دوستان کسی الان اینترنتش مشکل نداره؟ از من اکثر صفحه ها باز نمی شه، اوناییم که باز میشه چند دقیقه طول می کشه تا باز بشه!:19:
Printable View
دوستان کسی الان اینترنتش مشکل نداره؟ از من اکثر صفحه ها باز نمی شه، اوناییم که باز میشه چند دقیقه طول می کشه تا باز بشه!:19:
واسه من مشکلی نداشته، سرعت دانلود 1~2 کیلوبایت بیشتر شده:31:
دیشب 12~13 بود امشب 14~16
اگه سرعت دان خوبه اما page نه dns دیگه امتحان کن
opendns: 208.67.222.222
208.67.220.220
google: 8.8.8.8
من فقط با p30world.com مشکل دارمنقل قول:
جدا اینا سرعتشون رو 256 کنن فک کنم از الان خیلی بهتر باشه :دی دیشب من اومدم مث نینا ها 7-8 تا صفحه پشت سر هم باز کنم دیدم داره جون میکنه واقعا اذاب کشیدم ! یا حداقلش شبانش زوری نباشه :دی
بله
شب ها انجمن خودمون را بد باز میکنه.نمیدونم چرا؟!
کم کم اینترنت خیلی توپشون داره بادش خالی می شه!!!:31:
سلام دوستان
کسی که دیگه جوابگو نیست
چرا مشتری باید اذیت بشه خدا میدونه
قیل و قال المخابراتیون :
"ای کسانی که اشتراک از مخابرات دارید این اکانت از سر شما هم زیاد است "
:31::27:
نگاه کنید به وضعیت کسانی که خطشون فیبرنوری نیست و از شرکتهایی که نام نمیارم با سرعت 270 در روز:19: اشتراک دارن الان چقدر اوضاشون خوبه ، ساعت 1 با سرعت 16 کی دانلود میکنه؟ بعضی شبا سرعتشون حداقل 60-70:41:
c++
برادر کفر نگو، مگر از سرویس مخابرات بهتر هم پیدا می شود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی از دوستان هر چی این مخابراتیا می گن رو باور می کنن، البته حق هم دارن چون اطلاعی ندارن بقیه شرکتا چه جوری دارن سرویس می دن به مشترکینشون.
شیطونه میگه بابامو مجبور کنم خونمونو عوض کنه و بریم یه جا که خطمون فیبر نباشه!!!! هر چند خط بی گناه ما حدود یک سال پیش فیبر نبود ولی به لطف این دوستان مخابراتی عذاب مخابرات بر خطوط ما نازل شد و خط بیچاره اجبارا فیبر شد و ما هم اجبارا مشترک مخابرات شدیم!!!!! و این است پایان یک داستان غم انگیز خط تلفن:41: