آقا مبارک باشه....امیدوارم بازی فینال یه بازی قشنگ وجذاب وبدوراز حواشی باشه.
Printable View
ژرمنها یا ماتادورها حریف لاله ها نمیشن:10:
آخ که گل گفتی آفت فوتبالننقل قول:
همین که شر آمریکای جنوبی از جام کنده شد اندازه برنده شدن جام خوشحالم اگرم هلند تو بازی بعدشم بیازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه .
ممنون :11: قشنگ میشه :40:نقل قول:
بچه ها فقط ببخشید یموقعه کمه...شرمندم...ولی بهنر از هیچیه دیگه....از خود شیرازه لامصب!!!
نوش جان....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
سلام.
تبریک تبریک تبریک.
کاملا مشخص بود هلند خودش رو برای بازی فینال خسته نمیکنه.وگرنه اوروگوئه تیکه پاره شده بود.
نیمه دوم دوتا فشار اوردیم دوتا گل زدیم!
تیمی که با هندکردن بیاد بالا اینجوری میترکه.
يعني شما از مظفري زاده داورتري؟؟؟؟!!!!؟؟؟!!!!؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!؟؟؟!!!؟؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!نقل قول:
ايشون گفتن گل كاملآ صحيح بود.
1سري ها 1كم ميسوزن ميان چرت ميگن فقط.انصافتون كجاست آخه!؟
اين جيوواني تنها يادگار جام جهاني 98 هست.نقل قول:
يادش بخير.
اسطوره ي تيممونه
تبريك ميگم.اميدوارم تو فينال مقابل اسپانيا بيفتيد!(آخه خودم طرفدار اسپانيام)
سلام به همه ی دوستان.فینالیست شدن هلند رو به همه ی طرفداران هلند تبریک میگم.این که بعضی ها میان و میگن با نامردی رفتین فینال مثل اینکه یادشون رفته اسپانیا هم با همین اشتباه اومده بالا وگرنه تو دور یک هشتم بایستی بره خونه و بازیکناش بشینن پلی استی شن بازی کنن یا اینکه آلمان توپ نیم متر پشت دروازش افتاد ولی گل نگرفتن پس اونایی که می خوان برد هلند رو کم ارزش کنن با انصاف حرف بزنن. من فکر میکنم اونا زورشون میاد که هلند تا حالا نباخته ولی تیم های اونا تو این دوره باختن
ایول به هلند ... به کوری چشای کسانی که میگفتن هلند میخوره ... ایشالله فینالم میبره جام رو میبریم بالا دستمون .
اصلا شما گوش کن صداشو ...
نمی شنوی ؟؟ یه خورده دقت کن .... داره میگه : هلند بیا منو بگیر ... بیا منو بگیر .
شک نداریم . هلند با برنامه ترین تیم و از همه بیشتر استحقاق قهرمانی رو داره ...