قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستشنقل قول:
Printable View
قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستشنقل قول:
سلام به هم شهريهاي عزيز
يه سوال داشتم من امروز اينترنتم كه از مخابرات گرفتم وصل شده ( اشتراك 512 گرفتم) ولي ريت دانلودم بين 30 تا 40 نوسان داره
هرچي هم زنگ ميزنم به پشتيباني ميگه سرعت پايينه
خواستم بدونم اون دوستايي كه از مخابرات اشتراك دارن افت سرعتي داشتن يا منو سر كار گذاشتن؟؟؟
به نظر خودم برام 256 وصل شده:2:
سلام بر شمانقل قول:
من 512 دارم و بین 64 تا 70 دانلود میده
شما کدوم مرکز هستین تا بشه بهتر گفت
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
آدرس زیر رو بزن و بعد یوزر پسورد , صفحه اول سرویس شما مشخصه شاید اصلا برات 256 نصب کردن
کد:https://46.100.176.200/IBSng/user/
مركز فجر هستيمنقل قول:
بله برام 256 وصل كردن اينم عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بايد چي كار كنم؟
اين پشتيباني 1899 تا ساعت چند جواب ميدن؟؟ هرچي زنگ ميزنم كسي بر نميداره
داداش 256 برات بستن ، باید زنگ بزنی به پشتیبانینقل قول:
معمولا تا 5 غروب هستند
دوستمون جواب دادنقل قول:
موفق باشی :10:
من دیگه بهم ثابت شد این قطعیایه حسابگر عمدیه!! دقیقا 12:10 به بعد شروع میکنه پشت سر هم دی سی شدن وقتیم وصل میشه down stream از 3500 بالاتر نمیره
نهایت سرعت رو با حسابگر تجربه کنین :19:
دیشب از ساعت 2 تا 10 صبح 2.4 گیگ دانلود کرده!! خیر سرش سرویس 1 مگه یا به قول خودشون چهار مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اين اينترنتي كه مخابرات ميده مطمئنه؟ يا به شدت كنترل شدست؟ ميشه از چيز پي ان استفاده كرد فردا پس فردا برا آدم دردسر درست نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم PING چيه؟
هیچ کنترلی نداره یعنی هیچ جای جهان کنترل نمیشه وی پی ان یا فیلتر شکنم مشکل ندارهنقل قول:
در مورد پینگ هم همینو بگم که برات کافی که هر چی پایین تر باشه بهتره زیر 200 باشه عالیه زیر 100 باشه تو ایران نداریم:31:
مخابرات معمولا 260 هستش
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
داداشی ما چی بگیم خوب هممون داریم میگیم بیاید مخابرات گوش نمیدی بکشنقل قول: