باشه حتما ً خودم میرم میبینم ! توی یه هفته 40گیگ دانلود کرده ! خیلیه خدایی:31:نقل قول:
Printable View
باشه حتما ً خودم میرم میبینم ! توی یه هفته 40گیگ دانلود کرده ! خیلیه خدایی:31:نقل قول:
سلام
دوستان مشخص نشده کی سرویس ها در کرج راه اندازی میشن؟!
ممنون
چند هفته است و کدوم مرکز مخابراتی که سرویس دوستتون وصل شده ؟نقل قول:
آخه مال منم تا 2 هفته اول سرعت دانلودش بین 150 تا 200 بود ولی بعد از اون بین 11 تا 13 است!:19:
من گفتم برای شم ویکی دو نفر اینطوری بودهنقل قول:
همونطوری که دوست بالایی گفتن بعد از مدت کوتاهی به حالت مزخرف برمیگرده
به جای کل کل کردن بشینین به فکر راه چاره باشین ببینین به غیر از یک طرفه چکاری میشه کرد .
یه زمانی که با GPRS کانکت میشدم برای کمتر شدن هزینه عکسهای توی سایت رو خاموش میکردم و یه سری از ابجکتها مثل فلشو اسکریپتهای جاوا رو دانلود نمیکردم تا سایت بصورت سبک بارگزاری بشه.
الان دوباره رفتم تو کما ببینم چیکار میشه کرد
تنها راه دسترسی فقط افلاین و ماه واره است
راه های دیگه رو پیشنهاد بدیم ببینم چیکار میشه کرد.
بدبختی هم اینجاست که نه میشه از حجم بدزدی نه میشه به سرعت اضافه کنی.خودشون فهمیدن چیکار کننند.
البته روی یک سرفه هم یک سری رایط هست که نمیشه دانلود کرد ولی من میتونم دانلود کنم هر راهی چاره ای داره .
و میتونم روی یک سرویس محدود اگر یک سری امکانات برایم باز باشه فایلهامو دانلود کنم . ولی میخوام بدونم به غیر از دو طرفه و یک طرفه کسی سرویس دیگه ای بلد نیست ؟ بدجوری حالم گرفته./
سلام مهندسنقل قول:
مگه یکطرفه منتفی شده؟
واقعا تا به امروز راهی پیدا نشده؟نقل قول:
سلام عزیز
از چه لحاظ منتفی شده ؟ خیلی نمیشه روش حساب کرد فقط همین چون که اگر اینترنت قطع بشه و کاربران نتونند کانکت بشوند ( در روزهای موعود اینده انتظار میره !!) اونوقت عملا سرویس یک طرفه جز چک کردن ایمیل و ... کاری نمیتونه انجام بده ( چک ایمیل یک خاصیته که از طرف شرکت ما ه واره ای بصورت رایگان برای کاربران در نظر گرفته شده بدون نیاز به سرویس ارسال بصورت افلاین باکس ایمیل رو بارتون میفرستند )
برای همین به فکر یک سرویسی هستم که مثل دو طرف کامل به خارج وصل بشه و کلا از مخابرات ایران به دور باشه و چاره کار فقط دست دو طرفه هست که اون هم مجوز پشم ! میخواد .
در مورد این که فرمودید تا به امروز راهی پیدا نشده باید عرض کنم که جز ماه واره و انتقال سرویس از طریق امواج نخیر راهی نیست.
فقط یه راه هست که اون هم انجام شدنی هست ولی نه توی تهران !
کسانی که لب مرز هستند حتما دقت کردید که میتونند کانالهای تلوزیون شبکه های مجاور رو نگاه کنند
میشه توی کشور همسایه یک دیش دو طرفه گذاشت و یک سرور راه اندازی کرد و با یک روتر و انتن قوی اینترنت رو به شهر ایرانی لب مرز رسوند .
دقیقا مثل وقتی که تلوزیون های همسایه رو توی استارا و شهرهای اذربایجان میشه دریافت کرد.
اینجوری هم میشه اینترنت گرفت و چون که اولا پهنای باند به قیمت بین المللی خریداری میشه هزنیه اش ماهی 20-30 تومن بیشتر نیست ولی پهنای باند 30-40 مگ رو میتونین داشته باشین
و باتوجه به اینکه فاصله شهر مرزی همسایه تا شهر داخلی ممکنه زیاد باشه اتلاف سرعت هم داریم که با توجه به پهنای باند زیادی که هست عملا افت سرعت نامحسوسی احساس میشه. .
برای راه اندازی همچین سرویسی حدود 1-2 تومن هزنیه میخواد . مجوز هم نمیخواد سرویستون هم 2 طرفه است
ولی باید ساکن یک شهر مرزی باشید یک فامیل توپ ! هم اونور داشته باشید. و بردی حالشو ببرید گور بابای مجوز :31:
این روش برای تهران و شهرستانهای داخلی نشدنی در حد صفر مطلق هستش .
حالا من در فکر یک روشی شبیه همین هستم ببینم میشه یا نه.
اونجایی که توضیح دادم و گفتم از حجم نمیشه دزدید واقعا نمیشه باید بریم تو شاخه -- و ... که اصلا حوصله ندارم روش فکر کنم
کلا من میخوام خودمو از اینترنت مزخرف این مملکت نجات بدم واسه همین به این فکر نمیکنم که لنگر کشتی ممکنه مسئله درست کنه یا اینکه به هزارتا انگ دستگیر بشی و... از این مزخرفات
من دنبال یک راه بهتری هستم که همه بتونند بدون منت کشی مخابرات و اینترنت گرون و همیشه قطع به دیتا دسترسی داشته باشند.
.چون در مبحث دزدی و افزایش سرعت از ISP بالاخره مچ آدم رو میگیرن ولی این روشی که من گفتم و در شهر مرزی این کار انجام بشه به هیچ صورتی نمیشه جلوی امواج رو گرفت و واقعا توپه ! چون اگر خواهند جلوی امواج رو بگیرند عملا باید وارد خاک کشور همسایه بشوند
اگر هم بخواهند به طرف تذکر بدهند هیچ دلیلی مبنی بر انجام این کار ندارند
ضمن این که بریجهای در وسعت کوچک جز ردیابی از نزدیک به هیچ وسیله ای قابل شناسایی نیست
کسی هم که سر بیکاری لب مرز قدم نمینزه و متوجه امواج بشه !! ( اشعه که نیست !!)
پس کسی که توی یک شهر مرزی زندگی میکنه راحت میتونه از این ابتکار بنده استفاده کنه فقط موضوع اینه که ما در تهران زندگی میکنیم دوستان در شهرهای دیگر و هرکسی توانایی لب مرز نشینی ندارد.
پس عملا این کار با شکست مواجه میشه.
و فقط باید به فکر ممجوز دو طرفه بود که اون هم داستانشو داره.
.
.
.
.
ولی بالاخره یک راهی هست ....هست !:46:
خبرهای مسرت بخش
محدودیت های سرعت اینترنت تا شهریور امسال برطرف می شود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت : با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود .
تقی پور همچنین از فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه تا پایان امسال در کشور خبر داد و گفت : اپراتور سوم ، ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه را برقرار می کند .
وی به کاربرد ارزشمند این طرح مخابراتی اشاره کرد و افزود : بخش مهمی از ارزش افزوده این طرح برای خدمات الکترونیک از جمله پرداخت الکترونیکی در سامانه بانکی است .
معاون توسعه و مهندسي مخابرات تهران خبر داد: ارائهي ADSL در كليهي تجهيزات شبكهي دسترسي فيبر نوري از شهريورماهمعاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران گفت: از شهريورماه سال جاري قادر به ارائه سرويس اينترنت پر سرعت(ADSL) در كليه تجهيزات شبكه دسترسي فيبر نوري خواهيم بود.
سميعالله صادقي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: تا سال گذشته در حوزه ارائه سرويس اينترنت پرسرعت (ADSL) فعال نبوديم اما از سال 88 فعاليت در اين حوزه را شروع كرديم و در حال حاضر حدود نيمي از تجهيزات شبكه دسترسي فيبر نوري به اين سرويس اينترنت پرسرعت مجهز بوده و مابقي آن نيز از نيمه دوم سال جاري مجهز خواهد شد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر شبكه دسترسي فيبر نوري در حال توسعه است گفت: اميدواريم در آينده با توجه به اين كه شبكه طول شبكه مسي از مركز مخابراتي تا منزل مشتركان را در چند مرحله كوتاه كنيم و نهايتا نياز بسياري از مشتركان را با فيبر پوشش دهيم.
به گزارش ايسنا طبق اعلام شركت مخابرات استان تهران، تعداد مشتركين ADSL - اينترنت پرسرعت - تا پايان سال 88 در استان تهران 175 هزار و 368 مشترك است كه از اين تعداد 30 هزار پورت توسط مخابرات استان تهران و بقيه توسط شركتهاي ندا به متقاضيان اين سرويس واگذار شده است.
همچنين مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در اسفندماه سال گذشته درباره اينترنت پرسرعت استان تهران كه توسط شركت مخابرات اين استان راهاندازي خواهد شد گفته بود: طبق برنامه صد هزار پورت خريداري و نصب شده است كه در مناطق مخابراتي دو و هشت تهران در حال واگذاري به عموم است، به طوري كه در منطقه دو بيش از دو هزار پورت و در منطقه هشت بيش از 4 هزار پورت تاكنون داير شده است.
محمد روحالهي افزوده بود: در حال حاضر در تمام مناطق به مشاغل خاص همچون هيات علمي دانشگاهها و نيز خبرنگاران اين سرويس با سرعت بيش از 128 k واگذار ميشود اما درباره سرعت 128 k و واگذاري آن به عموم سختگيري نميكنيم و اميدواريم بتوانيم همهي درخواستها را پاسخ دهيم.
او با بيان اين كه سال آينده 600 هزار پورت ديگر را وارد شبكه ميكنيم خاطرنشان كرده بود: تلاش اين است كه با ارائهي سرويس ADSL بتوانيم پشتيبانيهاي لازم از آن را به انجام برسانيم. در اين راستا در حال حاضر نميتوان زمان ارائه اين سرويس در شهرستان كرج را اعلام كرد.
وي با بيان اين كه در برخي از مناطق كه امكان ارائه ADSL به دليل نوع كابلكشي وجود دارد، بعد از دريافت تقاضا و بررسي آن پس از 48 ساعت اعلام ميشود كه توان ارائه وجود دارد يا خير گفته بود: برخي از شركتهاي ندا در نقاطي خاص امكان ارائهي اين سرويس را ندارند، به طور مثال در مركز بعثت اين موضوع ديده ميشود ولي عمدهي مشكلات را با راهاندازي 650 هزار پورت ميتوان حل كرد.
همچین مسرت بخش هم نیست
وقتی که پای قیلتر و قطعی و لنگر در میونه من هیچ وقت خوشبین نیستم
بهترین کار دریافت از هواست ! من که دیگه به اینجام رسیده
اگر 512 ما رو دادند که خوب هیچی وگرنه مستقمی میرم یک طرفه میگیرم خودمو خلاص میکنم
البته واضح و مبرهن است که اخبار بسیار مسرت بخش هم شامل شما نخواد گردید و شامل متشرعین قدیمی امثال این حقیر سراپا تقصیر خواهد شد چرا که فرموده: السابقون السابقون اولیک المقربون
بیخودی شکم صابون نزنید