سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
Printable View
سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
خب اون آموزشایی که من از 3D BUZZ گذاشتم دانلود کن ... کلش 1.5 گیگه :31:نقل قول:
دیدم ولی نمیتونم 11 گیگ دان کنم که :d چون حجمم رو به پایانه pdf میخوام
رات میندازه ....
تو پنل Project از پوشه ی Standard Assets پوشه ی Character Controller رو انتخاب کن و First Person Shooter رو روی صحنه ت بزار :20:نقل قول:
اینا رو خودم یاد گرفتم همون دیشب :d
حالا یک سوال مهم تر چه جوری تو بازی تفنگ بذارم؟ که بشه تیر هم زد؟:d
خوب دیگه ارتاس جان جاوا یا c# دستتو می بوسه یک مدل تفنگ رو زیر شاخه دوربین ات کن .
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین.:20:
آره خیلی خوبه ... الان باید شروع به یادگیری کدهای یونیتی کنی.نقل قول:
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............................................
یعنی چی این ؟ :18::31:نقل قول: