-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشهنقل قول:
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟
-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشهنقل قول:
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟
کانال های دیجیتال رو هم میشه با د # # # ي # # # ش (-----)گرفت؟
-البته صحبت در اين مورد منع شده :41:نقل قول:
-ولي ميتونيد هم از طريق اينتلست بگيرين شبكه هاي استاني رو
-و هم به صورت HD در صورتيكه ر.س....HD داشته باشين روي عرب ست يا همون ايران ست :46:
ممنونم دوست خوبم:11:،نقل قول:
----- رو امتحان کردم با تلوزیون دیگه مشکل نداره،فقط با این led اینجوری میشه!
در مورد سورسها هم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه!
فقط میمونه تیونرم رو با یه تلوزیون دیگه امتحان کنم که تا امشب سعی میکنم جوابشو همین جا بدم:19:
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستانی که تهران تشریف دارن و از عدم توانایی دریافت سیگنالهای دیجیتال توسط تی وی شون گلایه دارند یک نگاهی به اینجا بیندازند :
[HTML]http://portal.irib.ir/web/digitaltv/coverage-area[/HTML]
گویا همه مناطق تهران زیر پوشش امواج دیجیتال نیست به همین دلیل : لطفا به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از فرستنده میباشد...؟؟؟!!!:31:
تلوزیونم یعنی 46c6900 فایل های ویدئویی فول اچ دی ضبط شده توسط دوربین کامپکت عکاسی و فیلمبرداری سونی hx5 رو درست نشون نمیده
دوربینم با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنه و پسوندهای فایلش .mts هستش و هنگام پخش در تلوزیون چه از حافظه دوربین و چه از فلش, بوسیله اتصال به درگاه یو اس بی تلوزیون, فایلهای ویدیویی را به صورت اسلو و با صدای بد و ناهنجار پخش میکند!
آیا این مشکل با آپگریت نرم افزار تلوزیون درست میشود؟
در ضمن وقتی فایلهای فیلمبرداری شده دوربینم را با نرم افزار Corel VideoStudio به فرمت های فول اچ دی دیگر تبدیل میکنم و درون فلش میریزم و در تلوزیون میبینم بخوبی پخش میشود ولی این کار بسیار وقت گیر هستش و با وجود داشتن پی سی قوی ولی تبدیل به یک فرمت دیگر فول اچ دی مثلا mp4 بسیار طول میکشد و وقتی هم مقایسه میکنم از کیفیت اولیه فیلم خیلی کم میشود!
هر نوع فایل ویدئویی تو این تلوزیون ریختم مثل ماه خونده بغیر از فایلهای دوربینم که انقدر بهش احتیاج دارم:19:
-دوست عزيز يادم هست فايل هايي با پسوند MOV رو هم كه توسط SLR ها فيلمبرداري ميشد رو اجرا نميكردنقل قول:
-راه خيلي ساده اي داشت پسوند فايل رو از .MOV به .AVI تغيير ميداديم وبدون مشكل وكانورت اجرا ميكرد
-در مورد مشكل شما هم پيشنهاد ميكنم چندين فرمت رايج رو امتحان كنيد بدون كانورت شايد مشكلتون حل شد
با سلام .البته جواب كاملو اساتيد دادن ولي من چون تجربه شخصي دارم خدمتتون عرض كنم كه مشكل از تلويزيون نيست من با ال سي دي سوني هم اين مشكلو داشتم مخصوصا اگر انتن bts يكي از اپراتورها نزديك شما باشه پس با خيال راحت از تي وي لذت ببريد باتشكرنقل قول:
این امتحان رو هم به فرموده شما انجام دادم و پسوند فایل ویدئویی رو عوض کردم ولی بازم همونجور میشه...نقل قول:
mp4.
.ts
.mpeg
.avi
.mov
...
-ديگه راهي به ذهنم نميرسه ممكن اين فرمت هم مثل WMV باشه البته بعضي از كدك هاش كه قابل اجرا نيستندنقل قول: