ممنون برای پاسختان
نوع ویندوزی که بصورت ارجینال است و بر روی لپ تاپ نصب است را میتوان تعیین کرد یا خیر؟
(تفاوت مارک DELL و Acer چیه، گارانتی و پشتیبانی از قطعات و تعمیر کدامیک بهتر است؟)
ممنون برای پاسختان
نوع ویندوزی که بصورت ارجینال است و بر روی لپ تاپ نصب است را میتوان تعیین کرد یا خیر؟
(تفاوت مارک DELL و Acer چیه، گارانتی و پشتیبانی از قطعات و تعمیر کدامیک بهتر است؟)
نوع ویندوز که معمولا بستگی به برند داره...نقل قول:
ولی در صورتی که شما نخواستید میتونید هر ویندوز دیگری را جایگزینش کنید...
در حال حاضر ساپورت و پشتیبانی دو برند دل و ایسر از جانب گارانتی های متفاوت بطور کامل صورت میگیرد که کیفیت
این خدمات بسته به نوع گارانتی هست...
تفاوت راهم اگه بطور کامل بخواهیم بگیم بهتره بگیم ویژگی ، چون باید پای مدل بیاد وسط و در اون صورت میشه تفاوت را گفت...
ولی ویژگی اکثر لب تاپ های دل مخصوصا سری جدید این هست که با توجه به قیمت از پردازنده مناسبی بهره مند هستند...
و ایسر هم به نظر من یک تحول در نوت بوک های زیر یه میلیون تومن ایجاد کرده که شما به راحتی با 600 تومن میتونید یه نوت بوک با کانفیگ خوب به نسبت قیمت بگیرید...
1.ویندوز که تو ایرون معنی نداره . با 500 تومن یه سون اولتیمیت میزنی به لپ تاپ حال میکنه:31:نقل قول:
فکر نمیکنم چون بیشتر نوتبوک های multimedia ورزن home basic +perimume دارن فقط نوتبوک های کلاس پردازشی هستن که اولتیمیت رو اورجینال دارن یادمه یه مدل از سونی داشت.
2.ایسر لپ تاپ های قوی و برای قشر کمتر از متوسط تولید میکنه(تو ایروون) اما هر دو دارای گارانتی های قابل قبول و مطرحی هستند.
موفق باشید.:10:
با سلام من می خوام یه لپ تاپ برای برنامه نویسی و بازی بخرم موندم بین 1520و1564 که کدوم بهتره شنیدم میگن این سی پی یو های جدید جالب نیستش البته من این فکرو نمیکنم؟ توی کارت گرافیکی 1520 با 1564 خیلی تفاوته؟ پیشنهاد دیگه غیر از این دو تا؟
سلام
من بین خرید 2 مدل ِDell و سونی گیر کردم
Dell studio 1557
و
Cw1nfx
جفتشون Cash 6 دارن
Dell CPU i7
sony cpu core2dou 2.8
کارم برنامه نویسی با Visual studio هست
حالا به نظرتون کدوم مدل به صلاح برای خرید از اونجایی که ممکنه 10 ساعت هم هر روز کار کنم باهاش
و اینکه Cw به نظرم مانیتورش کیفیت خوبی نداشت زیادی مات بود حالا نمی دونم شما بگین
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم شرایط شما رو دارم(دانشجوی برق با بودجه تا 1 تومن)و حدود 1 ماهه دارم سرچ میکنم
از این 4 مدلی که نوشتی dell xps 1530 به نظرم قیمتش بالاتر از هزینه مورد نظر شماست وفقط cpu خوب داره
در مورد Compaq Pavilion DV6-1205 hp من هم همون مشکلات داغ کردن و ...رو در موردش شنیدم و مشخصات خیلی بالایی هم نداره
اما دو مدل acer 5738G و lenovo g550 مناسب ترند.من خودم lenovo رو به خاطر کیفیت ساختش ترجیح میدم.ضمنا" سازگار ارقام کمی قیمت هاشو پایین آورده.خودم هم احتمالا" همینو بگیرم:
550 G
البته یه نگاهی هم به این مدل بنداز:(کارت گرافیک قوی GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory و ظاهر شیکی داره)کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=795
y550
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=742#
SONY CW14FXنقل قول:
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C2D 2.2 T6600 2MB
4GB DDR3
320GB
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
GeForce G230M 512MB GDDR3
DVD-RW
CAM VGA - HDMI – BT
6CELL
Win 7.H
2.5KG
China
9,500,000
DELL Inspiron 1564
Intel® Core™ i3 M 2.133M
4096 GB DDR3
320+
15.6 display
512MB(d) up to 2280MB(t) ATI 4330
Windows 7
China
2.7
WEB CAM - TL - Card Reader
8300000
IBM_Lenovo G-550
C2d T6600 2.2_2MB_800
3GB DDR3
320GB
Geforce_G210M
15.6
DVD-RW
Dos
2.4 kg
China
Sazgar 820_T
نقل قول:
اگر بازی می کنی و همچنین نوت بوک را زیاد حمل می کنی ف حتما مدل CW رو انتخاب کن.
اختلاف بین پردازنده های انقدر هم که فکر می کنی زیاد نیست که تاثری در برنامه نویسی و کار با VS2008 داشته باشه.
با یک پردانزنده ی مبتدیانه هم میشه با VS کار کرد.
آقا من بین 1520و1564و سونی cw1AGx,cw14FX,fw560 موندم لطفا راهنماییم کنید هزینه 1 تومن یکم بالا پایین
ا عرض سلام و خسته نباشید
تعدادی سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم
نظرتون راجع به Dell Inspiron 1564 چیه؟کسی تاحالا این مدل رو امتحان کرده؟
در این مدل کدوم نوع بهتره؟ای با بی؟
با بودجه حدوده 700 تومن از این مدل بهتر میتونم پیدا کنم؟
مرسی