مهمی در شکل گیری شخصیت بایرن داشت. در این زمان باشگاه دارای مقامات، مربیان و بازیکنان بزرگی بود. ستون تیم در دهه 70 را بازیکنانی مانند فرانتس بکن باوئربهترین بازیکن دوران آلمان، گرد مولر مهاجم بزرگ تاریخ فوتبال و سپت مایر دروازه بان اسطوره ای تشکیل می دادند. این سه بازیکن به عنوان بهترین های تاریخ باشگاه از سوی هواداران انتخاب شدند.
پس از این دوران بایرن بزرگانی همچون پل بریتنر، لوتار ماتئوس، کلاوس آئگنتالر، جورجینهو، مهمت شول، اشتفان افنبرگ، جیوانی البر، الیور کان، بیزنت لیزارازو و در حال حاضر آرین روبن ، فرانک ریبری ، باستین شواین اشتایگر و فیلیپ لام را در اختیار داشته است. بزرگترین موفقیت های باشگاه توسط مربیان بزرگی مانند کاجکوسکی ، برانکو زبچ ، دتمار کرامر، اودولاتک، جیوانی تراپاتونی، اوتمار هیتزفیلد و اکنون نیز این مسیر توسط لوئیس فن خال در حال طی شدن می باشد.
یکی از نشانه های مدیریتی با ثبات در باشگاه حضور تنها 5 مدیر در طول 50 سال اخیر می باشد: ویلهلم نئودکر، ویلی ا هافمن، دکتر فریتز شرر، فرانتز بکن بائر و اولی هوینس که هم اکنون نیز این سمت را عهده دار است. باشگاه در زمان ریاست فرانتس جان تاسیس شد و اولین قهرمانی خود را با رهبری کورت لاندائر بدست آورد فردی که 14 سال و در سه زمان جداگانه رئیس باشگاه بایرن بود.
علاوه بر این در 45 سال گذشته تنها سه مرد پست مدیر ورزشی باشگاه را در اختیار داشتند روبرت شووان و اولی هوینس کسی که با ارتقای سمت وظایف خود رااز سال 2009 به کرستین نرلینگر واگذار کرد. و هوینس رئیس هیئت مدیره باشگاه شد رومینیگه از این تصمیم اینگونه یاد می کند:" به نظر من این برای تداوم موفقیت های باشگاه الزامی بود".
باشگاه بایرن به طور مداوم در حال گسترش و رشد می باشد به گونه ای که هم اکنون دارای برند تجاری بین المللی بوده و دارای حدود 20 میلیون هوادار در سراسر جهان و در اکثر دیدار های آن از سال 2005 در ورزشگاه آلیانزآرنا با انبوهی از جمعیت هوادار مواجه می شود. نظر رومینیگه را در این مورد می خوانیم:" به نظر من مهمترین پروژه در ده سال اخیر باشگاه ساخت ورزشگاه الیانز آرنا می باشد پیش از این ما با حسرت در منچستر و میلان و مادرید ظاهر میشدیم اما حالا من این را با اعتقاد و راسخ می گویم که بهترین و مجهزترین ورزشگاه را در جهان داریم".
دهه گذشته شاهد رشد فوق العاده باشگاه در عضوگیری، معاملات تجاری و کسب درآمد و جذب حامیان مالی بوده است. اگر به دهه 70 بازگردیم هنگامی که باشگاه قهرمانی در اروپا و بوندسلیگا را کسب کرده بود گردش مالی حدود 7،100،00 یورو داشت 7000 عضو داشت. اما در حال حاضر گردش مالی باشگاه 350 میلیون یورو می باشد و 167 هزار کارمند در بایرن مشغول به کار هستند. رومینیگه می گوید:" موقعیت مالی باشگاه همواره حیاتی است و ما نمیتوانیم ریسک و خطر ورشکستگی را مانند بسیاری از باشگاه های سقوط کرده اروپایی بپذیریم با باید واقع بینانه و با ثبات برخورد کنیم چون نسبت به آینده مسئول هستیم".
با یک نگاه کلی به تاریخ 111 ساله باشگاه و مرور حوادث تلخ و شیرین آن می توان احساس غرور و سربلندی کرد و تاریخ باشگاه به خوبی بیانگر این موضوع است که بایرن و اثرات آن فراتر از فوتبال بوده است. رئیس رومینیگه می گوید:" هدف ما محدود به افتخارات ورزشی و عملکرد خوب تیم نمی شود ما اعتقاد داریم که باید در اجتماع و جامعه تاثیرات مثبتی داشته باشیم چون نسبت به آن مسئول هستیم." عبارت Mia san mia باواریا میا سن میا شعار باشگاه بوده و معرف ارزش های اصلی بایرن مسئولیت، کمک و پشتیبانی و خانواده ای قدرتمند و وفادار است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – سعید محمدخواه
نتم تموم شده بودنقل قول:
جدا از بازی خیلی خوب دورتموند نباید نقش داور بازی رو فراموش کرد
گل گومز سالم بود و یه پنالتی خیلی تابلو رو نگرفت داور ولی با این حال باز دورتموند شایسته برد بود
روبری بدجوری خفه شده بودن
ولی حداقل دیشب لورکوزن نتونست بازیو ببره و دقیقه 91 برمن گل مساویو زد و بازی 0-2 باخته رو 2-2 کرد وگرنه اختلاف لورکوزن با بایرن6امتیاز میشد
توماس كرافت و رد پيشنهاد تمديد قرارداد بايرن مونيخ
به گزارش نشريه بيلد، توماس كرافت، دروازه بان جوان بايرن مونيخ، پيشنهاد اين باشگاه براي تمديد قرارداد تا تابستان 2013 را رد كرد.
قرارداد اين بازيكن 22 ساله در انتهاي فصل جاري به پايان مي رسد و بايرن دوست دارند اين بازيكن را در آليانس آره نا نگهدارند.
اما كرافت از زماني كه متوجه شده باشگاه قصد دارد مانوئل نوير، دروازه بان ملي پوش شالكه را به خدمت بگيرد، از تمديد قرارداد منصرف شد و از كريستين نرلينگر، مدير ورزشي بايرن خواست تا مذاكرات براي تمديد قرارداد را به پايان فصل موكول كند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نگراني خاصي بابت تمديد قرارداد ندارم. براي من مهم است كه زمان زيادي براي بازي پيدا كنم. من در حال حاضر دروازه بان اول باشگاه هستم و مي خواهم اين شرايط را حفظ كنم. هنو زمان زيادي براي صحبت كردن در مورد تمديد قرارداد وجود دارد."
كرافت يكي از محصولات آكادمي جوانان باشگاه بايرن است كه با پيشرفتي قابل توجه به دروازه اول باشگاه تبديل شده است.
منبع :
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/02/28/2372942/%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D9%83%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%AE
پ.ن : من که دوس دارم با توجه به سیر صعودی که کرافت نشون داده روش سرمایه گذاری کنن و همینجور بش میدون بدن . مطمئنا نتیجه ی خوبی داره برا بایرن و آلمان.
اگه کرافت خودش رو بالا بکشه میتونه فکر تیم ملیم باشه و با نویر پست دروازه بانی آلمان رو تضمین کنن . به یاد قدیما ! که آلمان همیشه ۲ تا دروازه بان مطمئن داشته . کوپکه و کینک کان و کان و لمن .
.
بایرن مونیخ هر قیمتی را برای برگرداندن متس هوملس میپردازد
بایرن مونیخ قصد دارد متس هوملس، مدافع بروسیا دورتموند را بخرد و گفته میشود بندی در قرارداد او وجود دارد که به بایرن اجازه برگرداندن این بازیکن را میدهد. این بند در قرارداد فروش هوملس از بایرن به دورتموند گنجانده شده است.
نمایش فوقالعاده این مدافع میانی در آلیانس آرهنا مقامات بایرن را مجاب کرده که هر طور که میتوانند این مدافع را برگردانند. آنها در دوران مربیگری یورگن کلینزمن او را فروختند و لوییس فانخال بسیار دوست دارد یکی از بهترین مدافعان میانی اروپا را بخرد.
متس هوملس در سالهای 1995 تا 2008 با بایرن مونیخ قرارداد داشت و سپس با قیمت 4.5 میلیون یورو به دورتموند پیوست. او البته دورهای را هم به صورت قرضی در دورتموند گذراند. بندی در قر ارداد او وجود دارد که بایرن میتواند با آن با مبلغ 8 میلیون یورو او را در سال 2012 بازپسگیرد.
هوملس گفت: «از این موضوع خیلی گفتهاند اما ترجیح میدهم حرفی نزنم.»
دورتموند قصد دارد قرارداد او را تا سال 2015 تمدید کند و اخیرا گفته شده آنها بر سر خرید مبلغ بازخرید او به توافق رسیدهاند. با این حال فانخال و بایرنیها حاضرند هر مبلغی لازم باشد برای خرید هوملس بپردازند.
.
اگه شما امید ندارین ولی هوینس هنوز میگه ما قهرمانیم :27: