سلام دوست خوبم
جالبه پس شما هیچ درایوری نصب نکردی و هیچ اقدام بخصوصی هم جز کار کشیدن از لپ تاپ نکردی و خودش کم کم به قول شما اب بندی شد! این هم تجربه ایست!
در مورد هارد ، اینجا یه تفاوت با ورژن لپ تاپ من داری ، مال من rpm 5400 , 640 GB هست . البته باید عرض کنم اگر چه افزایش سرعت دوران هارد درایو مسلما منجر به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشه اما به تنهایی به نظر من عامل تعیین کننده ای نیست . با توجه به این که رابط و استاندارد های تبادل داده برای هارد ها تغییر کرده و بهبود یافته مسلما این بهبود باید خودش رو در عمل هم نشون بده . و البته در مورادی که من از کندی شکایت می کنم ، فکر می کنم بیشتر مربوط به عملکرد رم و مادر برد سیستم باشه تا به تنهایی هارد! امروز دارم با استفاده از یو الس بی فلش ، اطلاعات هارد قدیمی ام رو به این نوت بوک جدید منتقل می کنم و خیلی از سرعت انتقال یو اس بی 3 راضی هستم و در چشم به هم زدنی (در مقایسه با کامپیوتر قدیمی ام که البته نفتیه و یو اس بی 1 هست ) اطلاعات منتقل میشه .
حالا سوال من اینه که چه نرم افزاری رو برای در آوردن مشخصات سخت افزار این لپ تاپ پیشنهاد می کنید؟
فکر می کنم برای درایور های صدا و گرافیک ، ورژن های جدید تر هم اومده . برای درایور گرافیک از سایت خود اسوس استفاده کنم یا سایت ای تی آی ؟ تفاوت حجم قابل ملاحظه ای بین نرم افزار ارایه شده در این دو سایت وجود داره! سایت ای نی آی حداکت 70 80 مگابایته ولی اونی که روی سایت اسوس هست 224 مگا بایته اینجور که یادمه!
و دیگر اینکه ، چرا دوستان دیگه تو بحث شرکت نمی کنن؟
دوست خوبم mhadishirani سرعت بوت شدن نوت بوک شما چند پانیه است؟
می تونی با کورنومتر اندازه ای بگیری و اعلام کنی؟
متشکرم