به قول یکی از بچه های اینجا ، من الان واسه چی دارم باهات بحث میکنم؟نقل قول:
بیخیال آقا شما آخر منطق کوتاه بیا...این جملات منو یاد کسایی میندازه که یکی دو سال بیشتر نیست فوتبال نگاه میکنن
Printable View
به قول یکی از بچه های اینجا ، من الان واسه چی دارم باهات بحث میکنم؟نقل قول:
بیخیال آقا شما آخر منطق کوتاه بیا...این جملات منو یاد کسایی میندازه که یکی دو سال بیشتر نیست فوتبال نگاه میکنن
این تیم بنده خدا که حذف شده . شما هنوز دارین سر جنازه اش بحث میکنین :31:
اینقدر که به فکر افتضاح بازی کردن برزیلی فکر نکنم به فکر بازیهای بعد هلند باشی همه طرفدارای برزیل میدونن برزیل افتضاح بود البته نه فقط بازی هلند تو کل جام حالا منظور شما چیه؟....
دوستان جواب اینجور ادما رو نباید داد همیشه دعا کردم خدایا قبل از اینکه چیزی به کسی بدی اول ظرفیتشو بده بعد او چیزو حالا جریان این دوستمون البته اوغده هم این وسط بی تاثیر نیست
به قول یکی از دوستان که گفته بود خداروشکر که برزیل باخت تا راه اوغده گشایی خیلی ها باز بشه
فعلا با این برد خوش باشید اما برزیل ما کجا و هلند شما کجا
آقا بیخیال شید این بحث هارو...قرار شد بعد ازپایان جام یه احوالپرسی با آقا داشته باشیم.
مطبوعات برزيل روز يكشنبه از بازگشت لوييس فيليپه اسكولاري به تيم ملي فوتبال اين كشور خبر دادند.
به گزارش ايرنا، روزنامه معتبر ژورنال دو برزيل امروز در گزارشي نوشت:
سرمربي اسبق تيم ملي پرتغال و چلسي انگليس در آستانه نشستن دوباره بر روي نيمكت تيم ملي برزيل قرار دارد.
اين روزنامه مدعي شده است كه به زودي قرارداد دو ساله اسكولاري با فدراسيون فوتبال برزيل منعقد خواهد شد.
مانو منسس سرمربي تيم فوتبال كورينتيانس برزيل ديگر نامزد هدايت تيم ملي اين كشور است كه از شانس كمتري نسبت به اسكولاري برخوردار است.
تيم ملي فوتبال برزيل در مرحله يك چهارم پاياني جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي با نتيجه دو بر يك مغلوب هلند شد و از راهيابي به مراحل بعد اين رقابتها باز ماند.
دونگا سرمربي برزيل پس از ناكامي اين تيم در اين دوره از مسابقهها از سمتش كنارهگيري كرد.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
کاکا: توقع من بیشتر از این بود
خبرگزاری فوتبال ایران - کاکا در حالی جامجهانی را ترک کرد که برای بار دوم هم نتوانست نمایشی عالی در جامداشته باشد.
چهار سال پیش این بازیکن بازیساز در تیم پرستاره و با اعتماد به نفس بیش از حد برزیل حضور داشت، تیمی که نتوانست انتظارات را برآورده کند و در یکچهارم نهایی مقابل فرانسه حذف شد.
این بار کاکا نقشی برجستهتر داشت اما هنوز کاملا آماده نبود و توانست تا حد کمی تاثیرگذار و الهامبخش باشد. البته بخت هم با او یار نبود. او مقابل ساحل عاج به اشتباه اخراج شد و ضربه چرخشی او مقابل هلند را هم مارتن استکلنبرگ مهار کرد، ضربهای که اگر گل میشد پیروزی برزیل بر هلند تا حد زیادی قطعی میشد.
کاکا میگوید: «برای لحظاتی فکر میکردم هرگز نتوانم در جامجهانی بازی کنم، اما همتیمیهایم از من حمایت کردند و به من کمک کردند به مبارزه ادامه دهم. تنها خودم میدانم چقدر سختی کشیدم تا به جام جهانی برسم. توقع من بیشتر از این بود. میخواستم به فینال برسم و برای ششمین قهرمانی بجنگیم. در جنگ بر سر جزئیات باختیم، روی دو ضربه ایستگاهی و این باعث میشود احساس ناامیدی و درد داشته باشم. میدانم آنهایی که طرفدار ما بودند چه دردی را تحمل میکنند.»
نکته عجیب آن که کاکا موفقترین جام جهانیاش را در سال 2002 تجربه کرد. او در آن سال در حالی مدال طلا را به گردن آویخت که تنها 20 دقیقه و آن هم در بازی مرحله گروهی مقابل کاستاریکا به میدان رفت. این بازیکن 28 ساله میگوید خیلی زود است که بخواهد به بازی در جامجهانی 2014 فکر کند، جامی که خود برزیل میزبان آن است: «نمیدانم چه خواهد شد. هنوز مسیری طولانی مانده و این در حالی است که شکست را همین چند روز پیش تجربه کردیم. لحظات بسیار دشواری را میگذرانم.»
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
تيم ملي فوتبال برزيل به رغم شكست در مقابل هلند و حذف از رقابت هاي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي، در خانه مورد استقبال گرم هواداران فوتبال قرار گرفت.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا و به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، هواپيماي حامل تيم ملي فوتبال برزيل روز يكشنبه در حالي در فرودگاه ريودوژانيرو به زمين نشست كه تعداد بسيار زيادي از علاقه مندان به فوتبال در اين كشور به فرودگاه آمده بودند تا تيم محبوبشان را مورد استقبال قرار دهند.
هواداران فوتبال برزيل همه بازيكنان تيم ملي كشورشان از جمله ژوليو سزار دروازه بان و ژوآن مدافع اين تيم را به گرمي مورد استقبال و تشويق قرار دادند.
تيم ملي فوتبال برزيل روز جمعه در مقابل تيم ملي هلند از مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي، به شكست ۲بر يك تن داد.
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
پس از شكست ۲بر يك تيم ملي فوتبال برزيل در مقابل هلند كه روز جمعه در چارچوب رقابتهاي مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني ۲۰۱۰اتفاق افتاد، چندين بنگلادشي اقدام به خودكشي كردند.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا و به نقل از خبرگزاري فرانسه، هرچند كه ورزش اصلي در كشور بنگلادش كريكت محسوب ميشود ولي، جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي نشان داد كه ۱۶۲ميليون تن جمعيت اين كشور واقع در جنوب آسيا تا چه حدي به فوتبال عشق ميورزند.
هرچند كه بنگلادشيها حدود ۹هزار مايل با آمريكاي جنوبي فاصله دارند ولي با اين حال اكثر مردم بنگلادش طرفدار تيمهاي فوتبال برزيل و آرژانتين هستند.
به دنبال شكست ۲بر يك برزيل در مقابل تيم ملي فوتبال هلند كه در مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰رخ داد، حداقل ۱۵تن از شهروندان بنگلادشي مجروح شدند و بزرگترين بيمارستان اين كشور آماري را در خصوص به ثبت رسيدن چندين مورد خودكشي اعلام كرد.
به گفته يكي از دكترهاي شاغل در اين بيمارستان، شوك ناشي از خروج برزيل از جام جهاني ۲۰۱۰باعث شد تا تعدادي از شهروندان بنگلادشي به خاطر استفاده از مقدار زياد داروهاي آرام بخش دچار مسموميت شده و در بيمارستان بستري شوند.
فيروز احمد دكتر بيمارستان داكا در بنگلادش در همين خصوص گفت: اكثر مسمومين از آنجا كه نتوانسته بودند شكست برزيل در مقابل تيم هلند را تحمل كنند به قرصهاي خواب آور روي آوردند كه همين امر باعث مسموميت آنان شد.
به گفته وي تعداد زيادي از هواداران فوتبال در اين كشور نيز در جريان درگيري ميان طرفداران دو تيم برزيل و آرژانتين به وسيله سنگ و چوب مجروح شدند كه آنان نيز به بيمارستان داكا منتقل شدند تا تحت مداوا قرار گيرند.
به گفته پزشك بيمارستان داكا، واقعا جاي تاسف دارد كه هواداران دو تيم به جاي لذت بردن از بازيها با يكديگر درگير شدند و باعث آسيب ديدگي برخي از افراد شدند.
وي درهمين خصوص تصريح كرد: ما بايد خدا را شكر كنيم كه بنگلادشي ها طرفدار دو تيم موفق اين جام بودند چون در صورتيكه آنان طرفدار تيمهاي ايتاليا و فرانسه بودند آنوقت مشخص نبود كه چه اتفاقي خواهد افتاد.
ديدار تيمهاي برزيل و هلند از مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰نظر ۸۰ميليون تماشاگر بنگلادشي را در اين كشور به خود اختصاص داده بود.
اشك هاي ژوليو سزار در فرودگاه ريودوژانيرو
فيليپه ملو كه يكي از دلايل شكست برزيل در مقابل هلند بود، از مصاحبه با خبرنگاران خودداري كرد
2010/7/4 18:59:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Felipe Melo & Julio Cesar - Brazil (Getty Images)
سايت گل- بازيكنان تيم ملي برزيل كه روز جمعه با شكست 2-1 مقابل هلند از جام جهاني حذف شدند، امروز صبح وارد فرودگاه ريو شدند و با استقبال تقريبا گرم هواداران روبرو شدند.
اين در حالي است كه چهار سال قبل بازيكنان سلسائو كه در همين مرحله با جام وداع كردند، با هواداران خشمگيني روبرو شدند كه تجمل حذف از جام جهاني را نداشتند.
در اين بين ژوليو سزار كه روي گل اولي كه هلندي ها به ثمر رساندند، بي تقصير نبود، تحت تاثير قرار گرفت و اشك ريخت.
او گفت:" من خيلي هيجان زده شدم. من به طرفدارهاي تيم برزيل فكر مي كنم. اين نتيجه سه سال و نيم كار كردن است. اين تيم عشق طرفداران به تيم ملي را زنده كرد."
او پس از اين مصاحبه با خبرنگاران سوار ماشيني شد كه مادرش نيز در آن بود و عكس هايي كه منتشر شده نشان مي دهد كه او در داخل ماشين نيز بار ديگر گريه كرد.
فيليپه ملو كه نقش پر رنگي در شكست برزيل داشت نيز به ريو بازگشت اما از صحبت كردن با رسانه ها خودداري كرد. او و دونگا دو چهره منفور تيم برزيل در اين جام بودند.
باشه شما طرفدارای برزیل ته فوتبال ... واقعا ته سفسته هستید ...
اگه ما عقده ای هستیم چرا از قبل تیممون رو برنده می دونستیم ؟؟ حداقل من که شک نداشتم . یه جوری حرف میزنید انگار هلند تیم 100 جدول فیفا هست و ما عقده داشتیم شما رو ببریم ... ما که اولش گفتیم تیممون خیلی خوب بازی نکرد . ولی شما عقده ای نیستی حتما چون قبول نکردی علت باختتون بازی برتر ما بود ، نه شانس و اقبال و هر چیز دیگه .
دوستان اینقدر با سواد هستن که فرق بهتر بازی کردن هلند رو با خوب بازی نکردن هر دو تیم بفهمن فک کنم ... گرچه که تا الان نفهمیدن ... :27:
اون استاد با سواد + اون دوستشون که خدا رو شکر میکنن ... برن تاریخ رو بخونن بعد بگن هلند عقده ی برد برزیل رو داره ...
تا الان هلند و برزیل 4 تا بازی با هم کردن ... اولی در 1974 هلند 2 - 0 برزیل رو برد . دومی در 1994 برزیل 3 - 2 هلندو برد . در 1998 فرانسه بازی 1-1 مساوی شد و برزیل در پنالتی برد (بگذریم از بازی های خوب هلند در اون جام و بازم افتضاح برزیل در فینال!!!) . اخریش هم همین چند روز پیش بود که شما ازش درس نگرفتید و ما 2-1 بردیم .
دوتا دوستانه هم فکر کنم این دو تیم داشتن که یکی مساوی و یکی هم برد هلند .
حالا چطور گفتین ما عقده داریم شما رو ببریم بمونه پیش خودتون ... ما دیگه نمیایم اینجا تا شما مجبور نشی حرفهای بی ربط بزنی .
بايد دونگو را به فلك بست كه پاتو و رونالدينيو رو دعوت نكرد
اسکولاری خدا کنه نیاد بالا سر تیم
این امتحان خرفت بودنش رو تو باشگاهی و ملی نشون داده : بدتر از دونگا میشه تیم این اگه بیاد
عزیزم تو اول املای سفسطه رو یاد بگیر بعد استفادش کن.نقل قول:
در مورد عقده هم کاملا مشخصه که کی به کی چسبیده و ول نمی کنه!