این یارو وقتی میاد که تبلیغ همراه اول و برق و بانک و ازینا بکنه من میخوام با کله برم تو دیوار ...
این زیرنویس ها هم که بد بختمون کردن ... کم مونده اون زیر بنویسن جون مادرتون اس ام اس بدین :دي
Printable View
این یارو وقتی میاد که تبلیغ همراه اول و برق و بانک و ازینا بکنه من میخوام با کله برم تو دیوار ...
این زیرنویس ها هم که بد بختمون کردن ... کم مونده اون زیر بنویسن جون مادرتون اس ام اس بدین :دي
نقل قول:
بابا دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدم:31:
آقای سوتی این جام هستن ایشون . هر 5 ثانیه یه سوتی میدادن تو بازی ژاپن ، هم از بازی خوشحال بودم هم ایشون مارو هی می خندوند نزدیک بود از خنده بمیرم و فینال جامو از دست بدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا دقت كرديد اون دو تايي كه ميان پشت لپ تاب حرف ميزنن . مثل Recorder عمل ميكنن ! اگه دقت كنيد زمانيكه كارشناسا دارن
صحبت ميكنن مثل مجسمه به يه نقطه خيره ميشن ! وقتي هم كه جاوداني دكمه Play رو ميزنه شروع ميكنن اول از همراه اول بعدش
جهان اسلام و بعد در خدمت شما هستيم ! خيلي باحالن كلا !
حالا اگه جاودانی یادش بره دکمه Pause رو بزنه چی؟ :16:نقل قول:
دست به دامن پيام هاي بازرگاني ميشن احتمالانقل قول:
یه سوتی ازاستادفنایی
الان اینجااین بازیکن ضربه مبزنه به نازک نی وبایدکارت بگیره
آخه بشرتوکارشناس داوری هستی یاپزشکی یاهردو؟
در مصرف برق صرفه جویی کنید .
.
دیشب ساعت 1 نصف شب که داشت بازی هندوراس - سوییس رو بخش میکرد
این یارو گزارشگر بازی احمدی.... 2 بار اشتباهی بین بازی گفت :
ولادت با سعادت امام علیه السلام.!!!!! رو خدمت شما و پدران عزیز تبریک عرض میکنیم (علی رو نمیگفت )
این بابا تازه کاره ... حالا حالا ها ازین سوتیا باید بده :دی .نقل قول:
دیشب ساعت 1 نصف شب که داشت بازی هندوراس - سوییس رو بخش میکرد
این یارو گزارشگر بازی احمدی.... 2 بار اشتباهی بین بازی گفت :
ولادت با سعادت امام علیه السلام.!!!!! رو خدمت شما و پدران عزیز تبریک عرض میکنیم (علی رو نمیگفت )