سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
Printable View
سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
سلام به بر بو بچز
یه نظر (ازتون میخوام) و سوال:
من دارم روی یه مرحله کار میکنم . فضاشم طوریه که بالای کوهه و فضای زیر کلا ابره. از heigh fog استفاده کردم جالب نشد . به نظرتون چیکار کنم.از چه راهی استفاده کنم؟
ابر زیر یه چیز تو این مایه ها میخوام بشه و کوه و فضای مرحله بالای این ابرا (انگار بالاتر از ابرن). بهترین راه به نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از heigh fog ورژن جدید استفاده کن اسمش چی بود؟!! یادم نیست الان ولی خوب اون مه را به صورت پخش ایجاد می کنه و درست میشه. راه دیگه هم اینه که بیایی و مثل ساخت اب عمل کنی ولی این بار مشی را که برای ابر می خواهی کمی زیر تر از کوه بزاری و از عکس یک ابر بزرگ با کیفیت متریال بسازی و بش بدی . و همینطور روی ابر را کمی مه بدی . یا اینکه چندین نوع ابر داخل 3d max بسازی . خوب این راه هایی بود که به مغز ادم در اولین نگاه میاد. البته می تونی متریال اون مشه را که برای ابر میزنی را بیایی و با دوربین تنظیم کنی یعنی وقتی دوربین اومد روش متریالی که نمایش داده میشه یک مه باشه ( منظورم تو تهیه متریال است ، الان واژ] ای بهتر به ذهنم نمی رسه ) .
سلامنقل قول:
اولا که باید حتما با IE بری. بعدش دفعه ی اول که برای دانلود بری، خودش یه برنامه بهت میده، باید اونو دانلود و نصب کنی، بعد ریست کن. از این به بعد دیگه می تونی ازش دانلود کنی، فقط با اون برنامه.
از این به بعد چیزی می خوای ازش تو IE برو وقتی دکمه ی نهایی دانلود رو بزنی، اتوماتیک اون برنامه ی دانلود می گیرتش. کلا راحته ولی سری اولش یه ذره دنگ وفنگ داره.
فعلا.
اگه داخلش نمی خوای بری که راحته. تو Content Browser این دوتا مش رو سرچ کن ببین:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازشون که کردی تو قسمت LOD Info به متریال هاش نگاه کن، هر متریال رو روی اون آیکن ذره بین که بزنی می تونی ببینی. خودش اومده دیوارهارو یکی کرده، پشت بوم ها رو یکی، جاده ها هم یکی، که البته شما نداری.کد:StaticMesh'LT_Buildings.SM.Mesh.carbonfire_city_four'
StaticMesh'LT_Buildings.SM.Mesh.carbonfire_city_one'
از همین الگو بگیر واسه اکسپورت خونت، مثلا دیوار جدا، در و پنجره جدا، پشت بوم هم اگه دیده می شه می تونی جدا بدی.
کس دیگه ای واسه ابر پیشنهادی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
خوب نسخه ی می اومد نمیدونم تازه اومد یا قبلا اومده بود به هر حال من تازه فهمیدم. گفتم شمام بفهمین.
نینجاجان شما خوبی؟:31: این که 9 روز پیش صحبتش بود:نقل قول:
با حال ترین قسمتش اینه که زیر این یکی رو خودت همون زمان تشکر زدی::27:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4986609&postcount=714
یعنی می خوای بگی چیزی که اصلا ندیدی رو تشکر کردی؟:18: با این همه من موندم شما چه جوری تازه فهمیدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4991742&postcount=726
------------
اون مسئله ی ابر رو هم الان سرم شلوغه، رسیدم میام می تایپم واست.:8: فعلا.
اون موقع که هنوز نذاشته بودن واسه دانلود.نقل قول:
ابرو هم اگه زودتر بگی من تصمیممو بگیرم واسه انتخاب یکی از راهها.
کی میگه نذاشته بودن؟ اپیک که اینجوری نیس، اول لینکو می ذاره بعد صفحه رو ادیت می کنه.نقل قول:
تو همون پست 9 روز پیش اگه نگاه کنی لینکه دانلود هم هست، چه جوری وقتی نبوده من گذاشتم، هان؟:31:
بعد منم همون روز که اومد لینکشو دادم دان.:8:
ابرو هم چشم، میام.