قیمت امروز مایکروتل 448 هزار تومان:5:
قیمت امروز مایکروتل 448 هزار تومان:5:
امروز علاعدین گارانتی اصلی 437 و گارانتی متفرقه 390 بود.نقل قول:
من یک ماه دیگه میخوام یه گوشی بگیرم .. تا اینجا هم ویو انتخاب اولمه ... به نظرتون تا یک ماه دیگه قیمت این گوشی (گارانتی اصلی) به زیر 400 میرسه ؟
همین حدود 400 میشه.......حالا 10 تومن بالا پایین......نقل قول:
با سلام
دوستانی که ویو خریدن بگن چه جوری میتونم با برنامه kies سینک بشم به کامپیوتر ؟؟؟آخه هر کاری میکنم اصلا نمیشناسه ویندوزسونم (7) میگرده ویندوزم دنبال درایورش ولی همینجوری هی کانکت میشه و هی دیسکانکت دلیلش نمیدونم ...لطفا راهنماییم کنید دقیقا
با سپاس
دوست عزیز یا بدون گارانتی بخر یا فقط با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بخر:46:نقل قول:
در مورد EDGE بگم که به نظر من که ایراد محسوب نمیشه چون من که تفاوت خاصی احساس نکردم.:20:نقل قول:
فعلا ایراد خاصی ندیدم،
با اینترنت هم من با گوشی بیستر سایت های خارجی رفتم و دانلود کردم و تا الان هم مشکلی نداشتم.(کلا دلفین قابل قبول بوده).البته به زودی ایشالا opera هم براش میاد:21:
اگر منظورت از شتاب سنج حالت عادی برای چرخش کل صفحه گوشی هست(مثلا موقع فیلم دیدن و یا اینترنت کار کردن) باید بگم که فقط 3 طرف ساپورت میکنه(چپ،راست،پایین):31:
در مورد شرتکات هم باید بگم که شما هر برنامه ای نصب کنی آیکونش مستقیما میاد تو منوی اصلی گوشی(البته به غیر از برنامه های جاوا):8:
در مورد Usb Host هم فعلا Host دم دستم نیست ایشالا هرچه زودتر یکی پیدا کنم سریع امتحان میکنم:27:
قیمت اروز این گوشی با گارانتی اصلی پارسس مایکروتل 430 هزار تومان
:11:
ممنون از دوست عزیز d.b23 !
چند تا سوال داشتم.......
صدای گوشی به نظرتون چطور بوده ؟ کیفیت و بلندی اسپیکر در حد کدوم گوشیه ؟
ویبره گوشی قوی هست ؟
آیا میتوان برای صفحه اول پسورد گذاشت ؟ یعنی اگر گوشی را قفل کردیم.....بعد از باز شدن پسورد بخواد ؟
چه فرمت هایی را روی گوشی امتحان کردید ؟ (تصویری و صوتی)
ممنون میشم پاسخ بدید......
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا این ویدئو رو هم نگاه کنید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=lXBdhw7YlK0&feature=player_embedded
به به داداش سپهر. ترکوندی/ مبارکه/:31:
به طول کلی تو که گوشی رو حسابی بهش حال دادای یه نظر کلی بده.
نقاط قوت و نقاط ضعفش رو. مثلا تاچش چطوریه؟ از استار خیلی بهتر باید باشه قاعدتا.
صداش و چیزای دیگه. دستت درست!